אם תיכנס לניהול ובמקום להקיש מספר שלוחה תקיש # תגיע לשלוחה הראשית.ראשית תודה לך על העזרה בינתיים. (עדיין לא מצאתי תשובה איך משנים את הפתיח בכניסה למערכת).
ההודעה היא 'לא ניתן לבצע פעולה זו', אם אבטל אותה היא לא תהיה קיימת כשצריך.
למה לא לגלות את מקור הבעיה.
שוב, מדובר שהגדרתי ברשימת השמעה (שלוחה 4, למשל) שבסוף ההשמעה יעבור לשלוחה זו בעצמה. איפה השגיאה?
קוד: בחירת הכל
playfile_end_goto=4
כמה שאלות של מפעיל חדש של מערכת
Re: כמה שאלות של מפעיל חדש של מערכת
את זה אני יודע.
ועדיין אין שם אפשרות להחליף את הודעת 'ברוכים הבאים'. האפשרות הזו קיימת רק לפני שמקליטים פעם ראשונה, אני כבר הכנסתי הודעה. עכשיו אני רוצה להחליף, והאפשרות של הודעת ברוכים הבאים או משהו דומה, לא קיים יותר.
ועדיין אין שם אפשרות להחליף את הודעת 'ברוכים הבאים'. האפשרות הזו קיימת רק לפני שמקליטים פעם ראשונה, אני כבר הכנסתי הודעה. עכשיו אני רוצה להחליף, והאפשרות של הודעת ברוכים הבאים או משהו דומה, לא קיים יותר.
בניהול 1 # 0 1 1 (מימין לשמאל).את זה אני יודע.
תגדיר:יש שלוחה של תפריט בפנים יש 12 שלוחות, איך מגיעים לשלוחה 10 ומעלה?????
הרי ברגע שמקישים 1 הוא נכנס לשלוחה 1
קוד: בחירת הכל
digits=2
timeout=2
והשני הוא מספר השניות שמחכה להקשה
הערה חשובה - אם אתה מגדיר את ההגדרה הנ"ל תקפיד שגם שלוחות מ-1 עד-9 יהיו כך: 01 02 03 וכו'
תודה רבה אפרים!
(בעיקר על התשובה הראשונה, לתשובה השניה כבר הופניתי בתחילת האשכול)
(בעיקר על התשובה הראשונה, לתשובה השניה כבר הופניתי בתחילת האשכול)
לא הבנתי מה החיסרון בלהכפיל קבצים?להכפיל את הקבצים. נו באמת...
ההעברה לשלוחה אחרת לפי עברי / לועזי או/ו לפי שעה / דקהב. יש לי שלוחה אחת, שאני רוצה שבכל שבוע יתחלפו שם ההשמעות, מתוך שלוחות אחרות שנמצאות במערכת, לדגומא בשלוחה 1, שבוע אחד יושמע שם מה שנמצא בשלוחה 3,2,6 שבוע שאח"כ יושמע שם מה שנמצא בשלוחה 5,3,2 וכו' וכו'.
אני מדבר על כמה עשרות שלוחות וכמה מאות קבצים, וכל שלוחה שתחזור על עצמה לפחות כמה פעמים, עשית חשבון כמה זמן יקח רק ההעלאה? וזה עוד לפני שדיברנו על עבודת הכפיים שבזה.לא הבנתי מה החיסרון בלהכפיל קבצים?להכפיל את הקבצים. נו באמת...
סליחה על ההתערבות, אבל כפי שהבנתי מיותר להגדיר את שני ההגדרותתגדיר:יש שלוחה של תפריט בפנים יש 12 שלוחות, איך מגיעים לשלוחה 10 ומעלה?????
הרי ברגע שמקישים 1 הוא נכנס לשלוחה 1הערך הרשון הוא שיש 2 מספרים לשלוחותקוד: בחירת הכל
digits=2
timeout=2
והשני הוא מספר השניות שמחכה להקשה
הערה חשובה - אם אתה מגדיר את ההגדרה הנ"ל תקפיד שגם שלוחות מ-1 עד-9 יהיו כך: 01 02 03 וכו'
אם הוא מגדיר את ההגדרה הראשונה, אז הוא מחליף את כל הקבצים לבעלי שני ספרות
ואם הוא מגדיר את ההגדרה השניה, הוא יכול להשאיר הכל כמו שהוא, המערכת תחכה כמה שניות (כמספר שהוא כתב), ובסיומן אם הקיש ספרה אחת, המערכת תפנה לשלוחה עם הספרה האחח, ואם הקיש שני ספרות, המערכת תפנה לשלוחה בעלת שני הספרות שהוא אותן הקיש.
מציאות שלא
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים