פתיחת שלוחה חדשה לפני השלוחה הקיימת
-
פתיחת שלוחה חדשה לפני השלוחה הקיימת
שלום ושבוע טוב לכולם איך יכולים לפתוח שלוחה חדשה לפני השלוחה הקיימת כמו קו המוזיקה???????????
Re: פתיחת שלוחה חדשה לפני השלוחה הקיימת
השאלה לא ברורה...
-
נגיד שיש לי שלוחה 1 ששם יש x קבצים ועכשיו אני רוצה לפתוח שלוחה חדשה שזה יהיה שלוחה 1 ושהשלוחה הקודמת יהיה שלוחה 2 אפשר לעשות כזה דבר??????????
-
בלי לעשות כל פעם שאני רוצה לפתוח שלוחה שאני יצתרך לעשות גזור והדבק????????
אתה עושה "שינוי שם" משלוחה 1 לשלוחה 2.נגיד שיש לי שלוחה 1 ששם יש x קבצים ועכשיו אני רוצה לפתוח שלוחה חדשה שזה יהיה שלוחה 1 ושהשלוחה הקודמת יהיה שלוחה 2 אפשר לעשות כזה דבר??????????
ופותח שלוחה 1 חדשה
ואיך מכניסים כמה שלוחות לשלוחה 1 ?אתה עושה "שינוי שם" משלוחה 1 לשלוחה 2.
ופותח שלוחה 1 חדשה
אתה עושה "גזור" לשלוחה הרצויה, נכנס לשלוחה 1, ולוחץ "הדבק כאן".ואיך מכניסים כמה שלוחות לשלוחה 1 ?אתה עושה "שינוי שם" משלוחה 1 לשלוחה 2.
ופותח שלוחה 1 חדשה
תודהאתה עושה "גזור" לשלוחה הרצויה, נכנס לשלוחה 1, ולוחץ "הדבק כאן".ואיך מכניסים כמה שלוחות לשלוחה 1 ?אתה עושה "שינוי שם" משלוחה 1 לשלוחה 2.
ופותח שלוחה 1 חדשה
בקו המוזיקה ישנם יותר משני שלוחות - אני לא חושב שהם עושים שינוי השם על כל השלוחות - אולי יש עוד דרך?אתה עושה "שינוי שם" משלוחה 1 לשלוחה 2.
ופותח שלוחה 1 חדשה
אני עניתי על מה שהוא שאלבקו המוזיקה ישנם יותר משני שלוחות - אני לא חושב שהם עושים שינוי השם על כל השלוחות - אולי יש עוד דרך?אתה עושה "שינוי שם" משלוחה 1 לשלוחה 2.
ופותח שלוחה 1 חדשה
אבל את השאלה שלך לא הבנתי בדיוק.נגיד שיש לי שלוחה 1 ששם יש x קבצים ועכשיו אני רוצה לפתוח שלוחה חדשה שזה יהיה שלוחה 1 ושהשלוחה הקודמת יהיה שלוחה 2 אפשר לעשות כזה דבר??????????
אם תוכל לפרט יותר...
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] | 38 אורחים