הבאג שבפתיחת שני חלונות של 'ניהול מערכת טלפונית' - אז שניהם נסגרים - זה משהו שאפשר לסדר?
או ש...
ניהול בשני חלונות
Re: ניהול בשני חלונות
חלון גלישה בסתרהבאג שבפתיחת שני חלונות של 'ניהול מערכת טלפונית' - אז שניהם נסגרים - זה משהו שאפשר לסדר?
או ש...
אם זה אותה מערכת אז זה לא קורההבאג שבפתיחת שני חלונות של 'ניהול מערכת טלפונית' - אז שניהם נסגרים - זה משהו שאפשר לסדר?
או ש...
ואם אתה רוצה לפתוח כל חלון למערכת אחרת תצטרך לפתוח את המערכת השניה בחלון גלישה בסתר
את זה אני יודע שבאותה הכרטיסיה אי אפשר לפתוח שני חלונות.חלון גלישה בסתר
אבל שאלתי היא כמו שאפשר לפתוח את הפורום וכן עוד הרבה חלונות זהים והם אינם נסגרים - פה שאלתי האם זה באג שניתן לטיפול או לאו...
עוד לפני שאתה בכלל כותב את מספר המערכת הוא סוגר את החלון הקודם.אם זה אותה מערכת אז זה לא קורה
לא מצאתי אתר בודד שנסגר ע"י פתיחה של חלון נוסף - אם משהו נתקל בזה שיאמר..את זה אני יודע שבאותה הכרטיסיה אי אפשר לפתוח שני חלונות.חלון גלישה בסתר
אבל שאלתי היא כמו שאפשר לפתוח את הפורום וכן עוד הרבה חלונות זהים והם אינם נסגרים - פה שאלתי האם זה באג שניתן לטיפול או לאו...עוד לפני שאתה בכלל כותב את מספר המערכת הוא סוגר את החלון הקודם.אם זה אותה מערכת אז זה לא קורה
המבחן צריך להיות אתרים מאובטחים ולא סתם אתריםלא מצאתי אתר בודד שנסגר ע"י פתיחה של חלון נוסף - אם משהו נתקל בזה שיאמר..את זה אני יודע שבאותה הכרטיסיה אי אפשר לפתוח שני חלונות.חלון גלישה בסתר
אבל שאלתי היא כמו שאפשר לפתוח את הפורום וכן עוד הרבה חלונות זהים והם אינם נסגרים - פה שאלתי האם זה באג שניתן לטיפול או לאו...עוד לפני שאתה בכלל כותב את מספר המערכת הוא סוגר את החלון הקודם.אם זה אותה מערכת אז זה לא קורה
מייל לא מספיק?המבחן צריך להיות אתרים מאובטחים ולא סתם אתרים
-
מייל מיועד לעבוד עם כמה חשבונות במקביל.מייל לא מספיק?המבחן צריך להיות אתרים מאובטחים ולא סתם אתרים
שים לב שלכל חשבון מייל שפתוח הכתובת אינטרנט שונה [U/1, U/0 וכו']
אתה יודע על אתר שכן נסגר?מייל מיועד לעבוד עם כמה חשבונות במקביל.מייל לא מספיק?המבחן צריך להיות אתרים מאובטחים ולא סתם אתרים
שים לב שלכל חשבון מייל שפתוח הכתובת אינטרנט שונה [U/1, U/0 וכו']
בדקתי בחשבון בנק - זה נפתח בשתי חלונות...המבחן צריך להיות אתרים מאובטחים ולא סתם אתרים
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 43 אורחים