יש אפשרות להשמעת שם מקליט ההודעה במקום מס' טלפון (או גם וגם)?
כמו שיש בואצפון שמאפשר להקליט את השם ובלחיצה על מקש פרטי ההודעה (באמצע שמיעת ההודעות) משמיע את השם.
יעיל לכאלה שמשתמשים בקו תוכן לוואצפ' וכן למאזינים למאזינים וכו'
(אפשר לעשות אפשרות של רישום חד פעמי בכניסה למערכת או אפשרות להעלאת רשימה מספרי טלפונים=שמות וישייך לכל מס' את השם בהקראה ע"י גלעד..)
השמעת "שם" המאזין כחלק מפרטי ההודעה
Re: השמעת "שם" המאזין כחלק מפרטי ההודעה
תכניס את ההגדרות הבאות בשלוחה הראשית, וכל מתקשר יועבר בפעם הראשונה להקלטת שם, ובפעם הבאה ישמע "שלום ל-"
קוד: בחירת הכל
enter_id=yes
enter_id_type=phone
נראה לי שלא הבנת אותי אני מדבר על כך שכל המאזינים יוכלו ללחוץ על פרטי ההשמעה בעת האזנה לקובץ שהוקלט ע"י מאזינים וישמעו את השם של המקליט ולא רק את מס' הטלפון שלו ותאריך וכו'
כל אחד יכול להקליט את שמו פעם אחת (לא משנה באיזה מערכת) ומאז שומעים את הקלטת שמו במקום המספר פלאפוןנראה לי שלא הבנת אותי אני מדבר על כך שכל המאזינים יוכלו ללחוץ על פרטי ההשמעה בעת האזנה לקובץ שהוקלט ע"י מאזינים וישמעו את השם של המקליט ולא רק את מס' הטלפון שלו ותאריך וכו'
דרך אגב הקלטת השם היא בשלוחה 0-0 ולא 0-3 כפי ששומעים בתפריט
אני לא מבין למה ימות לא משנים את הטעות הזאת
אתה עונה על ווצאפ, הוא שאל על IVRכל אחד יכול להקליט את שמו פעם אחת (לא משנה באיזה מערכת) ומאז שומעים את הקלטת שמו במקום המספר פלאפוןנראה לי שלא הבנת אותי אני מדבר על כך שכל המאזינים יוכלו ללחוץ על פרטי ההשמעה בעת האזנה לקובץ שהוקלט ע"י מאזינים וישמעו את השם של המקליט ולא רק את מס' הטלפון שלו ותאריך וכו'
אחרי שמקליטים בוואצאפון זה לא משמיע את השם גם במערכת?אתה עונה על ווצאפ, הוא שאל על IVRכל אחד יכול להקליט את שמו פעם אחת (לא משנה באיזה מערכת) ומאז שומעים את הקלטת שמו במקום המספר פלאפוןנראה לי שלא הבנת אותי אני מדבר על כך שכל המאזינים יוכלו ללחוץ על פרטי ההשמעה בעת האזנה לקובץ שהוקלט ע"י מאזינים וישמעו את השם של המקליט ולא רק את מס' הטלפון שלו ותאריך וכו'
לא.אחרי שמקליטים בוואצאפון זה לא משמיע את השם גם במערכת?אתה עונה על ווצאפ, הוא שאל על IVRכל אחד יכול להקליט את שמו פעם אחת (לא משנה באיזה מערכת) ומאז שומעים את הקלטת שמו במקום המספר פלאפון
מי מחובר
משתמש הגולש בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 1 אורח