יש מאן דהוא שידוע לו על אופצייה ליצור קופי לינק מבלוג פון למערכת תכנים בשלוחה מוגדרת.
אודה על מענה בברכה
קופי לינק ממערכת למערכת
-
Re: קופי לינק ממערכת למערכת
נראה לי שתוכל לעשות זאת ע"י "הפניה למספר טלפון" עם זיהוי המערכת, ותוסיף את מספר המערכת כחבר בקבוצה (בעלות יחידות)
אתה מתכוין ל-*5 בעת האזנה?
אני מתכוין למה שכתבתי ולא שום דבר אחראתה מתכוין ל-*5 בעת האזנה?
דרך VCR ישנה אפשרות [למורשים בלבד] להגדיר באסטקטויוזם של הבלוג פון את ההגדרה הבאהיש מאן דהוא שידוע לו על אופצייה ליצור קופי לינק מבלוג פון למערכת תכנים בשלוחה מוגדרת.
אודה על מענה בברכה
קוד: בחירת הכל
Content System = Blog Von
אני בזמנו השתמשתי בזה, אבל זה יצר שיבושים רבים בהגדרות הניהול שבטלפון.
לא שווה את המחירדרך VCR ישנה אפשרות [למורשים בלבד] להגדיר באסטקטויוזם של הבלוג פון את ההגדרה הבאהיש מאן דהוא שידוע לו על אופצייה ליצור קופי לינק מבלוג פון למערכת תכנים בשלוחה מוגדרת.
אודה על מענה בברכהואז לפנות לשירות הלקוחות וב300 שקלים הם מאשרים את ההגדרה ופותחים לינק הטמעה למערכת תכנים בשלוחה המבוקשת.קוד: בחירת הכל
יתכן שאחרי שפתחו את ההגדרות מתקדמות אפשר להגדיר את זה לבד בלי האישור שלהם, תנסה.לא שווה את המחירדרך VCR ישנה אפשרות [למורשים בלבד] להגדיר באסטקטויוזם של הבלוג פון את ההגדרה הבאהיש מאן דהוא שידוע לו על אופצייה ליצור קופי לינק מבלוג פון למערכת תכנים בשלוחה מוגדרת.
אודה על מענה בברכהואז לפנות לשירות הלקוחות וב300 שקלים הם מאשרים את ההגדרה ופותחים לינק הטמעה למערכת תכנים בשלוחה המבוקשת.קוד: בחירת הכל
את מה להגדיר היכן, צריך הגדרה גם בivr וגם בבלוגפוןיתכן שאחרי שפתחו את ההגדרות מתקדמות אפשר להגדיר את זה לבד בלי האישור שלהם, תנסה.לא שווה את המחירדרך VCR ישנה אפשרות [למורשים בלבד] להגדיר באסטקטויוזם של הבלוג פון את ההגדרה הבאהואז לפנות לשירות הלקוחות וב300 שקלים הם מאשרים את ההגדרה ופותחים לינק הטמעה למערכת תכנים בשלוחה המבוקשת.קוד: בחירת הכל
-
מה זה "VCR" ומה זה "אסטקטויוזם של הבלוג פון"?דרך VCR ישנה אפשרות [למורשים בלבד] להגדיר באסטקטויוזם של הבלוג פון את ההגדרה הבאהיש מאן דהוא שידוע לו על אופצייה ליצור קופי לינק מבלוג פון למערכת תכנים בשלוחה מוגדרת.
מחכה לתגובה...
I mean what I wrote and nothing else...מה זה "VCR" ומה זה "אסטקטויוזם של הבלוג פון"?דרך VCR ישנה אפשרות [למורשים בלבד] להגדיר באסטקטויוזם של הבלוג פון את ההגדרה הבאהיש מאן דהוא שידוע לו על אופצייה ליצור קופי לינק מבלוג פון למערכת תכנים בשלוחה מוגדרת.
מחכה לתגובה...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים