סליחה עם יש כבר בפורום את הנושא הזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. וזה דחוף לי מאוד.
האם אפשר חוץ מהודעת ברוכים הבאים והתפריט - לעלות עוד הודעת תפריט נלווה [משהו כמו הודעה זמנית ללא הגבלה]
שתי הודעות תפריט
Re: שתי הודעות תפריט
אם הבנתי נכון יש לך כבר הודעת תפריט ואתה רוצה להוסיף עוד משהו בהתחלה בלי להקליט הכל מחדש.
אם כן תוכל להעזר בתוכנת audacity תוכנה לעריכת הקלטות (ועוד) התוכנה בעברית
להלן קישור לאתר הבית של התוכנה http://www.audacityteam.org/download/
אם כן תוכל להעזר בתוכנת audacity תוכנה לעריכת הקלטות (ועוד) התוכנה בעברית
להלן קישור לאתר הבית של התוכנה http://www.audacityteam.org/download/
-
M1000-1, M1000-2 וכו' - המשך תפריט (מושמע אחרי הודעת M1000) לא חובה באם אין - מדלגסליחה עם יש כבר בפורום את הנושא הזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. וזה דחוף לי מאוד.
האם אפשר חוץ מהודעת ברוכים הבאים והתפריט - לעלות עוד הודעת תפריט נלווה [משהו כמו הודעה זמנית ללא הגבלה]
בהצלחה!!!
אי אפשר להעלות בכלל שתי הודעותM1000-1, M1000-2 וכו' - המשך תפריט (מושמע אחרי הודעת M1000) לא חובה באם אין - מדלגסליחה עם יש כבר בפורום את הנושא הזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. וזה דחוף לי מאוד.
בהצלחה!!!
או שיש דרך מיוחדת, אני לא הצלחתי.
כבר נידון מספר פעמים שזה לא עובדאי אפשר להעלות בכלל שתי הודעותM1000-1, M1000-2 וכו' - המשך תפריט (מושמע אחרי הודעת M1000) לא חובה באם אין - מדלגסליחה עם יש כבר בפורום את הנושא הזה, אני חיפשתי ולא מצאתי. וזה דחוף לי מאוד.
בהצלחה!!!
לא רק שזה לא עובד, אלא אי אפשר.כבר נידון מספר פעמים שזה לא עובדאי אפשר להעלות בכלל שתי הודעותM1000-1, M1000-2 וכו' - המשך תפריט (מושמע אחרי הודעת M1000) לא חובה באם אין - מדלג
בהצלחה!!!
אם אתה מדבר על השלוחה הראשית תנסה קודם להעלות קובץ תשנה ל000 אח"כ את הקובץ הבא ורק אחרי שיהיה לך הודעת תפריט וברוכים הבאים תשנה את שם הקובץ הקיים, אם תעלה קובץ חדש הוא יחליף את הקייםלא רק שזה לא עובד, אלא אי אפשר.כבר נידון מספר פעמים שזה לא עובדאי אפשר להעלות בכלל שתי הודעות
כרגע משום מה יש לי שתי הודעות שהשם שלהם זה M1000 ואחד זה M0000אם אתה מדבר על השלוחה הראשית תנסה קודם להעלות קובץ תשנה ל000 אח"כ את הקובץ הבא ורק אחרי שיהיה לך הודעת תפריט וברוכים הבאים תשנה את שם הקובץ הקיים, אם תעלה קובץ חדש הוא יחליף את הקייםלא רק שזה לא עובד, אלא אי אפשר.
כבר נידון מספר פעמים שזה לא עובד
נכון אחד זה ברוכים הבאים ואחד זה תפריט.
כרגע משום מה יש לי שתי הודעות שהשם שלהם זה M1000 ואחד זה M0000
מה שנשאר לך זה לדאוג שיהיה בנוסף גם קובץ M1000-1 כדי שתצליח תשנה את ההודעה M1000 לM1000-1 ותעלה קובץ חדש שיוגדר אוטומטי כM1000
נערך לאחרונה על ידי BY6199 ב 21:37 12/11/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
ואיך עושים את זה?נכון אחד זה ברוכים הבאים ואחד זה תפריט.
מה שנשאר לך זה לדאוג שיהיה בנוסף גם קובץ M0000-1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 66 אורחים