שנוי סיסמה כניסה לשלוחה
שנוי סיסמה כניסה לשלוחה
אני רוצה לעשות שלוחה עם סיסמה,אבל לתת אפשרות שבתוך השלוחה עם הסיסמה יוכלו לשנות את הסיסמה של התקיה,אשמח לדעת אם אפשר לעשות זאת.
Re: שנוי סיסמה כניסה לשלוחה
הגדרת סיסמא:אני רוצה לעשות שלוחה עם סיסמה,אבל לתת אפשרות שבתוך השלוחה עם הסיסמה יוכלו לשנות את הסיסמה של התקיה,אשמח לדעת אם אפשר לעשות זאת.
קוד: בחירת הכל
password=1234
password=password_admin
password=password_record
אם אפשר להסביר היכן בדיוק אני מעדכן את כל הנוסחאות המורכבות האלו.
אני חדש בנושא...
אני חדש בנושא...
ב'ניהול מערכת טלפון' - בלשונית 'מערכת תוכן' - שם תבחר את השלוחה הרצויה לעריכה - ולאחמ"כ תכנס ללשונית 'הגדרות מתקדמות' ושם תכתוב את הקודים האמורים לעילאם אפשר להסביר היכן בדיוק אני מעדכן את כל הנוסחאות המורכבות האלו.
אני חדש בנושא...
תודה רבה, אני מקווה שזה יעבוד לי.ב'ניהול מערכת טלפון' - בלשונית 'מערכת תוכן' - שם תבחר את השלוחה הרצויה לעריכה - ולאחמ"כ תכנס ללשונית 'הגדרות מתקדמות' ושם תכתוב את הקודים האמורים לעילאם אפשר להסביר היכן בדיוק אני מעדכן את כל הנוסחאות המורכבות האלו.
אני חדש בנושא...
יש מדריך עם הסבר קצר למערכת בבקשה.תודה רבה, אני מקווה שזה יעבוד לי.ב'ניהול מערכת טלפון' - בלשונית 'מערכת תוכן' - שם תבחר את השלוחה הרצויה לעריכה - ולאחמ"כ תכנס ללשונית 'הגדרות מתקדמות' ושם תכתוב את הקודים האמורים לעילאם אפשר להסביר היכן בדיוק אני מעדכן את כל הנוסחאות המורכבות האלו.
אני חדש בנושא...
תודה רבה, אם תוכל להדריך אותי עם עוד קצת רעיונות, אשמח מאוד.יש מדריך עם הסבר קצר למערכת בבקשה.תודה רבה, אני מקווה שזה יעבוד לי.ב'ניהול מערכת טלפון' - בלשונית 'מערכת תוכן' - שם תבחר את השלוחה הרצויה לעריכה - ולאחמ"כ תכנס ללשונית 'הגדרות מתקדמות' ושם תכתוב את הקודים האמורים לעיל
פנה אלי במייל M0799332288@gmail.comתודה רבה, אם תוכל להדריך אותי עם עוד קצת רעיונות, אשמח מאוד.יש מדריך עם הסבר קצר למערכת בבקשה.תודה רבה, אני מקווה שזה יעבוד לי.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים