זיהוי קולי
Re: זיהוי קולי
מעתיק את הקוד הנ"ל לתוך חלונית כל שהיא של תקיה/שלוחה במקום מה שיש שם ועושה שמוראיך אני מייצר קובץ כזה menu_voice.ini
הכוונה לשינוי שם השלוחה או התיקייהמעתיק את הקוד הנ"ל לתוך חלונית כל שהיא של תקיה/שלוחה במקום מה שיש שם ועושה שמוראיך אני מייצר קובץ כזה menu_voice.ini
צודקהכוונה לשינוי שם השלוחה או התיקייהמעתיק את הקוד הנ"ל לתוך חלונית כל שהיא של תקיה/שלוחה במקום מה שיש שם ועושה שמוראיך אני מייצר קובץ כזה menu_voice.ini
תודה לכל המסעיים כאן
אבל אני עדיין עוד לא מבין
האם יש לכם אפשריות להרחיב כאן ולהסביר יותר בהרחבה
תודה
תודה
יוצרים שלוחה חדשה לוחצים לחיצה ימנית לשינוי שם לmenu_voice.iniתודה לכל המסעיים כאן
תודה
אם אתה מסתבך עם שלוחה חדשה פשוט תיצור קובץ טקסט רגיל במחשב אתה יכול כבר להכניס בו את התוכן שאתה רוצה שיהיה בו ופשוט אתה עושה שמור בשם, בוחר בקידוד UTF-8 ושומר בשם menu_voice.ini ומעלה לאתר.
בהצלחה.
בהצלחה.
תודה לכל אלו שענו לי !
אבל אנו רוצה לבקש ממכם לכל אלו שיש להם ראיונות והצעות שיואיל בטובו לעלותו כאן, וזכות התורה יגן עליכם!
אני רוצה לבנות מערכת לארגון שיעורי תורה שיש חלוקת ש"ס שכל אחד לוקח שלוש דפים
אני רוצה שיכלו לשמוע את הדפים שלקח בקל (ובדרך כבוד), וגם שיכלו להחליף דפים ולשמוע בקל את הדפים שעוד שלא חולקו
וכן אם אפשר להרחיב כאן איך אני ממשיך בזיהוי קולי אחר שפתחתי הקובץ הנ"ל ???
אבל אנו רוצה לבקש ממכם לכל אלו שיש להם ראיונות והצעות שיואיל בטובו לעלותו כאן, וזכות התורה יגן עליכם!
אני רוצה לבנות מערכת לארגון שיעורי תורה שיש חלוקת ש"ס שכל אחד לוקח שלוש דפים
אני רוצה שיכלו לשמוע את הדפים שלקח בקל (ובדרך כבוד), וגם שיכלו להחליף דפים ולשמוע בקל את הדפים שעוד שלא חולקו
וכן אם אפשר להרחיב כאן איך אני ממשיך בזיהוי קולי אחר שפתחתי הקובץ הנ"ל ???
פשוט אתה מכניס את כל הערכים ומספר השלוחה שאליה יפנו דוגמא
כתוב כאן בעצם שמי שיגיד "ראובן" יופנה לשלוחה 1 ו"שמעון" לשלוחה 2 אתה יכול לעשות כמה מילים לאותה שלוחה בצורה כזאת:
את שאר ההגדרות בהרחבה תראה כאן https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=1013
קוד: בחירת הכל
ראובן=1
שמעון=2
קוד: בחירת הכל
שמעון=2
לוי=2
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים