למיטב ידיעתי, כעת הוא בחופש מכל מה שקשור לתחום הטכנולוגי.פעם ניסיתי ליצור קשר ולא הלך, צריך שיתוף פעולה מצידו...@מאזין נלהב
אני אשמח ליצור איתך קשר במייל בקשר לקובץ הנל, האם שייך?יש לכם כאן למטה את המייל שלוגם אני
מסתמא הוא עסוק
קובץ אקסס לבעלי מערכות מכירות
Re: קובץ אקסס לבעלי מערכות מכירות
תחום המחשובלמיטב ידיעתי, כעת הוא בחופש מכל מה שקשור לתחום הטכנולוגי.פעם ניסיתי ליצור קשר ולא הלך, צריך שיתוף פעולה מצידו...
מסתמא הוא עסוק
-
יש מישהו שמבין בזה שיוכל לבצע מס' שינויים חלקם חשובים לכל אחד, חלקם אישית לי?
בא נשמע (הספקתי ללמוד קצת את האקסס)יש מישהו שמבין בזה שיוכל לבצע מס' שינויים חלקם חשובים לכל אחד, חלקם אישית לי?
dushi.aad@gmail.com
יש לך מושג עד מתי?למיטב ידיעתי, כעת הוא בחופש מכל מה שקשור לתחום הטכנולוגי.פעם ניסיתי ליצור קשר ולא הלך, צריך שיתוף פעולה מצידו...יש לכם כאן למטה את המייל שלו
מסתמא הוא עסוק
בעקבות מכירה שאני צריך לעשות בחודש הקרוב
אשמח לשמוע ממכם על שיפורים בקובץ
לא מבטיח שיהיה לי זמן לעשות
אבל בעז"ה יהיה לי זמן לקרוא את בקשתכם
אשמח לשמוע ממכם על שיפורים בקובץ
לא מבטיח שיהיה לי זמן לעשות
אבל בעז"ה יהיה לי זמן לקרוא את בקשתכם
-
מה שחשבתי שצריך לטפל בזה, זה שכל הורדת עדכון [או העלאת קובץ מעודכן] לא ימחק את העדכונים הקודמים, שיבדוק באיזה מס' הזמנה אוחזים ועד שם לא יעלה את הנתונים [כל עוד שבימות א"א לשנות את ההזמנה], כי המצב כרגע הוא שאחרי שקיבלתי הזמנות ותיקנתי שגיאות בשם של המזמין, אני מוריד עדכון וזה מוחק את כל הכנסות הנתונים שאני הכנסתי.
וכן בדוח הזמנות לפי מוצרים שכל מוצר יהיה בדף נפרד ולא ברצף [כמו שיש בדוח לפי הזמנות]
דבר נוסף שזה חשוב לי ספציפית זה בדוח הזמנות לפי מוצרים אני צריך דוח דומה אבל שירכז לכל מס' הזמנה את המוצרים שהזמין מכמה קטגוריות, ואני אסביר את הצורך שלי, אני בניתי מכירת מקומות לימים נוראים, ויש מחירון שונה לכל מיני מקומות [כגון מקום ראשון במחיר גבוה והאחרים בזול יותר כנהוג], אבל בעת סידור המקומות אני צריך לשייך את המקומות לאותו אדם ולדעת להצמיד לו מקומות אחד ליד השני, ולעבור מטופס לטופס לחפש מס' הזמנה אם הוא הזמין באותה קטגוריה זה בלאגן.
עוד משהו שאני צריך [לא יודע מה רמת המורכבות לייצר את התוספת הזו] שבטבלת אקסס [לא דחוף לי בדוח] יהיה ניתן לקבל רשימת טלפונים של מזמינים לפי סוג מקום שהזמינו [בכדי להוסיף אותם לרשימת תפוצה]
וכן בדוח הזמנות לפי מוצרים שכל מוצר יהיה בדף נפרד ולא ברצף [כמו שיש בדוח לפי הזמנות]
דבר נוסף שזה חשוב לי ספציפית זה בדוח הזמנות לפי מוצרים אני צריך דוח דומה אבל שירכז לכל מס' הזמנה את המוצרים שהזמין מכמה קטגוריות, ואני אסביר את הצורך שלי, אני בניתי מכירת מקומות לימים נוראים, ויש מחירון שונה לכל מיני מקומות [כגון מקום ראשון במחיר גבוה והאחרים בזול יותר כנהוג], אבל בעת סידור המקומות אני צריך לשייך את המקומות לאותו אדם ולדעת להצמיד לו מקומות אחד ליד השני, ולעבור מטופס לטופס לחפש מס' הזמנה אם הוא הזמין באותה קטגוריה זה בלאגן.
