נוסיף קטע לסיפוראכן כן הנושא הוא רגיש מאד
מחד גיסא מפעילי הקווים שמעוניינים שיחייגו אל הקו שלהם, שהרי כידוע כל דקה שנכנסת - המונה מתקתק והכסף זורם.
מאידך גיסא יושב לו בנחת הרשל (או אפילו בלחץ) ואז טרררר שיחת טלפון נכנסת. הרשל רץ לענות לך תדע אולי זה ממפעל הפיס....
הרשל עונה ו....בום השיחה מתנתקת. מה שמגביר את הסקרנות ואת הרצון של הרשל לדעת במה מדובר ואם אין כאן הפסד כלשהו.
הרשל מחייג אל המספר מכין כבר את מסכת ההתנצלויות. "היית במקום בלי קליטה" וכו' ולכן השיחה התנתקה.
אבל אז קורים דברים מוזרים...
לפעמים ה"רשת" תפוסה והרשל עומד כולו מפוחד לא יודע באיזה רשת בדיוק הוא נתפס ואיך אפשר לצאת מזה.
לפעמים אין הרשאת חיוג למספר הנ"ל (ועדת רבנים וכו'). ואז הסקרנות רק הולכת וגוברת.
לפעמים גם המספר לא פעיל (כן, יש דברים כאלה) ואז הסקרנות מפנה את מקומה לפחד ("אולי מדובר במישהו במצוקה שזו השיחה האחרונה שהוא הצליח לבצע עד שהחוטפים ניתקו לו את הקו")
ולפעמים.... לפעמים יש צליל חיוג. הלב של הרשל כולו מפרפר לך תדע מי יענה בצד השני
ואז
"שלום וברוכים הבאים לשירות החדש מבית שירות צינתוקים ללא הגבלה 24 שעות ביממה"
ואז הרשל מבין שרימו אותו ועשו עליו סיבוב והוא רץ להתלונן בפורום של ימות המשיח.
חבר'ה בואו לא נהיה הרשל
בואו נדע שכאשר נכנסת לנו שיחה מ079 072 077 והשיחה מתנתקת מיד, לרוב מדובר בקו תוכן.
ואם מדובר בקו תוכן ואנחנו מעוניינים להעניש אותו אנחנו לא מחייגים אליו. וזהו. הכוח הוא אצלנו.
ואם אנחנו לא מעוניינים כלל בקבלת שיחות מימות המשיח ניתן לחייג לימות המשיח ושם בשלוחה 6 ואח"כ 2 אנחנו מסירים את עצמנו מרשימות התפוצה כולם בבת אחת
וזהו זה.
כל טוב ויום טוב
על יד הרשל יושב לו החברותא הר' צנתק אשר צוחק מהרשל "מה אתה חושב שאתה תרוויח כסף? בא תעשה כמוני אני מפעיל קו עם כמה בדיחות וכמה שידורי רדיו וכמה עדכונים מידי פעם וכך מתקשרים לקו אלפי איש ומקבל כמה אגורות שמתווספות לסכום אשר אולי אני יכול לשלם נעליים לבני",
"אה..." מהמהם הרשל לעצמו "לכן אתה יוצא מידי פעם צועק משהו /עושה משהו וחזר מחוייך?"
חשבתי שאתה מוטרד גם כן מאותם מטרידים למיניהם ובשל כך אתה משאיר להם איזה הודעה חריפה שיפסיקו לצנתק ואתה נהנה מעצמך..." לאחר הפסקה קצרה ממשיך "אז בעצם זה אתה?... אתה הוא חלק מהמטרידים?... ממך ומכמוך סובלים מאות אלפי איש ביום?"
נראה לי שאני לא ברמה שלך ואתה יכול לחפש לך שותף אחר בשביל להעביר את היום עם כל השטויות בראש שלך" הפטיר הרשל בזעם עצור ופנה לחפש חברותא אחרת שתתן לו רוגע וחשק בלימוד התורה.
