איפה הציעו לשלם? וכמה?אני מקווה שאני לא מגלה סוד, או מברך רעהו בקול,
מסתמא יש כאלה שיודעים על זה בלעדי, וגם לי אמרו את זה בלי פריווילגיה, ובעצם כתבו על זה למעלה.
יש מערכת תור.
אולי כיום לא מפעילים כזה דבר, אבל בעבר עשו לי מערכת חדשה [בלי הגדרות מתקדמות] נתתי להם מספרים והם סידרו את זה
זה מעביר אחד אחרי השני, בלי לנדנד לאף אחר, אם אחד תפוס/מנותק/מכובה/תא קולי/לא עונה/ זה ממשיך לשני, וכל הזמן יש מנגינה בהמתנה, גם אם כולם תפוסים.
בקיצור תור אמיתי...
חבר שלא פותחים את זה לציבור
זה פיתוח קיים, אין לי מושג אם זה הגדרות סודיות או משהו.
מסתמא בשירות לקוחות מבצעים כזה דבר.
כל זה לגבי תור, לא לגבי מיקומך בתור...
שזה כבר הציעו למעלה לשלם...
מיקומך בתור הוא...
Re: מיקומך בתור הוא...
לגבי תור לבד בלי תור ההגדרות הן כפי שכתבנו כאןאני מקווה שאני לא מגלה סוד, או מברך רעהו בקול,
מסתמא יש כאלה שיודעים על זה בלעדי, וגם לי אמרו את זה בלי פריווילגיה, ובעצם כתבו על זה למעלה.
יש מערכת תור.
אולי כיום לא מפעילים כזה דבר, אבל בעבר עשו לי מערכת חדשה [בלי הגדרות מתקדמות] נתתי להם מספרים והם סידרו את זה
זה מעביר אחד אחרי השני, בלי לנדנד לאף אחר, אם אחד תפוס/מנותק/מכובה/תא קולי/לא עונה/ זה ממשיך לשני, וכל הזמן יש מנגינה בהמתנה, גם אם כולם תפוסים.
בקיצור תור אמיתי...
זה יוצא בדיוק כפי שאתה מתאר
רק ה"מיקומך בתור" חסר
איפה הציעו לשלם? וכמה?אני מקווה שאני לא מגלה סוד, או מברך רעהו בקול,
יש מערכת תור.
בקיצור תור אמיתי...
למה לא ניתן לפתוח את הקובץ?בבקשהיש למישהו להביא לי קרינות של "שיחתכם מועברת אנא המתינו"
תודה רבה
זה קובץ זיפ דחוס צריך קודם לחלץלמה לא ניתן לפתוח את הקובץ?בבקשהיש למישהו להביא לי קרינות של "שיחתכם מועברת אנא המתינו"
תודה רבה
לא הפסדת כלום, זה הקלטה מהמערכות של ימות המשיח שיחתכם מועברת אנא המתינו ואז אמור להגיע המוזיקה הקלאסית ברירת המחדל שיש אבל זה חתוךלמה לא ניתן לפתוח את הקובץ?בבקשהיש למישהו להביא לי קרינות של "שיחתכם מועברת אנא המתינו"
תודה רבה
זה אני יודע.זה קובץ זיפ דחוס צריך קודם לחלץלמה לא ניתן לפתוח את הקובץ?בבקשה
אצלי זה יורד כקובץ ריק, מעניין.
האם יש אפשרות שאני מפנה תוך כדי שיחה את הלקוח למוקדן אחר?תוספת:
אם יש לך 2 מוקדנים תוכל להוסיףוכן הלאה 3 4 וכו'קוד: בחירת הכל
routing2=0123456789
routing_count_2=1
וכל מוקדן יקבל שיחה אחת לכל היתר
והאם אפשר לומר לו תמתין על הקו ואני ינתק ובינתיים הוא שומע את המוזיקה? (כמו בכל חברה מסודרת)
אני לא זוכר מה קורה בניתוק, אם הוא חוזר לתפריט אחר כמו באין מענה דחייה וכדו' (שלב אחורה או מה שמוגדר) תוכל להפנות למוקד אחר ע"י הגדרת השלוחה ההיא כניתוב עם מוזיקה בהמתנה.האם יש אפשרות שאני מפנה תוך כדי שיחה את הלקוח למוקדן אחר?תוספת:
routing2=0123456789
routing_count_2=1
והאם אפשר לומר לו תמתין על הקו ואני ינתק ובינתיים הוא שומע את המוזיקה? (כמו בכל חברה מסודרת)
בכל מקרה זה לא מרכזייה אמיתית שמפנה לשלוחה פנימית שאתה יכול לצפות שתוכל לעשות מה שאתה רוצה
עד מתי נחכה שזה כן יהיה מרכזיה אמיתית?אני לא זוכר מה קורה בניתוק, אם הוא חוזר לתפריט אחר כמו באין מענה דחייה וכדו' (שלב אחורה או מה שמוגדר) תוכל להפנות למוקד אחר ע"י הגדרת השלוחה ההיא כניתוב עם מוזיקה בהמתנה.האם יש אפשרות שאני מפנה תוך כדי שיחה את הלקוח למוקדן אחר?תוספת:
routing2=0123456789
routing_count_2=1
בכל מקרה זה לא מרכזייה אמיתית שמפנה לשלוחה פנימית שאתה יכול לצפות שתוכל לעשות מה שאתה רוצה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים