מי יכול לעזור לי דחוף בנושא הקמת מערכת להגרלות.
אם יש כאן הסבר או מי שיכול להסביר לי.
תודה רבה.
המייל שלי am23456710@gmail.com
פלאפון 0523768374
מערכת הגרלות
Re: מערכת הגרלות
מה הכוונה הגרלות?
תן קצת יותר פירוט
תן קצת יותר פירוט
-
הפעלת שלוחה רנדומליתמי יכול לעזור לי דחוף בנושא הקמת מערכת להגרלות.
תודה רבה.
פלאפון 0523768374
שכל מי שנכנס מזדהה עם מספר טלפון ומקבל מספר להגרלהמה הכוונה הגרלות?
תן קצת יותר פירוט
מה הקשר להגרלות?הפעלת שלוחה רנדומליתמי יכול לעזור לי דחוף בנושא הקמת מערכת להגרלות.
תודה רבה.
פלאפון 0523768374
-
לא הסברת טוב קודם מה כוונתך. חשבתי שכמו לוטו שמי שמצליח להיכנס לשלוחה הזוכה הוא מקבל את ההפתעה.מה הקשר להגרלות?הפעלת שלוחה רנדומליתמי יכול לעזור לי דחוף בנושא הקמת מערכת להגרלות.
תודה רבה.
פלאפון 0523768374
-
זה פשוט שלוחה לחלוקת מספרי אישורים ואז יש לך דו"ח ע"כ מס' טלפון איזה מס' כרטיס הגרלהשכל מי שנכנס מזדהה עם מספר טלפון ומקבל מספר להגרלהמה הכוונה הגרלות?
תן קצת יותר פירוט
וכמובן שניתן לשנות את המספר אישור הראשון על מנת שייראה כרטיס הגרלה ולא חייב להתחיל מ1000 אפשר לעשות שהראשון יהיה 458754 כמבואר בהגדרות שם, או על ידי שינוי השורה המתווספת לאחר ביצוע הזמנה ראשונהזה פשוט שלוחה לחלוקת מספרי אישורים ואז יש לך דו"ח ע"כ מס' טלפון איזה מס' כרטיס הגרלהשכל מי שנכנס מזדהה עם מספר טלפון ומקבל מספר להגרלהמה הכוונה הגרלות?
תן קצת יותר פירוט
אפשר קצת פירוט איך להגדיר?זה פשוט שלוחה לחלוקת מספרי אישורים ואז יש לך דו"ח ע"כ מס' טלפון איזה מס' כרטיס הגרלהשכל מי שנכנס מזדהה עם מספר טלפון ומקבל מספר להגרלהמה הכוונה הגרלות?
תן קצת יותר פירוט
וכן איך מגדירים כניסה לפי מספר טלפון שכל יום יקבלו מספר אחדאפשר קצת פירוט איך להגדיר?זה פשוט שלוחה לחלוקת מספרי אישורים ואז יש לך דו"ח ע"כ מס' טלפון איזה מס' כרטיס הגרלהשכל מי שנכנס מזדהה עם מספר טלפון ומקבל מספר להגרלה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 8 אורחים