האם שייך להגדיר שלוחה שכל מי שיכנס אליה יחסם אוטומטית מ'כל' רשימות התפוצה הקיימים? - בלי שאני יצטרך להפנות בסוף לעוד שלוחה וחוזר חלילה
(במקום שכל פעם שאני מוסיף רשימת תפוצה אז אני צריך לפתוח שלוחה נוספת לחסימה מהרשימה החדשה, ולעשות הפניה מהשלוחה לחסימה הקודמת לזה)
וגם להגדיר בהוספה לרשימת תפוצה - הוספה לכמה רשימות
חסימה מכל הרשימות תפוצה בבת אחת
Re: חסימה מכל הרשימות תפוצה בבת אחת
אם אתה משתמש בהסרה מרשימות תפוצה ברירת מחדל ללא ההגדרות החדשות ברגע שהלקוח מסיר מהרשימה גם אם הוא יהיה רשום בשאר הוא לא יקבל צינתוקים או הודעות אם זה בשביל כניסה למערכת לפי רשי"ת לא נראה לי שיש פיתרוןהאם שייך להגדיר שלוחה שכל מי שיכנס אליה יחסם אוטומטית מ'כל' רשימות התפוצה הקיימים? - בלי שאני יצטרך להפנות בסוף לעוד שלוחה וחוזר חלילה
(במקום שכל פעם שאני מוסיף רשימת תפוצה אז אני צריך לפתוח שלוחה נוספת לחסימה מהרשימה החדשה, ולעשות הפניה מהשלוחה לחסימה הקודמת לזה)
והוספה לרשימת תפוצה נוספת?אם אתה משתמש בהסרה מרשימות תפוצה ברירת מחדל ללא ההגדרות החדשות ברגע שהלקוח מסיר מהרשימה גם אם הוא יהיה רשום בשאר הוא לא יקבל צינתוקים או הודעות אם זה בשביל כניסה למערכת לפי רשי"ת לא נראה לי שיש פיתרוןהאם שייך להגדיר שלוחה שכל מי שיכנס אליה יחסם אוטומטית מ'כל' רשימות התפוצה הקיימים? - בלי שאני יצטרך להפנות בסוף לעוד שלוחה וחוזר חלילה
אין אפשרות אולי דרך הAPI ההפוך ניתן להגדיר הוספה והסרה לכלל השלוחותוהוספה לרשימת תפוצה נוספת?אם אתה משתמש בהסרה מרשימות תפוצה ברירת מחדל ללא ההגדרות החדשות ברגע שהלקוח מסיר מהרשימה גם אם הוא יהיה רשום בשאר הוא לא יקבל צינתוקים או הודעות אם זה בשביל כניסה למערכת לפי רשי"ת לא נראה לי שיש פיתרוןהאם שייך להגדיר שלוחה שכל מי שיכנס אליה יחסם אוטומטית מ'כל' רשימות התפוצה הקיימים? - בלי שאני יצטרך להפנות בסוף לעוד שלוחה וחוזר חלילה
אם יש לך ftp אני יכול להעלות לכאן תיקייה מוכנה שמסירה (באמצעות תתי תיקיות כמובן) מרשימות תפוצה 1 עד 50
אם אפשר יותר בבקשה להסביר מה צריך בכדי שאוכל להסיר בבת אחת מרשימות התפוצה
חשוב לי מאד אם תוכל לשלוח לי למייל 7147181@gmail.comאם יש לך FTP אני יכול להעלות לכאן תיקייה מוכנה שמסירה (באמצעות תתי תיקיות כמובן) מרשימות תפוצה 1 עד 50
נ
נערך לאחרונה על ידי אליהו ב 19:41 07/01/2019, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם תוכל בבקשה לשלוח לי למייל 5377406@gmail.comאם יש לך ftp אני יכול להעלות לכאן תיקייה מוכנה שמסירה (באמצעות תתי תיקיות כמובן) מרשימות תפוצה 1 עד 50
תודה מראש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 34 אורחים