וואצאפון בivr
-
Re: וואצאפון בivr
התכוונתי לעלות שוטפות ולא ח"פ
-
תסתכל בקישור הזה הוא מציע איך לעשות צינטוק בלי כסףשינוי ההגדרה נראה לי גם עולה כסףעולה רק יחידות של הצינטוק, או עצם שינוי ההגדרה של המערכת מיחידות לצינטוקים?עולה רק יחידות
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=11&t=3028
-
ישנה בעיה משמעותית של התייחסת אליה והיא מה קורה במידה ומישהו שלא מוגדר כחבר בקבוצה ירצה יכנס למערכת? הרי הוא יוכל לשמוע את כל ההודעות?
מגדירים את קמפיין ברירת מחדל כרשימה לבנה בלבד
זה מובן מאליו אני חושב
זה מובן מאליו אני חושב
ל BY6199 אם תוכל לערוך מחדש את ההודעה הראשונה בנושא זה ולעדכן על ההגדרות החדשות
Re: וואטספון בIYR
חשוב מאודאולי ימות המשיח יכולים גם לתת את ההגדרה של ניתוק מצינטוקים לפי שעות זה יכול להיות מאוד שימושי לא רק בוואצאפון אלא גם בעוד המון קווי תוכן שמצנטק למאזינים שיוכלו לעצור את זה בלי להסיר מרשימת התפוצה4. שלוחה 4 תפריט[1.] הסרה מרשימת תפוצה 2 (תשנה את קובץ M1417 הסרתם את הטלפון שלכם מרשימת התפוצה ל" מעתה לא תקבל תינטוקים עד שתרשם שוב בשלוחה 4/2")קוד: בחירת הכל
type=menu
[2.] הוספה לרשימת תפוצה 2 (תשנה את קובץ M1418 הוספתם את הטלפון שלכם לרשימת התפוצה ל"מעתה תקבל צינטוקים בכל פעם שישלח צינטוק מהמערכת")קוד: בחירת הכל
type=template_remove_number
template_to_remove=2
template_remove_no_ask=yes
template_remove_ok_no_say_number=yes
end_goto=/קוד: בחירת הכל
type=template_add_number
template_to_add=2
end_goto=/
template_add_ok_no_say_number=yes
זה לוקח שעות לבנות את זה.תסתכל בקישור הזה הוא מציע איך לעשות צינטוק בלי כסףשינוי ההגדרה נראה לי גם עולה כסףעולה רק יחידות של הצינטוק, או עצם שינוי ההגדרה של המערכת מיחידות לצינטוקים?
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=11&t=3028
Re: וואטספון ב ivr2
מצטרף. זה חשוב לי מאד,אולי ימות המשיח יכולים גם לתת את ההגדרה של ניתוק מצינטוקים לפי שעות זה יכול להיות מאוד שימושי לא רק בוואצאפון אלא גם בעוד המון קווי תוכן שמצנטק למאזינים שיוכלו לעצור את זה בלי להסיר מרשימת התפוצה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 7 אורחים