ברצוני לפתוח אפשרות לסלוק בכרטיס אשראי.
לפי מה שבדקתי באתר של חברת פלאכרד אני אמור לפתוח מסופים בחברות האשראי ואז לפנות אל פלאכרד.
אבקש עזרה ממי שכבר עשה את כל התהליך הזה ויודע להסביר לי למי ולאן לפנות לפתוח מסופים.
אני צריך את זה עבור מוסדות ולא עבור אדם פרטי, כך שזה יעבור לחשבון הבנק של המוסדות.
בתודה מראש
סליקה באמצעות אשראי
-
Re: סליקה באמצעות אשראי
שלום רב!ברצוני לפתוח אפשרות לסלוק בכרטיס אשראי.
לפי מה שבדקתי באתר של חברת פלאכרד אני אמור לפתוח מסופים בחברות האשראי ואז לפנות אל פלאכרד.
אבקש עזרה ממי שכבר עשה את כל התהליך הזה ויודע להסביר לי למי ולאן לפנות לפתוח מסופים.
אני צריך את זה עבור מוסדות ולא עבור אדם פרטי, כך שזה יעבור לחשבון הבנק של המוסדות.
בתודה מראש
אתה יכול לפנות אליי בטלפון 0772221433 שלוחה 2 למענה אנושי אני אתן לך את כל הפרטים שאתה צריך.
יש אשכול בפורום שאלות משתמשים שדנו בזה, ושם תוכל למצוא מס' טלפו של מס' חברותברצוני לפתוח אפשרות לסלוק בכרטיס אשראי.
בתודה מראש
בהצלחה.
נ.ב. בבקשה תעדכן אותנו אחר כך האם זה הליך פשוט או מורכב, כדי שנוכל לקבל החלטה האם לעשות ג"כ אפשרות זו
האשכולות האחרים דנו לגבי אלו שאין להם חשבון עסקי ורוצים לעשות גביה שכדאי להם לעבוד דרך החברות שציינו שם. אני רציתי לדעת לגבי מי שיש לו כן חשבון עסקי אלא שעד היום הוא עשה גביה באמצעות כספיט ורק כדי שיוכל לגבות דרך ימות המשיח הוא רוצה לעבור לפלאכרד מהו התהליך שצריך לעבור.
-
- הנהלה ראשית
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים