הזמנת תור לרופא

אברהם אברהם

הזמנת תור לרופא

שליחהעל ידי אברהם אברהם » 18:57 08/02/2018

שאלה לחכמי הקו!
באיזה מודול כדאי להשתמש.
אני רוצה שיהיה מעודכן און-ליין איזה ימים ושעות עדיין פנויות והמתקשרים יזוהו ע"י מס' הטלפון.
והעיקר שיצא דו"ח מסודר למזכירה לכל יום באיזה שעות הזמין כ"א. וכמו"כ שיתקשרו פעם שניה יוכלו לשמוע מתי נקבע להם התור.

הבו עצה הלום!

Abraham

BY6199

Re: הזמנת תור לרופא

שליחהעל ידי BY6199 » 19:47 08/02/2018

שאלה לחכמי הקו!
באיזה מודול כדאי להשתמש.
אני רוצה שיהיה מעודכן און-ליין איזה ימים ושעות עדיין פנויות והמתקשרים יזוהו ע"י מס' הטלפון.
והעיקר שיצא דו"ח מסודר למזכירה לכל יום באיזה שעות הזמין כ"א. וכמו"כ שיתקשרו פעם שניה יוכלו לשמוע מתי נקבע להם התור.

הבו עצה הלום!

Abraham
תלוי מה אתה צריך, אם אתה צריך שיוכלו לבחור שעה ולדעת האם זה פנוי אין כל מודל שיעזור לך מלבד API שעל זה אתה כנראה לא מדבר.

אם הרצון הוא שכל תור הוא זמן קצוב ללא בחירה תשתמש עם קבלת נתונים בשילוב השמעת נתונים והודעות אישיות

אברהם אברהם

שליחהעל ידי אברהם אברהם » 19:51 08/02/2018

שאלה לחכמי הקו!
באיזה מודול כדאי להשתמש.

הבו עצה הלום!

Abraham
תלוי מה אתה צריך, אם אתה צריך שיוכלו לבחור שעה ולדעת האם זה פנוי אין כל מודל שיעזור לך מלבד API שעל זה אתה כנראה לא מדבר.

אם הרצון הוא שכל תור הוא זמן קצוב ללא בחירה תשתמש עם קבלת נתונים בשילוב השמעת נתונים והודעות אישיות
שאלה לחכמי ה"העי פי היי"
זה דבר מסובך או שאפשר משהו במחירי הקרן, כל ההכנסות קודש, לרפואת חולי עם ישראל?

BY6199

שליחהעל ידי BY6199 » 20:44 08/02/2018

שאלה לחכמי הקו!
באיזה מודול כדאי להשתמש.

הבו עצה הלום!

Abraham

שאלה לחכמי ה"העי פי היי"
זה דבר מסובך או שאפשר משהו במחירי הקרן, כל ההכנסות קודש, לרפואת חולי עם ישראל?
תמתין שמתכנת יענה לך, אין כאן נושא של מחיר קרן או מחיר גבוה יותר.

יש עלות של שרת של כמה עשרות שקלים לחודש או שנה תלוי מה לוקחים, וזמן עבודה, במידה וזמן העבודה יהיה בהתנדבות יהיה לך עלות שנתית לכל היותר של 150 ש"ח ניתן להשתמש בשרת חינמי לא מומלץ, יש מי שמשתמש בשרתים בחו"ל במחירים אפסיים ומרוצה

BY6199

שליחהעל ידי BY6199 » 20:46 08/02/2018

שאלה לחכמי הקו!
באיזה מודול כדאי להשתמש.

הבו עצה הלום!

Abraham
יש כבר רופא שמשתשמש בפונקצייה מסויימת בימות המשיח קוראים לו ד"ר יצחק זוסמן מרמות בירושלים.

שם יש הגבלה לכמות הנרשמים כל יום כשההרשמה נפתחת בשעה מסויימת ומסתיימת לאחר שנרשמו כמות אנשים 0773137510

אברהם אברהם

שליחהעל ידי אברהם אברהם » 21:50 08/02/2018

שאלה לחכמי הקו!
באיזה מודול כדאי להשתמש.

הבו עצה הלום!

Abraham
יש כבר רופא שמשתשמש בפונקצייה מסויימת בימות המשיח קוראים לו ד"ר יצחק זוסמן מרמות בירושלים.

