ניתוב מהמספר הווירטואלי
-
ניתוב מהמספר הווירטואלי
במידה ואני מתקשר דרך המספר הווירטואלי למערכת ימות המשיח המפעיל מקבל את הכסף? או מכיון שאני מקבל נקודות זה לא הולך למפעיל?
Re: ניתוב מהמספר הווירטואלי
מה זה אומר נקודות?במידה ואני מתקשר דרך המספר הווירטואלי למערכת ימות המשיח המפעיל מקבל את הכסף? או מכיון שאני מקבל נקודות זה לא הולך למפעיל?
-
- הנהלה ראשית
הדקות נצברות למפעיל הקו.
(היחידות למספר האישי הוירטואלי זה לא פוגע בדקות שנצברות למפעיל הקו, ומוסף ללקוחות העושים שימוש רב במספר האישי)
(היחידות למספר האישי הוירטואלי זה לא פוגע בדקות שנצברות למפעיל הקו, ומוסף ללקוחות העושים שימוש רב במספר האישי)
גם אני מצטרף לשאלהמה זה אומר נקודות?במידה ואני מתקשר דרך המספר הווירטואלי למערכת ימות המשיח המפעיל מקבל את הכסף? או מכיון שאני מקבל נקודות זה לא הולך למפעיל?
אם ניתן לדעת על אלו נקודות מדובר?
-
- הנהלה ראשית
יחידות להוצאת שיחות מהמספר האישי למספרים ניידים, וקבלת שיחות מהמספר האישי.
לא הבנתי, אם אפשר להסביר ברור יותר, גם לקשיי קליטה שכמונייחידות להוצאת שיחות מהמספר האישי למספרים ניידים, וקבלת שיחות מהמספר האישי.
-
- הנהלה ראשית
קבלת שיחות מהמספר האישי, וכן הוצאת שיחות מהמספר האישי למספרים ניידים - מורידה יחידה לדקה (המספר האישי מגיע עם 100 יחידות מתנה).
אנו נותנים יחידות מתנה לכאלו שמאזינים למערכות תוכן
כלומא אם אני מאזין למערכת תוכן כל שהיא באמצעות המספר האישי אני מקבל יחידות מתנה?קבלת שיחות מהמספר האישי, וכן הוצאת שיחות מהמספר האישי למספרים ניידים - מורידה יחידה לדקה (המספר האישי מגיע עם 100 יחידות מתנה).
בכמה דקות האזנה לכל יחידה.
כמו"כ איך אדע אם מערכת תכנים מסוימת היא של ימות המשיח או של חברה אחת, ולפיכך האם ירדו לי יחדות על ההתקשרות או יתוספו לי ?
-
- הנהלה ראשית
חיוג למספר נייח הינו ללא חיוב יחידות.
הוספת היחידות ללקוחות העושים שימוש רב - ימות המשיח לא מחוייבת להוסיף את היחידות, והן יוספו בהתאם לשיקולים של ימות המשיח.
הוספת היחידות ללקוחות העושים שימוש רב - ימות המשיח לא מחוייבת להוסיף את היחידות, והן יוספו בהתאם לשיקולים של ימות המשיח.
-
אם הגדרתי מס' אישי על נייח בחיוג לזה ג"כ יירדו נקודות?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים