עזרה איני מוצא
-
עזרה איני מוצא
אני לא מוצא את ההגדרה של חסימת מספר מסויים שלא יוכל להכנס למערכת שלי כלל מי שיכול להסביר לי ויותר טוב אם יוכל ליכתוב לי הודעה מפורטת היכן אני מכניס את זה ואולי אפילו שיביא את ההגדרה שאני רק אכניס את מספר הטלפון שאני רוצה לחסום תודה רבה
Re: עזרה איני מוצא
הכי פשוט זה לעשות בהגדרות קמפיין רשימה שחורה ולחסום את המאזין ברשימת תפוצה ברירת מחדל.אני לא מוצא את ההגדרה של חסימת מספר מסויים שלא יוכל להכנס למערכת שלי כלל מי שיכול להסביר לי ויותר טוב אם יוכל ליכתוב לי הודעה מפורטת היכן אני מכניס את זה ואולי אפילו שיביא את ההגדרה שאני רק אכניס את מספר הטלפון שאני רוצה לחסום תודה רבה
האופצייה השנייה היא העלאת קובץ עם הרשימה לשלוחה עיין בהגדרות התקפות לכלל השלוחות
איך עושים זאת בהגדרות קמפיין
איך עושים זאת בהגדרות קמפיין
-
אני התכונתי שאני אוכל לחסום את המאזין לשלוחה בלי להגדיר את מה שכתבת על ידי רשימה שחורה כי אני לא כל כך רוצה לנגוע שם
אשמח אם תביא את הגדרה שאוכל להשים בלשונית הגדרות מתקדמות
רשימה שחורהאני התכונתי שאני אוכל לחסום את המאזין לשלוחה בלי להגדיר את מה שכתבת על ידי רשימה שחורה כי אני לא כל כך רוצה לנגוע שם
קוד: בחירת הכל
black_list=yes
-
רשימה שחורהאני התכונתי שאני אוכל לחסום את המאזין לשלוחה בלי להגדיר את מה שכתבת על ידי רשימה שחורה כי אני לא כל כך רוצה לנגוע שם
בכניסה לשלוחה המערכת בודקת האם מספר הטלפון נמצא בקובץ BlackList.ini הנמצא בשלוחה, במידה והמספר בקובץ הוא לא יכול להכנס לשלוחה ושומע את ההודעה M1102 "אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו"קוד: בחירת הכל
black_list=yes
מה זה זה BlackList.ini ואיך אני יוצר את הקובץ הזה
חפש בטיפים עצות והדגמות בשרשור קבצים חשובים קובץ לרשימה לבנה תשנה את השם ל BlackList ותעלה לשלוחהרשימה שחורהאני התכונתי שאני אוכל לחסום את המאזין לשלוחה בלי להגדיר את מה שכתבת על ידי רשימה שחורה כי אני לא כל כך רוצה לנגוע שם
בכניסה לשלוחה המערכת בודקת האם מספר הטלפון נמצא בקובץ BlackList.ini הנמצא בשלוחה, במידה והמספר בקובץ הוא לא יכול להכנס לשלוחה ושומע את ההודעה M1102 "אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו"קוד: בחירת הכל
black_list=yes
מה זה זה BlackList.ini ואיך אני יוצר את הקובץ הזה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים