מדוע כשהשיחה עוברת למערכת של ימות המשיח, זה צריך לעלות כסף?אציין שכיום לאחר הפיתוח של מודול הגבלת זמן השיחה זה עשוי להיות שימושי במיוחד
כשיש לנו אפשרות לשלוט על אורך השיחה המקסימלי כך שנוכל לעמוד במסגרת תקציב היחידות שהקצבנו לקמפיין בלי הפתעות
פרוייקט שיתופי להזמנת פיתוחים בימות המשיח
Re: פרוייקט שיתופי להזמנת פיתוחים בימות המשיח
התכוונת לשאול כנראה למה יש חיוב נוסף על הניתוב למערכת מלבד החיוב של הדקות היוצאות של הקמפייןמדוע כשהשיחה עוברת למערכת של ימות המשיח, זה צריך לעלות כסף?אציין שכיום לאחר הפיתוח של מודול הגבלת זמן השיחה זה עשוי להיות שימושי במיוחד
כשיש לנו אפשרות לשלוט על אורך השיחה המקסימלי כך שנוכל לעמוד במסגרת תקציב היחידות שהקצבנו לקמפיין בלי הפתעות
בעבר נכתב בפורום שבמקרה שהפעלת קמפיין גדול עם ניתוב למערכת תוכל להזדכות אח"כ אצל ימות המשיח על היחידות (כמדומני בתנאי שההפרש הוא לפחות 500₪)
בשרשור זה מדובר על אפשרות שתהיה זמינה לכולם להפנות שיחה אל שלוחה במערכת (ולא רק לתפריט ראשי)
וכמובן שזה יהיה בעלות רגילה של קמפיין
אופציה של קבלת שיחה ולהשתמש עם המעכת , קיימת.
בעבר היה לי בעיה במערכת בטיפול אישי של המתכנת, הוא היה שולח לי לי צילצול מהמערכת בשביל שאבדוק אם הבעיה סודרה, ובשיחה שקיבלתי לא היה צורך לחזור אלא המערכת עבדה כאילו והתקשרתי אליה
בעבר היה לי בעיה במערכת בטיפול אישי של המתכנת, הוא היה שולח לי לי צילצול מהמערכת בשביל שאבדוק אם הבעיה סודרה, ובשיחה שקיבלתי לא היה צורך לחזור אלא המערכת עבדה כאילו והתקשרתי אליה
השתמשתי בזה גם, זה סוג טסט שיש לכל המערכות בכל שרת בנפרד, שמגיע לוג מה קרה בכל רגע וברגע שמגלים תקלה מנתקים ואז רואים מה היה הפעולה האחרונה מה התבצע והיכן התקלה.אופציה של קבלת שיחה ולהשתמש עם המעכת , קיימת.
אבל זה בשימוש פנימי במערכות ולא משוחרר לציבור
מה קורה למייעשה?
החברה שהסכימו לתת 500₪ עוד מעוניינים בכך?
למיטב הבנתי זה ירד מהפרק בגלל שיקול חישובי, במידה ויתגבש סכום רציני באמת יהיה מי שישלים כנראהמה קורה למייעשה?
אין צורך בפיתוח זה כבר קיים פשוט להגדיר שתי הגדרות
אתה יכול בבקשה לפרט?אין צורך בפיתוח זה כבר קיים פשוט להגדיר שתי הגדרות
או שזה רק מול שרות הלקוחות?
עדיף בשירות הלקוחות, תפנה לשירות הלקחות של יומות המשיח או של מסר {תלוי עם מי אתם עובדים}אתה יכול בבקשה לפרט?אין צורך בפיתוח זה כבר קיים פשוט להגדיר שתי הגדרות
או שזה רק מול שרות הלקוחות?
בהצלחה !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים