חדש!: מערכת דואר-פון

לומד

Re: חדש!: מערכת דואר-פון

שליחהעל ידי לומד » 22:25 15/11/2017

לעצם הענין כרגע יש תקלת תקשורת אז או תקלת תקשורת או לא נמצא באתר הוא מוצא בקלות
BY6199 סליחה!
צדקת!
היה בעייה במערכת, במעקבים שהכילו את התו ", שכידוע זה תוקע את ההקראה, (על אף שזכור לי שסיננתי את זה, כנראה שבאיזשהו שלב זה נמחק בטעות), וזה גרם ל"תקלת תקשורת"...
כעת תיקנתי את זה.
עכשיו התחלתי לבדוק את שגיאות ה"תקלת תקשורת", אחד אחד, ואני רואה שהכל (בינתיים) זה בגלל זה, אז אין לי כזה עומס על השרתים :shock: :D :D
וBY6199, תודה רבה על הדיווח, רק בזכותך זה תוקן!

BY6199

שליחהעל ידי BY6199 » 22:29 15/11/2017

חובה להשמיע למאזין על מנת שיידע האם עדיין אין מידע או שהוקש לא נכון.
עודכן!
בינתיים רק בשלוחה 1 / 5 לנסיון.
סוף סוף הצלחתי להיכנס בשביל לראות פעילות ואכן היה תקין קיבלתי מענה בדיוק כמו באתר (מלבד התאריך העברי שנראה שאתה הוספת).

בהקשר להקראת המספר לא קיים, ראיתי שיש פונקצייה לשמוע בתפריט הפנימי אבל זה רק אחרי שמועבר לפריט.

מה קורה אם מאן דהוא שומע פריט לא קיים שגיאה וכדומה כשבפועל הוא לא הקיש נכון הצורך הוא אחרי ההקשה להשמיע את המספר שנקלט ולאחמ"כ לתת למאזין לאשר ולשלוח לבדיקה

לומד

שליחהעל ידי לומד » 22:34 15/11/2017

(מלבד התאריך העברי שנראה שאתה הוספת).
אכן, עבדתי על זה קשה.
בהקשר להקראת המספר לא קיים, ראיתי שיש פונקצייה לשמוע בתפריט הפנימי אבל זה רק אחרי שמועבר לפריט.
מה קורה אם מאן דהוא שומע פריט לא קיים שגיאה וכדומה כשבפועל הוא לא הקיש נכון הצורך הוא אחרי ההקשה להשמיע את המספר שנקלט ולאחמ"כ לתת למאזין לאשר ולשלוח לבדיקה
בשבילך זה תוקן כבר אתמול, עד עכשיו זה היה רק בשלוחה 1 / 5 לנסיון, כעת אני מעלה את זה לכל השלוחות.
ושוב, תודה על הדיווח!
עריכה: אני מסתפק אם להעלות את ההגדרה הזאת לכל השלוחות, זאת מכיון שזה יעצבן קצת את המאזין, כי לא ניתן לדלג על השמעת הספרות, ובשאר השלוחות זה לא כ"כ הכרחי, כי מקישים ספרות, ובד"כ יודעים מה הקישו.
מה דעתכם?

BY6199

שליחהעל ידי BY6199 » 22:46 15/11/2017

אכן, עבדתי על זה קשה.
בשבילך זה תוקן כבר אתמול, עד עכשיו זה היה רק בשלוחה 1 / 5 לנסיון, כעת אני מעלה את זה לכל השלוחות.
ושוב, תודה על הדיווח!
עריכה: אני מסתפק אם להעלות את ההגדרה הזאת לכל השלוחות, זאת מכיון שזה יעצבן קצת את המאזין, כי לא ניתן לדלג על השמעת הספרות, ובשאר השלוחות זה לא כ"כ הכרחי, כי מקישים ספרות, ובד"כ יודעים מה הקישו.
מה דעתכם?
זה לא פעיל גם ב5 הוא לא הקריא לי מספר פריט הוא רק הביא לי תוצאה

לומד

שליחהעל ידי לומד » 22:55 15/11/2017

אכן, עבדתי על זה קשה.
ושוב, תודה על הדיווח!
מה דעתכם?
זה לא פעיל גם ב5 הוא לא הקריא לי מספר פריט הוא רק הביא לי תוצאה
תנסה להכניס קוד חוקי, אך לא קיים.
במספר קיים, אני לא רוצה למתוח את המאזין, לכן אני קודם משמיע את הפרטים, ואח"כ הוא יכול לשמוע את הקוד, בהקשה על 4.
צודק?

BY6199

שליחהעל ידי BY6199 » 23:12 15/11/2017

אכן, עבדתי על זה קשה.

תנסה להכניס קוד חוקי, אך לא קיים.
בדקתי וכרגע פעיל.

מומלץ לצרף בדיקה באתרי בדיקה בינלאומיים שם יש מידע יותר מדואר ישראל לפני ההגעה לארץ, במידה והפריט עדיין לא מופיע בדואר

http://anikaniti.co.il/faq/tracking/

לומד

שליחהעל ידי לומד » 23:20 15/11/2017

בדקתי וכרגע פעיל.

מומלץ לצרף בדיקה באתרי בדיקה בינלאומיים שם יש מידע יותר מדואר ישראל לפני ההגעה לארץ, במידה והפריט עדיין לא מופיע בדואר

http://anikaniti.co.il/faq/tracking/
אתה מדבר על משלוחים שאינם מחברת דואר ישראל.
חשבתי על זה בהתחלה, אבל קודם כל הלכתי מהקל אל הכבד, וזה מודגש במערכת שכרגע הנתונים רק מדואר ישראל.
הבעיות: א. צריך למצוא API. ב. הפורמט של הנתונים ישתנה מחברה לחברה. ג. לרוב הנתונים באנגלית, ואז נצטרך תרגום, ואתה יודע איך זה ייראה...

BY6199

שליחהעל ידי BY6199 » 23:28 15/11/2017

אתה מדבר על משלוחים שאינם מחברת דואר ישראל.
חשבתי על זה בהתחלה, אבל קודם כל הלכתי מהקל אל הכבד, וזה מודגש במערכת שכרגע הנתונים רק מדואר ישראל.
הבעיות: א. צריך למצוא API. ב. הפורמט של הנתונים ישתנה מחברה לחברה. ג. לרוב הנתונים באנגלית, ואז נצטרך תרגום, ואתה יודע איך זה ייראה...
1 אני מדבר על משלוחים שעדיין אין לדואר ישראל מידע בהיות והם לא הגיעו לארץ.

הפורמט של הנתונים מאתר ספציפי שמרכז מכל חברות הדואר יהיה אחיד, (צריך לבדור מי הכי יעיל).

בנוגע לנתונים באנגלית וכמובן אם אין API

לומד

שליחהעל ידי לומד » 23:47 15/11/2017

הפורמט של הנתונים מאתר ספציפי שמרכז מכל חברות הדואר יהיה אחיד, (צריך לבדור מי הכי יעיל).

בנוגע לנתונים באנגלית וכמובן אם אין API
א. אני מדבר על הפורמט שהנתונים מתקבלים, לדוגמה: תאריך, שעה, פעולה, לדוגמה באתר סיני מסויים, אין מידע על השעה, ובאתר שני יש, וכו' זה יכול להיות המון פרטים.
ולהשמיע סתם נתונים לא יהיה יעיל במיוחד.
ב. לא מובן.

ואגב, אם כבר, אפשר לעשות גם לדואר שנשלח ע"י חברות אחרות (כמו הרבה רכישות סיניות), רק החשבון שלי היה, שלרוב אלו שמקבלים מחברות אחרות ומחו"ל, בד"כ מדובר ברכישות באינטרנט, כך שיש להם גישה לרשת, והם לא כ"כ נצרכים למערכת הטלפונית.

BY6199

שליחהעל ידי BY6199 » 10:29 16/11/2017

א. אני מדבר על הפורמט שהנתונים מתקבלים, לדוגמה: תאריך, שעה, פעולה, לדוגמה באתר סיני מסויים, אין מידע על השעה, ובאתר שני יש, וכו' זה יכול להיות המון פרטים.
ולהשמיע סתם נתונים לא יהיה יעיל במיוחד.
ב. לא מובן.

ואגב, אם כבר, אפשר לעשות גם לדואר שנשלח ע"י חברות אחרות (כמו הרבה רכישות סיניות), רק החשבון שלי היה, שלרוב אלו שמקבלים מחברות אחרות ומחו"ל, בד"כ מדובר ברכישות באינטרנט, כך שיש להם גישה לרשת, והם לא כ"כ נצרכים למערכת הטלפונית.
יש אתרים שמרכזים את כולם (ראה בקישור ששלחתי) ואז הפורמט שם אחיד

חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים