נגיד אני רוצה לעבור לשלוחה חדשה או אפילו אותה שלוחה, נקי, בלי כל ההיסטוריה, להתחיל עכשיו לקבל נתונים,
יש מצב?
אני יודע שיש אפשרות לקבל את אותו נתון, אני שואל בדווקא אם אפשר לנקות, לגמרי, כנ"ל,
תודה רבה
יש דרך להתפטר מכל הסטרינג?
Re: יש דרך להתפטר מכל הסטרינג?
כשאתה שולח בקשת readנגיד אני רוצה לעבור לשלוחה חדשה או אפילו אותה שלוחה, נקי, בלי כל ההיסטוריה, להתחיל עכשיו לקבל נתונים,
יש מצב?
אני יודע שיש אפשרות לקבל את אותו נתון, אני שואל בדווקא אם אפשר לנקות, לגמרי, כנ"ל,
תודה רבה
הערך הראשון הוא הkey לשליחה
הערך השני : ציטוט מפוסט ההגדרות
במידה וכבר קיבלת את הערך שמופיע בערך הראשון לדוגמא הלקוח כבר הקיש את התעודת זהות שלו בשיחה הנוכחית בשלב קודם, האם להשתמש במה שקיים במערכת או לא להשתמש ולקבל מחדש.
ברירת מחדל המערכת תקבל מחדש, במידה ומוגדר yes המערכת תשתמש במה שהלקוח הקיש מקודם ותצרף אותו לסטרינג של השליחה
תודהכשאתה שולח בקשת readנגיד אני רוצה לעבור לשלוחה חדשה או אפילו אותה שלוחה, נקי, בלי כל ההיסטוריה, להתחיל עכשיו לקבל נתונים,
יש מצב?
תודה רבה
הערך השני : ציטוט מפוסט ההגדרותבמידה וכבר קיבלת את הערך שמופיע בערך הראשון לדוגמא הלקוח כבר הקיש את התעודת זהות שלו בשיחה הנוכחית בשלב קודם, האם להשתמש במה שקיים במערכת או לא להשתמש ולקבל מחדש.
ברירת מחדל המערכת תקבל מחדש, במידה ומוגדר yes המערכת תשתמש במה שהלקוח הקיש מקודם ותצרף אותו לסטרינג של השליחה
הדגשתי שאת זה אני יודע, אני שואל אם אפשר שלא ישלח לשרת את מה ששלחתי כבר אלא יתחיל דף חדש
תעשה הפניה גו טו פולדר לשלוחה הנוכחית, ואז יתחיל הכל מהתחלה
וזה בדיוק מה שאני מבקש להדגיש לך,תודהכשאתה שולח בקשת readנגיד אני רוצה לעבור לשלוחה חדשה או אפילו אותה שלוחה, נקי, בלי כל ההיסטוריה, להתחיל עכשיו לקבל נתונים,
יש מצב?
תודה רבה
הערך השני : ציטוט מפוסט ההגדרותבמידה וכבר קיבלת את הערך שמופיע בערך הראשון לדוגמא הלקוח כבר הקיש את התעודת זהות שלו בשיחה הנוכחית בשלב קודם, האם להשתמש במה שקיים במערכת או לא להשתמש ולקבל מחדש.
הדגשתי שאת זה אני יודע, אני שואל אם אפשר שלא ישלח לשרת את מה ששלחתי כבר אלא יתחיל דף חדש
שרק אם תכתוב yes בערך השני (אחרי שעשית go_to_folder כמובן )
ישלח לך שוב את הנתון הישן אך ברירת מחדל אם תשאיר ריק אז לא ישלח
צדקתם יקיריוזה בדיוק מה שאני מבקש להדגיש לך,תודה
שרק אם תכתוב yes בערך השני (אחרי שעשית go_to_folder כמובן )
ישלח לך שוב את הנתון הישן אך ברירת מחדל אם תשאיר ריק אז לא ישלח
תודה רבה מאד
פשוט ניסיתי כל פיתרון בנפרד (הגדרה הנ"ל וגו טו פולדר)ולא ניסיתי את שניהם ביחד...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 22 אורחים