עוד משהו שאני צריך [לא יודע מה רמת המורכבות לייצר את התוספת הזו] שבטבלת אקסס [לא דחוף לי בדוח] יהיה ניתן לקבל רשימת טלפונים של מזמינים לפי סוג מקום שהזמינו [בכדי להוסיף אותם לרשימת תפוצה]
מצורף עדכון שאני עשיתי
1. ברירת מחדל מייבא רק הזמנות חדשות
2. בדוח מוצרים כל מוצר בעמוד חדש כמו"כ שיחקתי קצת עם העיצוב
3. השם משתמש והסיסמה נשארים שמורים במערכת. (אולי בעדכון הבא אני יסמן V ע"מ לבחור האם לשמור או לא)
אני אישית הייתי צריך את אותם שינויים, בקשר לשינויים האחרים שכותב מוסמך ביקש אני חושב שזה צריך לבנות את זה בהתאמה אישית לכל אחד
לפרטים צור קשר במייל 6196552
ובהזמנות זו אני נותן את הקרדיט כולו למאזין נלהב שבנה את הקובץ כראוי לתועלת כלל הציבור
1. ברירת מחדל מייבא רק הזמנות חדשות
2. בדוח מוצרים כל מוצר בעמוד חדש כמו"כ שיחקתי קצת עם העיצוב
3. השם משתמש והסיסמה נשארים שמורים במערכת. (אולי בעדכון הבא אני יסמן V ע"מ לבחור האם לשמור או לא)
אני אישית הייתי צריך את אותם שינויים, בקשר לשינויים האחרים שכותב מוסמך ביקש אני חושב שזה צריך לבנות את זה בהתאמה אישית לכל אחד
לפרטים צור קשר במייל 6196552
ובהזמנות זו אני נותן את הקרדיט כולו למאזין נלהב שבנה את הקובץ כראוי לתועלת כלל הציבור
- קבצים מצורפים
-
- מערכת מכירות 1.4 עדכון 1.0.rar
- (223.7 KiB) הורד 270 פעמים
מעולה ביותר תודה רבה גם לך על השידרוג המעולה שעשית זה משדרג את הקובץ בכמה רמות קדימה.
האם אתה יכול לעשות שהקובץ יוכל גם להוריד נתונים משלוחת קבלת הקלטות ונתונים. (נניח שאני יבחר איפה השלוחה. או שאני יכניס בתוך הקוד) אבל זה יכול להועיל מאוד לכלל הציבור
תודה רבה
האם אתה יכול לעשות שהקובץ יוכל גם להוריד נתונים משלוחת קבלת הקלטות ונתונים. (נניח שאני יבחר איפה השלוחה. או שאני יכניס בתוך הקוד) אבל זה יכול להועיל מאוד לכלל הציבור
תודה רבה
-
תודה רבה!!!
[עוד לפני שהורדתי את הקובץ...]
שכחתי בקשה מיוחדת שרלוונטית לכולם, אם הגדרתי שבסוף ההזמנה יקליט משהו [כתובת וכדו'] ומקליד את זה לטקסט [המרת דיבור], שיכניס את זה לדוחות [גם דוח הזמנות וגם דוח מוצרים]
[וכן אופציה לסידור הטפסים לפי מסתר הזמנה ולא לפי א ב של שם הלקוח]
כתובת המייל היא עם סיום של גימייל? [כנהוג?]
[עוד לפני שהורדתי את הקובץ...]
שכחתי בקשה מיוחדת שרלוונטית לכולם, אם הגדרתי שבסוף ההזמנה יקליט משהו [כתובת וכדו'] ומקליד את זה לטקסט [המרת דיבור], שיכניס את זה לדוחות [גם דוח הזמנות וגם דוח מוצרים]
[וכן אופציה לסידור הטפסים לפי מסתר הזמנה ולא לפי א ב של שם הלקוח]
כתובת המייל היא עם סיום של גימייל? [כנהוג?]
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים