שלום חברים!
הקמתי מערכת עם מודול ראוטינג שמחייגת 20 שניות למספר הראשון, באם אין מענה היא מחייגת 20 שניות לשני, וכן הלאה.
העניין הוא שהיא מחייגת לראשון גם אם הוא באמצע שיחה אחרת. מישהו יודע איך אפשר לעשות שכשהמערכת רואה שיחה ממתינה היא תעבור מיד לאחד הבא?
תודה רבה.
דילוג על שיחה ממתינה בראוטינג
Re: דילוג על שיחה ממתינה בראוטינג
בדרך כלל במוקדים יש לבטל 2 דברים בטלפונים שעונים
1. שיחה ממתינה - בהגדרות שיחה בטלפון ישנה אפשרות שנקראת "שיחה ממתינה" יש לוודאות שזה במצב כבוי.
2. תא קולי - יש לבטל את ההפנייה לתא הקולי (בכל המצבים - אין מענה, לא זמין, תפוס) וכן לוודאות שאין "עקוב אחרי" לאף טלפון אחר.
ככה זה בדרך כלל עובד חלק
כל טוב וחג שמח
1. שיחה ממתינה - בהגדרות שיחה בטלפון ישנה אפשרות שנקראת "שיחה ממתינה" יש לוודאות שזה במצב כבוי.
2. תא קולי - יש לבטל את ההפנייה לתא הקולי (בכל המצבים - אין מענה, לא זמין, תפוס) וכן לוודאות שאין "עקוב אחרי" לאף טלפון אחר.
ככה זה בדרך כלל עובד חלק
כל טוב וחג שמח
יש מודול תור שבוצע על ידי אחד המשתמשים כאן אולי יעזור לךשלום חברים!
הקמתי מערכת עם מודול ראוטינג שמחייגת 20 שניות למספר הראשון, באם אין מענה היא מחייגת 20 שניות לשני, וכן הלאה.
העניין הוא שהיא מחייגת לראשון גם אם הוא באמצע שיחה אחרת. מישהו יודע איך אפשר לעשות שכשהמערכת רואה שיחה ממתינה היא תעבור מיד לאחד הבא?
תודה רבה.
תודה רבה.
בקשר למודול תור, איך אני מוצא את זה?
זהו מודל בתשלוםתודה רבה.
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=7&t=2944
זה יעזור רק לשיחות דרך המערכת ולא שיחות חיצוניותיש מודול תור שבוצע על ידי אחד המשתמשים כאן אולי יעזור לךשלום חברים!
תודה רבה.
(דהיינו - שאם מישהו התקשר ישיר לפלאפון, ותוך כדי שיחה מישהו מתקשר דרך המערכת, זה לא יעזור לו)
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים