המערכת השתדרגה?איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
כבר שייך כיום להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
המערכת השתדרגה?איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
המערכת לא השתדרגה.המערכת השתדרגה?איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
כבר שייך כיום להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
אם אתה רוצה דוקא ששלוחה 0 יהיה השארת הודעה אז תגדיר במקום אחר כניסה לניהול אפילו בשלוחה פנימית
תגדיר את 0 כשלוחת פילטר שכולם עוברים לשלוחה 01 ומי שרשום אתה וכל מי שצריך להגיע לניהול ל00.
כך שכל מי שילחץ על 0 ישמע תקליט של השארת הודעה ואתה וכל מי שמשתמש בניהול תגיעו לתפריט ניהול
תודה רבה!
תודה רבה!
עשיתי כדבריך,
אבל אני רוצה שכשאשר מחייגים לקו יגיעו מיד לתא קולי, ממבלי להצטריך להקיש על ספרה,
ורק הנייד שלי יכנס לניהול.
נכנסתי להגדרות המלאות, ולא הצלחתי להבין, מסובך מדי עבורי.
יש אפשרות שתפרט לי איך אני מגדיר שכאשר אני מחייג מהנייד שלי לקו, אני נכנס מיד לניהול עם אפשרות של האזנה להודעות?
רק אחרי שיוסלה ענה לשים ב"שלוחה הראשית" פתאום הוא שינה את הנוסח, ומבקש לשלוחה הראשיתהמערכת השתדרגה?איך אפשר שיהיה אפשרות להיכנס לניהול באמצעות לחיצה על מקש 0 - כאשר מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני?
עם עשית ככל אתר ציוויתיך אין שום סיבה שזה לא יעבודתודה רבה!
עשיתי כדבריך,
אבל אני רוצה שכשאשר מחייגים לקו יגיעו מיד לתא קולי, ממבלי להצטריך להקיש על ספרה,
יש אפשרות שתפרט לי איך אני מגדיר שכאשר אני מחייג מהנייד שלי לקו, אני נכנס מיד לניהול עם אפשרות של האזנה להודעות?
קוד: בחירת הכל
type=admin_login
admin_login_no_password=yes
type=voicemail_email
voicemail_email_end_goto=/hangup
מעולה.עם עשית ככל אתר ציוויתיך אין שום סיבה שזה לא יעבודתודה רבה!
עשיתי כדבריך,
אך לצורך העניין אני יחזור שוב
תגדיר בשלוחה הראשית היינו שלוחת המערכת היינו כאן את מה שכתבתי לעיל
ובשלוחה 1 תגדירובשלוחה 2 תגדירקוד: בחירת הכל
type=admin_login
admin_login_no_password=yesותוסיף בשלוחה 2קוד: בחירת הכל
type=voicemail_email
ואין סיבה שאדם אחר זולתך יכנס לניהולקוד: בחירת הכל
voicemail_email_end_goto=/hangup
וכמובן אל תשכח להוסיף את מספרך לרשימת התפוצה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 59 אורחים