לאחר מס' ימים
הר' צנתק ניגש אליו "תראה חשבתי רבות על מה שאמרת, תראה אכן אני לא ידעתי..." מתגמגם "חשבתי שכולם רוצים להאזין למה שיש לי למכור ולהרגיש חברהמן" אבל ביום האחרון בדקתי לעומק את רשימת התפוצה ואני רואה ש2/3 מהאנשים מעדיפים שלא אשלח להם צינתוק כך ע"פ השלוחה שעשיתי, בו ניתן להוריד את עצמם מרש"ת, אני חושב שפקחת לי עיניים"
"בחפץ לב אני מאד מאריך אותך על חשבון הנפש שלך", מזמין אותו הרשל להמשיך בלימוד המשותף "ברשותך אוסיף לך עוד משהו, 2/3 שציינת שירדו מרש"ת אלו המתמחים ויודעים על מה ללוחץ בשביל לעשות פעולה זו, השליש שנשארו מסתבר שחצי מהם לא יודעים איך ללוחץ ובוודאי לא בשביל למחוק את עצמם מרש"ת אלו יכולים להיות זקנים ש -ששים על כל טלפון לשמוע אולי מישהו רוצה לדרוש בשלומם, או לבקרם ולבסוף נוחלים אכזבה עמוקה פעם אחר פעם. מה עם לא תונו את עמיתך? ואתה יודע מה ישבתי על יד מישהו בבית החולים הההוא חיכה לשיחה מאד חשובה - התייעצות עם הר פ. אודות ניתוח מסובך, וחיכה בקוצר רוח על מנת לתת את הוראת הביצוע לרופאים בהתאם להמלצה אותו יקבל מאותו עסקן מתמחה, אך דא אקע שהוא הכניס את הטלפון שלו למטען בשל ריקון הבטריה ששימשה אותו רבות בעת הזו עם כל הריצות, ואף הגדיר צלצול רם על מנת שישמע אותו היטב ואפי שיהיה קצת רחוק מהנייד וזאת בשביל לא לפספס את השיחה הכה חשובה וכה גורלית. חשב לעצמו אותו איש שיפנה קצת לגמוע כוס מים בכדי להרטיב במעט את גרונו היבש, ואיך שקרב לקולר המים צלצל הטלפון הנח במטען בקיר בית החולים, ומרוב לחץ פתח בריצה לכיוונו על מנת לשוחח עם אותו יועץ רפואי, אך איך שהוא מגיע לנייד השיחה נותקה חשב להצטער אך רואה טלפון עם 077/079 לועג לו,"
לאחר נשימה ארוכה ממשיך הרשל ומספר "שכח אותו איש מהכוס מים שרצה לשתות, פנה לתת מנוחה קטנה לרגליו בכדי שינתן לו את האפשרות להמשיך בעשיה באותו יום והבאים אחריהם, וכעבור מס' דקות שוב צנתק לו עוד איזה קו נוכל, ואתה יודע החולים ששהו באותה עת על ידו לא כ"כ הבינו למה במקום שצריך להיות כ"כ שקט מפריע וקוטע את השקט פעם אחר פעם, ומשום כך השקיט את הטלפון אך בשל השיחה הנכנסת הכ"כ דחופה לו ציפה, לא התאפשר לו לזוז ולו לרגע קט מהמכשיר" סיים הרשל את המונולוג.
"תראה זה לא שהמצנתק אשם". אלא שאם היו חושבים מידי פעם מה המסכת לה הם גורמים אלו המטרידים ספק רב אם היו עשוים זאת". המשיך הרשל בקביעה עם תנועת יד ספקנית.
הר' צנתק שעמד לכמה רגעים בצידו השני של המתרס היה הלום רעם. אני בעצם צריך לבקש סליחה!" קבע, כתשובת המשקל אני מפרסם כאן בפורום את סליחתי מכל אלפי האנשים שנפגעו ממני או ממעשי
סליחה