שם יש הגבלה לכמות הנרשמים כל יום כשההרשמה נפתחת בשעה מסויימת ומסתיימת לאחר שנרשמו כמות אנשים 0773137510
תודה על התגובה.
לפי איך שזה נשמע שם אין אפשרות לבחור את השעות לפי מה שפנוי.

אני מנסה לחשוב על תפריט של 6 שלוחות לימי השבוע, ושם מכירת מוצרים לפי מק"ט, כאשר מכל מוצר (דהיינו שעה מסויימת - יש מלאי של 1 בלבד], ובתוספת האפשרות של דילוג על השמעת מחיר. ואז כשיקיש זה ישמיע לו את השעה הפנויה לקביעה הקישו 1, למעבר לשעה הבאה הקישו 2. ואם כבר הוזמן אז המלאי אזל - הודעה שהמועד כבר תפוס.
ויש גם שלוחה לשמיעת ההזמנה.
החיסרון שא"א לשנות אח"כ, וגם א"א בלי לעבור לתשלום אחרי ההזמנה.
מה נראה לך כדאי לנסות לשחק עם זה? או שחבל על הזמן..
אני רוצה שלאחמ"כ יישלח דו"ח על כל יום מי המזמינים ובאיזה שעה קבעו.

בתודה מראש
אברהם

011371

שליחהעל ידי 011371 » 22:33 08/02/2018

שאלה לחכמי הקו!
באיזה מודול כדאי להשתמש.

הבו עצה הלום!

Abraham

תודה על התגובה.
לפי איך שזה נשמע שם אין אפשרות לבחור את השעות לפי מה שפנוי.

אני מנסה לחשוב על תפריט של 6 שלוחות לימי השבוע, ושם מכירת מוצרים לפי מק"ט, כאשר מכל מוצר (דהיינו שעה מסויימת - יש מלאי של 1 בלבד], ובתוספת האפשרות של דילוג על השמעת מחיר. ואז כשיקיש זה ישמיע לו את השעה הפנויה לקביעה הקישו 1, למעבר לשעה הבאה הקישו 2. ואם כבר הוזמן אז המלאי אזל - הודעה שהמועד כבר תפוס.
ויש גם שלוחה לשמיעת ההזמנה.
החיסרון שא"א לשנות אח"כ, וגם א"א בלי לעבור לתשלום אחרי ההזמנה.
מה נראה לך כדאי לנסות לשחק עם זה? או שחבל על הזמן..
אני רוצה שלאחמ"כ יישלח דו"ח על כל יום מי המזמינים ובאיזה שעה קבעו.

בתודה מראש
אברהם
אפשר להעביר לתשלום באמצעות "דילר"
כאשר קוד הדילר המאושר הוא 1
ולהחליף את ההודעה של נא להקיש את קוד הסוכן ב"כדי לאשר את ההזמנה יש להקיש 1" ואז ישמע מספר אישור

אברהם אברהם

שליחהעל ידי אברהם אברהם » 22:34 08/02/2018

רק השאלה איך ייראו הדוחות, האם יצא דוח לכל יום בנפרד, דהיינו לכל שלוחה?

011371

שליחהעל ידי 011371 » 01:07 09/02/2018

יוצא לך דוח נפרד על כל הזמנה
ודוח כללי על כל ההזמנות, ניתן לשחק עם המילים שיופיעו בדוח ולהעלים לעת הצורך עמודות מיותרות באמצעות הפקודה

קוד: בחירת הכל

_hidden

אברהם אברהם

שליחהעל ידי אברהם אברהם » 01:13 09/02/2018

יוצא לך דוח נפרד על כל הזמנה
ודוח כללי על כל ההזמנות, ניתן לשחק עם המילים שיופיעו בדוח ולהעלים לעת הצורך עמודות מיותרות באמצעות הפקודה

קוד: בחירת הכל

_hidden
נכון.
אבל זה לא יוצא לי ליום ראשון, וליום שני וכו' אלא מעורבב. כי זה מסודר לפי מספרי האישורים.
ואי קשיא הא קשיא.
האם ניתן להמיר את הקבצים הנשלחים מהמערכת לקבצי אקסל?
כי אם כן אז שם אפשר בקלות למיין לפי איזה עמודה שאני בוחר.

ותודה רבה על העזרה שלך תמיד לכולם ללא הבדלי חוג ומגזר.

חזור אל “שאלות משתמשים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 47 אורחים