יש לי שלוחה של הקלטות, ואני מעוניין שההקלטות יועברו לשלוחה אחרת כפי שאפשר לעשות בהגדרות בטלפון, אבל כשאני מנסה להגדיר שלוחות מסויימות נאמר לי "אין הרשאה". למה? אשמח לקבל עזרה לפתרון הבעיה.
תודה רבה
העברת הקלטות לשלוחה אחרת
Re: העברת הקלטות לשלוחה אחרת
תכנס לניהול ותחזור לקו בתור מנהליש לי שלוחה של הקלטות, ואני מעוניין שההקלטות יועברו לשלוחה אחרת כפי שאפשר לעשות בהגדרות בטלפון, אבל כשאני מנסה להגדיר שלוחות מסויימות נאמר לי "אין הרשאה". למה? אשמח לקבל עזרה לפתרון הבעיה.
תודה רבה
לא הבנתי.
תודה על הסבר מפורט ומדויק!
אני הבנתי ממך שאתה רוצה להעביר קבצים משלוחה לשלוחה דרך הטלפון - האם הבנתי נכון?לא הבנתי.
ואומרים לך: 'לגישה אנא כנס כמנהל'?
תאשרר.
לא.
פשוט יש לי שלוחה של הקלטות. ושם יש אפשרות של העברה אוטומטית של ההקלטות באופן קבוע לשלוחה אחרת, וכשאני מקיש שאני רוצה שיעבור לשלוחה מסויימת נאמר לי "אין הרשאה להקלטה בתקיה זו".
תודה רבה, בהצלחה!
פשוט יש לי שלוחה של הקלטות. ושם יש אפשרות של העברה אוטומטית של ההקלטות באופן קבוע לשלוחה אחרת, וכשאני מקיש שאני רוצה שיעבור לשלוחה מסויימת נאמר לי "אין הרשאה להקלטה בתקיה זו".
תודה רבה, בהצלחה!
מצטער לא הבנתי את השאלהלא.
תודה רבה, בהצלחה!
בכל מקרה אם אתה רוצה תשובה - זה יהיה בתנאי שתפרט יותר
במה מדובר, בהקלטות לאיפה ומתי ואיפה...
אתה מנסה להעביר לתיקיה קיימת ומוגדרת כהשמעת קבצים?
-
אתה צריך קודם להגדיר את השלוחה שאליה אתה רוצה להעביר את ההקלטות כ "השמעת קבצים"לא.
תודה רבה, בהצלחה!
אין אפשרות שהשלוחה תשמש למאזינים כזמני היום בהלכה (לדוגמא), ואני דרך הניהול ישמע את ההקלטות שהושארו [ע"י העברת ההקלטות לשלוחה זו]?
תודה
תודה
צריך תקיית יעד שמוגדרת כהשמעת קבצים
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 36 אורחים