האם אפשר י ליצור סינון לפי מספרי טלפון לשלוחות מסוימות כלומר
מספר 052-1111111 יכול להיכנס רק לשלוחה 1,5,6
מספר 052-2222222 יכול להיכנס רק לשלוחה 2,4,9
משהו דומה לאפשרויות בקובץ ListAllInformation
??
תודה מראש
סינון לפי טלפון ברמת מערכת
Re: סינון לפי טלפון ברמת מערכת
להגדיר בכל שלוחה רשימה לבנה עם המספריםהאם אפשר י ליצור סינון לפי מספרי טלפון לשלוחות מסוימות כלומר
מספר 052-1111111 יכול להיכנס רק לשלוחה 1,5,6
מספר 052-2222222 יכול להיכנס רק לשלוחה 2,4,9
משהו דומה לאפשרויות בקובץ ListAllInformation
??
תודה מראש
תודה, זה רעיון רק שהוא מורכב
רציתי לדעת האם אפשר ליצור את זה בקובץ אקסל ולהגדיר לכל מספר שלוחה כן ושלוחה לא
תודה
תודה
-
אתה יכול להשתמש בהפנייה לפי רשימות תפוצה ולטעון רשימ"ת ע"י קבצי אקסלתודה, זה רעיון רק שהוא מורכב
תודה
נכון, אבל זה עדיין לא פתרון לגמרי כשאני רוצה לתת אופציה ל'ראובן' להיכנס לשלוחות 1 ו 3 ולחסום אותו לשלוחה 4 ו5, ול'שמעון' אני רוצה להיפך, ואינני רוצה להפנות אותו ישירות לשלוחה מסוימת, אלא לתת לו את האופציה לאן ללכת מתוך השלוחות שפתוחות לו.
תודה
תודה
-
נכון רק ההפניה של מי שלא ברשימ"ת היא הפניה חזרה לתפריט הראשי.נכון, אבל זה עדיין לא פתרון לגמרי כשאני רוצה לתת אופציה ל'ראובן' להיכנס לשלוחות 1 ו 3 ולחסום אותו לשלוחה 4 ו5, ול'שמעון' אני רוצה להיפך, ואינני רוצה להפנות אותו ישירות לשלוחה מסוימת, אלא לתת לו את האופציה לאן ללכת מתוך השלוחות שפתוחות לו.
תודה
וכמובן לעולם כשאתה פותח מערכת תקפיד שהתפריט הראשי לא יהיה בתיקית השורש אלא בתוך תיקיה, אחרת זה ייתקע לך ע"כ צעד ושעל.
למה?וכמובן לעולם כשאתה פותח מערכת תקפיד שהתפריט הראשי לא יהיה בתיקית השורש אלא בתוך תיקיה, אחרת זה ייתקע לך ע"כ צעד ושעל.
אמנם בינתיים המערכת שלי לא מורכבת, אבל לא נתקלתי באיזו בעיה
גם אני לא.למה?וכמובן לעולם כשאתה פותח מערכת תקפיד שהתפריט הראשי לא יהיה בתיקית השורש אלא בתוך תיקיה, אחרת זה ייתקע לך ע"כ צעד ושעל.
אני שם בשורש וזה הכי נוח.
יש קטע מעצבן אחד בלהגדיר את תיקיית השורש משהו אחר שהוא לא תפריט
הג'ינגל של ימות המשיח ירדוף אותך בכל אחד מתפריטי המערכת…
הג'ינגל של ימות המשיח ירדוף אותך בכל אחד מתפריטי המערכת…
-
1. כשאתה רוצה לעשות לדוגמא שרק מי שברשימת המנויים יכנס למערכת, ומי שלא - ישמע משהו אחר. אז צריך להקים את כל המערכת בתוך שלוחהלמה?וכמובן לעולם כשאתה פותח מערכת תקפיד שהתפריט הראשי לא יהיה בתיקית השורש אלא בתוך תיקיה, אחרת זה ייתקע לך ע"כ צעד ושעל.
2. אם נפתח מודול חדש שכאשר משתמשים בו אז המערכת צריכה לעבור לשלוחה 1 שתחת תפריט ראשי או להגדיר שלוחה למעבר, אז כשהשורש הוא תפריט זה יותר מסובך.
3. אם רוצים לגזור ולהדביק את התפריט הראשי או לשכפל, א"א לעשות כלום בתיקיית השורש.
4. אני לא זוכר כרגע, אבל בטוח שהיה לי עוד כמה פעמים שראיתי שזה כדאי מלכתחילה לחשוב ע"ז ולבנות הכל בתוך שלוחה. כי אח"כ זה לא ניתן לשינוי.
לגבי מה שכתב מישהו אח"כ שהג'ונגל רודף אותו. זה לא קשור איפה התפריט הראשי - תמיד זה יגיע בסוף התפריט הראשון שאיליו נכנסים, גם אם השורש הוא תפריט.
ובכלל לגבי הג'ינגל - מה רע בזה? הרי אנחנו מקבלים אפשרויות כמעט בלתי מוגבלות בחינם לגמרי! אז למה לא לתת להם להשמיע את הפרסומת.
אא"כ יש עניין מיוחד שמפחדים שיידעו שזה פותח ע"י ימות המשיח - שאולי יסגרו את זה וכדו' - כבר דובר כאן על דרכים להתחכם עם ההודעה הזאת. ואכמ"ל.
ידידכם אוהבכם
אברהם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 27 אורחים