יש לי קו שאני מפנה אליו מהטלפון האישי שלי ושל אשתי. האם יש אפשרות שהמערכת תזהה מאיזה טלפון זה מופנה, ואז אוכל ליצור מסננת שאם זה מופנה מהטלפון שלי הוא יעבור לשלוחה 1 ואם מהטלפון של אשתי הוא יעבור לשלוחה 2???
להבנתי קיים דבר כזה, האם הוא פתוח לציבור?
זיהוי הטלפון המפנה את השיחה
Re: זיהוי הטלפון המפנה את השיחה
לא קיים דבר כזה, המערכת לא מזהה מאיזה מספר הגיעה השיחה ואין גם סיכוי שתדע אי פעם.יש לי קו שאני מפנה אליו מהטלפון האישי שלי ושל אשתי. האם יש אפשרות שהמערכת תזהה מאיזה טלפון זה מופנה, ואז אוכל ליצור מסננת שאם זה מופנה מהטלפון שלי הוא יעבור לשלוחה 1 ואם מהטלפון של אשתי הוא יעבור לשלוחה 2???
מה שכן ניתן לעשות זה לפתוח מספר נוסף למערכת ואז להפנות מכל טלפון למספר אחר, במערכת יש להפעיל זיהוי לפי מחוייג
ישנו שירות בתשלום של גילוי חסויים שפועל ע"י שמפנים את השיחה למספר שלהם וזה חוזר גלוי, ויש להם עשרות אנשים שכולם עושים את ההפניה לאותו מס' ואעפ"כ כל אחד מקבל רק את השיחות שלו בחזרה ואף אחד אחר לא מקבל את השיחות שלו, כך שברור שזה פועל ע"י זיהוי של מי שהפנה את השיחה. גם מבחינה טכנית צריך להיות אפשרי באותו מידה שאפשרי לזהות חסוי, ומה גם שאדם שמקבל שיחה מהפניית שיחה מופיע לו על המכשיר שיחה מופנית, כך שברור שקיים זיהוי כזה. גם מבחינת חברות התקשורת זה נחשב כאילו המספר המפנה מחייג ליעד אליו הוא מפנה כך שהמתקשר מחוייב עבור שיחה אל יעד א' והמפנה מחוייב עבור שיחה מהטלפון המפנה אל יעד ב'.
לא קיים דבר כזה, המערכת לא מזהה מאיזה מספר הגיעה השיחה ואין גם סיכוי שתדע אי פעם.
חשבתי על האופציה הזאת רק שאי אפשר לעשות את זה לבד וזה עולה דמי שירות 50 ש"ח
מה שכן ניתן לעשות זה לפתוח מספר נוסף למערכת ואז להפנות מכל טלפון למספר אחר, במערכת יש להפעיל זיהוי לפי מחוייג
יש סיכוי,לא קיים דבר כזה, המערכת לא מזהה מאיזה מספר הגיעה השיחה ואין גם סיכוי שתדע אי פעם.יש לי קו שאני מפנה אליו מהטלפון האישי שלי ושל אשתי. האם יש אפשרות שהמערכת תזהה מאיזה טלפון זה מופנה, ואז אוכל ליצור מסננת שאם זה מופנה מהטלפון שלי הוא יעבור לשלוחה 1 ואם מהטלפון של אשתי הוא יעבור לשלוחה 2???
בframe שמשודר על ידי חברת התקשורת עם תחילת השיחה ומכיל את הנתונים של מקור השיחה ויעדה אמור להופיע גם נתון זה
כך שבעלי מרכזיות ip כמו "ימות המשיח" אמורים להיות יכולים לעשות שימוש בנתון
ראה דיון ישן בעניין
כנראה שכשאשר למישהו זה יהיה דחוף וישלם את הפיתוח הזה, כולנו נרוויח
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים