אני כעת באמצע הקמה של מערכת תוכן בימות המשיח. יש לי כמה שאלות, תסלחו לי אם יש עליהם תשובות במרחבי הפורום.
א. האם ניתן להגדיר בשלוחה שההשמעה תחזור על עצמה, זאת אומרת מי שנכנס לשלוחה 2,3,4 למשל, ויש שם חמש קבצים, הם יחזרו על עצמם באופן אוטומטי.
והאם ניתן להגדיר רק לקובץ ספציפי מתוך השלוחה.
ב. יש לי שלוחה אחת, שאני רוצה שבכל שבוע יתחלפו שם ההשמעות, מתוך שלוחות אחרות שנמצאות במערכת, לדגומא בשלוחה 1, שבוע אחד יושמע שם מה שנמצא בשלוחה 3,2,6 שבוע שאח"כ יושמע שם מה שנמצא בשלוחה 5,3,2 וכו' וכו'.
ג. והשאלה הכי חשובה... איך עובד הענין של התגמולים, האם זה אוטומטי, או מה צריך לעשות בשביל לקבל.
שבוע טוב, ותודה לבינתיים.
כמה שאלות של מפעיל חדש של מערכת
Re: כמה שאלות של מפעיל חדש של מערכת
תכפיל את הקבציםא. האם ניתן להגדיר בשלוחה שההשמעה תחזור על עצמה, זאת אומרת מי שנכנס לשלוחה 2,3,4 למשל, ויש שם חמש קבצים, הם יחזרו על עצמם באופן אוטומטי.
והאם ניתן להגדיר רק לקובץ ספציפי מתוך השלוחה.
צריך שבתוך 3 חודשים יכנסו למערכת סך 100,000 דקותג. והשאלה הכי חשובה... איך עובד הענין של התגמולים, האם זה אוטומטי, או מה צריך לעשות בשביל לקבל.
וצריך לחתום על טופס כלשהוא תבקש בשירות לקוחות
(ברוכים הבאים)
תסתכל פה https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic ... =10#p14568
מקוה שאתה לא עושה את זה להרוויח (אם אין לך רעיון חדש גדול ...)
מקוה שאתה לא עושה את זה להרוויח (אם אין לך רעיון חדש גדול ...)
להכפיל את הקבצים. נו באמת...
בינתיים חשבתי על רעיון, עדיין לא ניסיתי, וכפי שאמרתי אני ממש חדש, לא מכיר כמעט כלום, וגם אין לי זמן ואפשרות לשוטט כאן בפורום לחפש.
מה שחשבתי זה ליצור כל שלוחה בתוך שלוחה, להגדיר בשלוחת האב הפניה לשלוחת הבן, ואז כל פעם שהרשימה תסתיים המערכת תחזור אוטומטית לשלוחת האב ומשם תופנה שוב לשלוחת הבן.
זה נכון?
בקשר לשאלה ב. בינתיים עשיתי משהו מאד פשוט, רשמתי באלפון שלי בטלפון את כל הסדרה של ההקשות (עם השהיות כשצריך) שאני צריך בשביל להעביר שלוחה שלמה (8 קבצים), מה שאני צריך זה רק לשנות כל פעם שתי ספרות של השלוחה שממנה אני צריך להעתיק. מחייג והופ.... תוך דקה הכל מועתק באופן אוטומטי. (כמו"כ עשיתי בנפרד על מנת לרוקן קודם את השלוחה המשתנה).
ועוד שאלה לקינוח
לפלא גדול בעיניי שאני לא מוצא בשום דרך איך משנים את הפתיח הראשי של הקו. (דרך הטלפון).
בינתיים חשבתי על רעיון, עדיין לא ניסיתי, וכפי שאמרתי אני ממש חדש, לא מכיר כמעט כלום, וגם אין לי זמן ואפשרות לשוטט כאן בפורום לחפש.
מה שחשבתי זה ליצור כל שלוחה בתוך שלוחה, להגדיר בשלוחת האב הפניה לשלוחת הבן, ואז כל פעם שהרשימה תסתיים המערכת תחזור אוטומטית לשלוחת האב ומשם תופנה שוב לשלוחת הבן.
זה נכון?
בקשר לשאלה ב. בינתיים עשיתי משהו מאד פשוט, רשמתי באלפון שלי בטלפון את כל הסדרה של ההקשות (עם השהיות כשצריך) שאני צריך בשביל להעביר שלוחה שלמה (8 קבצים), מה שאני צריך זה רק לשנות כל פעם שתי ספרות של השלוחה שממנה אני צריך להעתיק. מחייג והופ.... תוך דקה הכל מועתק באופן אוטומטי. (כמו"כ עשיתי בנפרד על מנת לרוקן קודם את השלוחה המשתנה).
ועוד שאלה לקינוח
לפלא גדול בעיניי שאני לא מוצא בשום דרך איך משנים את הפתיח הראשי של הקו. (דרך הטלפון).
כעת אני רואה שיש אפשרות להגדיר הפניה בסוף השלוחה, אם כן העסק פשוט הרבה יותר, פשוט להגדיר הפניה לאותה שלוחה.להכפיל את הקבצים. נו באמת...
זה נכון?
ועוד שאלה חשובה
יש שלוחה של תפריט בפנים יש 12 שלוחות, איך מגיעים לשלוחה 10 ומעלה?????
הרי ברגע שמקישים 1 הוא נכנס לשלוחה 1
ותזכורת לשאלות הפתוחות שלי
איך משנים (דרך הטלפון) את הפתיח בכניסה למערכת.
נא לקרוא את השרשור הגדרות התקפות לכלל השלוחותועוד שאלה חשובה
ניסיתי את שתי האפשרויות, שתיהן עובדות.כעת אני רואה שיש אפשרות להגדיר הפניה בסוף השלוחה, אם כן העסק פשוט הרבה יותר, פשוט להגדיר הפניה לאותה שלוחה.להכפיל את הקבצים. נו באמת...
זה נכון?
רק מעניין שבאפשרות הראשונה (והמסורבלת יותר) זה עובד חלק, ואילו באפשרות הפשוטה יותר, הוא קודם טוען שיש שגיאה, ואז הוא משמיע שוב את השלוחה.
תוכל להחליף את הודעת המערכת שגיאה המושמעת כשאין קבצים בשלוחה לשבריר שנייה שקטלהכפיל את הקבצים. נו באמת...
ניסיתי את שתי האפשרויות, שתיהן עובדות.
רק מעניין שבאפשרות הראשונה (והמסורבלת יותר) זה עובד חלק, ואילו באפשרות הפשוטה יותר, הוא קודם טוען שיש שגיאה, ואז הוא משמיע שוב את השלוחה.
ראשית תודה לך על העזרה בינתיים. (עדיין לא מצאתי תשובה איך משנים את הפתיח בכניסה למערכת).
ההודעה היא 'לא ניתן לבצע פעולה זו', אם אבטל אותה היא לא תהיה קיימת כשצריך.
למה לא לגלות את מקור הבעיה.
שוב, מדובר שהגדרתי ברשימת השמעה (שלוחה 4, למשל) שבסוף ההשמעה יעבור לשלוחה זו בעצמה. איפה השגיאה?
ההודעה היא 'לא ניתן לבצע פעולה זו', אם אבטל אותה היא לא תהיה קיימת כשצריך.
למה לא לגלות את מקור הבעיה.
שוב, מדובר שהגדרתי ברשימת השמעה (שלוחה 4, למשל) שבסוף ההשמעה יעבור לשלוחה זו בעצמה. איפה השגיאה?
קוד: בחירת הכל
playfile_end_goto=4
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים