בהשמעת קבצים כתוב (או היה כתוב) שאפשרי להוסיף קובץ "First.wav".
האם זה אותו הודעת מערכת של M0000?, כי נסיתי לשים אותו גם בתוך השלוחה כקובץ First.wav וגם בהודעות מערכת וזה פשוט לא קרא אותו!.
האם בכלל קיים דבר כזה הודעה בהודעות מערכת שתושמע ראשונה בכל שלוחות ההשמעות קבצים.
בתודה ויום טוב
יש לי שאלה חשובה
Re: יש לי שאלה חשובה
הודעת פירסט כיום הוא M0000
-
כן השאלה אם אני רוצה לשים בתיקיית הודעות ברירת מחדל שהקובץ M0000 יושמע בכל שלוחות ההשמעות קבצים שבמערכת, האם הבנת את כוונתי
לפי הסברא אי אפשר,
הרעיון של הודעות ברירת המחדל הוא, שהיות והמערכת מוגדרת לקחת כל מיני הודעות מערכת ממה שמוגדר במערכת, אז חברת ימות המשיח פיתחו שלפני שהוא משמיע את הקובץ של החברה הוא יבדוק בתיקיית הודעות ברירת המחדל אם יש שמה הודעה אחרת במקום, אבל זה רק טוב בהודעות שהמערכת הולכת לבדוק באיזהו שהוא מקום, אבל בהודעת M0000 המערכת לא מחפשת ולא לוקחת משום מקום, אלא אם יש בשלוחה הודעות עם שם זה הוא משמיע אותו ראשון, זה בדיוק כמו שאין כזה דבר הודעת 000 או 001 ברירת מחדל...
הרעיון של הודעות ברירת המחדל הוא, שהיות והמערכת מוגדרת לקחת כל מיני הודעות מערכת ממה שמוגדר במערכת, אז חברת ימות המשיח פיתחו שלפני שהוא משמיע את הקובץ של החברה הוא יבדוק בתיקיית הודעות ברירת המחדל אם יש שמה הודעה אחרת במקום, אבל זה רק טוב בהודעות שהמערכת הולכת לבדוק באיזהו שהוא מקום, אבל בהודעת M0000 המערכת לא מחפשת ולא לוקחת משום מקום, אלא אם יש בשלוחה הודעות עם שם זה הוא משמיע אותו ראשון, זה בדיוק כמו שאין כזה דבר הודעת 000 או 001 ברירת מחדל...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 32 אורחים