שלום לכולם אני צריך הסבר שלב אחר שלב לדבר פשוט שאני לא מצליח וזה רשימה שחורה
לדוגמא בשלוחה 2/2 תודה אני חייב דחוף
הסבר מפורט
Re: הסבר מפורט
פשוט מאד.שלום לכולם אני צריך הסבר שלב אחר שלב לדבר פשוט שאני לא מצליח וזה רשימה שחורה
בקובץ ext (כלומר, בחלונית הגדרות מתקדמות) של השלוחה אתה כותב בשורה נפרדת
קוד: בחירת הכל
black_list=yes
ורשימה לבנה?פשוט מאד.שלום לכולם אני צריך הסבר שלב אחר שלב לדבר פשוט שאני לא מצליח וזה רשימה שחורה
בקובץ ext (כלומר, בחלונית הגדרות מתקדמות) של השלוחה אתה כותב בשורה נפרדתובתוך השלוחה אתה מעלה קובץ בשם BlackList.ini בקידוד UTF-8 ובו רשומים מספרי הטלפון לחסימה - כל אחד בשורה נפרדת (רצוי אולי להשאיר שורה ראשונה ריקה)קוד: בחירת הכל
black_list=yes
דהיינו - שיהיה כמה מספרי טלפון שלא צריכים להקיש סיסמת ניהול
תגדיר פילטר להפנייה לניהול ותגדיר בשלוחת הניהול שלא יבקש סיסמה את השלוחה תגדיר באות ולא מספר שלא יהיה גישה דרך טלפון אלא רק בהפנייה, את מי שלא מופיע ברשימה תשלח לשלוחה שמוגדרת עם סיסמה המפנה לניהולורשימה לבנה?
אתה יכול בבקשה להביא לי את ההגדרות?תגדיר פילטר להפנייה לניהול ותגדיר בשלוחת הניהול שלא יבקש סיסמה את השלוחה תגדיר באות ולא מספר שלא יהיה גישה דרך טלפון אלא רק בהפנייה, את מי שלא מופיע ברשימה תשלח לשלוחה שמוגדרת עם סיסמה המפנה לניהולורשימה לבנה?
בניהול תגדיר את הקוד הבאאתה יכול בבקשה להביא לי את ההגדרות?תגדיר פילטר להפנייה לניהול ותגדיר בשלוחת הניהול שלא יבקש סיסמה את השלוחה תגדיר באות ולא מספר שלא יהיה גישה דרך טלפון אלא רק בהפנייה, את מי שלא מופיע ברשימה תשלח לשלוחה שמוגדרת עם סיסמה המפנה לניהולורשימה לבנה?
קוד: בחירת הכל
type=admin_login
admin_login_no_password=yes
ותגדיר שלוחה המפנה לN למי שנמצא ברשימה
ראיתי את תשובתך אבל אני רוצה שאני יכניס מספרים לפי שלוחה 6 בניהול של הרשימת תפוצה
לפי מה שאני מבין בקובץ אני נכנס כל פעם לאתר כדי להכניס מספר?! או שזה מה שאתה מתכוון שהחסימה נעשית על ידי הרשימת תפוצה?
וגם אם לא האם תוכל להעלות לכאן קובץ מוכן ריק?
תודה רבה
לפי מה שאני מבין בקובץ אני נכנס כל פעם לאתר כדי להכניס מספר?! או שזה מה שאתה מתכוון שהחסימה נעשית על ידי הרשימת תפוצה?
תודה רבה
ניתן להגדיר פילטר לפי רשימת תפוצה ברירת מחדל או אחרת ראה פרטים כאןראיתי את תשובתך אבל אני רוצה שאני יכניס מספרים לפי שלוחה 6 בניהול של הרשימת תפוצה
תודה רבה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים