האם יש אפשרות לבצע פעולות על קובץ ספציפי באמצעות ממשק API ?
לדוגמא: בלחיצה על 1 למשל, בעת שמיעת קובץ, אני רוצה (ב API) לקבל את פרטי הקובץ, למשל את שמו, ובהתאם לבצע איזשהיא פעולה בשרת.
יש אפשרות כזו ?
תודה למגיב.
API פעולות על קובץ ספציפי
Re: API פעולות על קובץ ספציפי
איך תוכל לגשת לAPI, באמצע השמעת קבצים?האם יש אפשרות לבצע פעולות על קובץ ספציפי באמצעות ממשק API ?
לדוגמא: בלחיצה על 1 למשל, בעת שמיעת קובץ, אני רוצה (ב API) לקבל את פרטי הקובץ, למשל את שמו, ובהתאם לבצע איזשהיא פעולה בשרת.
יש אפשרות כזו ?
תודה למגיב.
האפשרות עדיין לא פותח.
כיום בהקשה על * אפשר לשמוע פרטים על הקובץ. אולי אפשר לשלוט על מה שיישמע בעת לחיצה על * ? ואז אולי אפשר להעביר לשלוחה אחרת וכד' ביחד עם פרטים על הקובץ ?איך תוכל לגשת לAPI, באמצע השמעת קבצים?האם יש אפשרות לבצע פעולות על קובץ ספציפי באמצעות ממשק API ?
יש אפשרות כזו ?
תודה למגיב.
האפשרות עדיין לא פותח.
בעצם מה שאני רוצה, זה אפשרות להחזיר מהשרת רשימה של פריטים, ולאפשר למאזין לבחור פריט תוך כדי שמיעת הפריט שברשימה.
חשבתי שאני פשוט יעשה את זה בצורה כזאת שאני אצור קבצים בהתאם לרשימה, כך שכל קובץ ייצג פריט ולהשמיע למאזין את כל הקבצים ולאפשר לו פעולות תוך כדי האזנה.
אבל כנראה אכן עדיין לא פותח דבר כזה.
השאלה מה התחליף ? אין אני יכול להחזיר מהשרת רשימת פריטים ולתת למאזין לבחור פריט ?
חשבתי שאני פשוט יעשה את זה בצורה כזאת שאני אצור קבצים בהתאם לרשימה, כך שכל קובץ ייצג פריט ולהשמיע למאזין את כל הקבצים ולאפשר לו פעולות תוך כדי האזנה.
אבל כנראה אכן עדיין לא פותח דבר כזה.
השאלה מה התחליף ? אין אני יכול להחזיר מהשרת רשימת פריטים ולתת למאזין לבחור פריט ?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים