הודעות מערכת לכל המערכת
Re: הודעות מערכת לכל המערכת
הכל נעשה כדין ללא חשש, אך
כמובן אין צורך להלקליט מחדש על ניתן להעתיק ולהעביר [למיטב זכרוני גם דרך הטלפון אפשר להעביר ולהעתיק הודעות מערכת]עד עכשיו באם אני רוצה להקליט הודעות מערכת אני צריך להיכנס לכל שלוחה בנפרד ולהקליט, למה שלא יהיה כזה אפשרות של הקלטת הודעות מערכת ברירת המחדל של כל המערכת, כמו שניתן להגדיר הגדרות שיתוף ותגובות לכל המערכת.
בתייקית Messages אמור להיות אפשרות שלא יצטרכו להעביר ולהעתיק הודעות מערכת אלא יהיו תקפים בכל השלוחות.
מקווה שמטפלים בזה, מאחר שלא תמיד ואצל כולם זה עובד.
כמובן, תגובתי הייתה לאלו שלא צריכים את ההודעה בכל המערכת אלא רק בכמה שלוחות מסויומות.בתייקית Messages אמור להיות אפשרות שלא יצטרכו להעביר ולהעתיק הודעות מערכת אלא יהיו תקפים בכל השלוחות.
במערכת שלי לדוגמא בשלוחות הההרצאות שניתי את הביפ [M1006] להודעה שאני מעוניין שהמאזינים ישמעו בין הרצאה להרצאה, אך איחנני מעוניין שכך יהיה גם בשלוחת התגובות, או בשלוחה 0 העברה להאזנה אחרונה [בה הקלטתי, במקום ביפ, הנכם מועברים למקום בו אחזתם בפעם האחרונה]
נערך לאחרונה על ידי איש שלום ב 17:23 30/05/2016, נערך פעם 1 בסך הכל.
הודעה חשובה
דיברתי כעת עם שירות לקוחות בקשר שלא מושמע ההודעה בתיקיית Messages, הם אמרו לי שהודעת M0000 -(הודעת ברוכים הבאים) לא מושמעת בכניסה לכל שלוחה.
וידע הציבור.
דיברתי כעת עם שירות לקוחות בקשר שלא מושמע ההודעה בתיקיית Messages, הם אמרו לי שהודעת M0000 -(הודעת ברוכים הבאים) לא מושמעת בכניסה לכל שלוחה.
וידע הציבור.
-
- הנהלה ראשית
למיטב ידיעתי ההודעה הזו מושמעת כהודעה ראשונה, כמעט בכל סוגי השלוחות (למעט שלוחות ניתוב, פילטר וכו').
אנא בדוק זאת.
אנא בדוק זאת.
כעת דיברתי עם שירות הלקוחות וזה מה שהם ענו לי, הלוואי ואני יתבדה וזה כן יעבוד, תוכל לבדוק זאת?
כמו"כ חשוב להעיר את את תשומת לב המשתמשים שבשלוחת השמעת קבצים, המוגדרת כהשמעת קבצים לפי בחירה במס' קובץ, מס' הודעת המערכת של התפריט הוא לא 1000 כרגיל אלא 1036 זאת למרות שלמיטב זכרוני בטלפון בשמיעת הודועת המערכת, נאמר שהקוד הוא 1000הודעה חשובה
וידע הציבור.
אולי תכתוב את זה בנושא נפרד, ללא ערבוב נושאים?
ב"ה יש התקדמות בנושא,
כהיום מי שמעתיק או מעביר הקלטה משלוחה מסוימת יכול והקיש **#, וההודעה תעבור לשלוחת ההודעות ברירת המחדל,
רק חבל שעדיין א"א להקליט ישירות לשלוחה זו כך גם תתאפשר לשמוע את כל ההודעות מערכת שיש במערכת.
כהיום מי שמעתיק או מעביר הקלטה משלוחה מסוימת יכול והקיש **#, וההודעה תעבור לשלוחת ההודעות ברירת המחדל,
רק חבל שעדיין א"א להקליט ישירות לשלוחה זו כך גם תתאפשר לשמוע את כל ההודעות מערכת שיש במערכת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 2 אורחים