חיבור שידור חי של אתר לשלוחה במערכת
חיבור שידור חי של אתר לשלוחה במערכת
רציתי לדעת איך אפשר לחבר שידור חי שנמצא באיזה אתר לשלוחה מסוימת במערכת,ע"י API,אשמח לדעת תשובה למי שמבין בזה?
Re: חיבור שידור חי של אתר לשלוחה במערכת
לא ניתן דרך API למיטב ידיעתי.רציתי לדעת איך אפשר לחבר שידור חי שנמצא באיזה אתר לשלוחה מסוימת במערכת,ע"י API,אשמח לדעת תשובה למי שמבין בזה?
ניתן לפנות לשירות הלקוחות לביצוע בתשלום, לחלופין ניתן לבקש הוספת מודל של השמעת קבצי אודיו דרך הAPI ואז יתאפשר גם בAPI אולם ייתכן והפיתוח יהיה ארוך יותר וכנראה יקר יותר
אז איך אני משמיע שידור חי של אתר בתוך הקו שלי.
כיום לא ניתן אלא אם ימות המשיח יסדרו לך משהו מיוחד (סה אפשרי בדר"כ)אז איך אני משמיע שידור חי של אתר בתוך הקו שלי.
אי אפשר בלי תשלום על ידי שאני יעשה את זה.
אם תדע לייצר מערכת חדשה תעשה לבד אחרת תשתמש במגבלות המעטות שיש לימות המשיחאי אפשר בלי תשלום על ידי שאני יעשה את זה.
מה זה אומר.
זה אומר שאם אתה יודע לבנות מערכת טלפונית לשמיעת תכנים לבד תוכל לעשות שידור חי לבד מהיכן שאתה רוצה.מה זה אומר.
אם אתה לא ינודע תאלץ או לשלם עבור פיתוח עבורך או להסתפק במודל החינמי של ימות השיח עם מגבלותיה
בעבר ימות כתבו שזה אפשרי להשמיע שידור חי מיוטיוב דרך שירות הלקוחות, לא בטוח שבתשלום.רציתי לדעת איך אפשר לחבר שידור חי שנמצא באיזה אתר לשלוחה מסוימת במערכת,ע"י API,אשמח לדעת תשובה למי שמבין בזה?
בתשלום אלא אם השידור יהיה מיועד לכולם ונצרך כמובןבעבר ימות כתבו שזה אפשרי להשמיע שידור חי מיוטיוב דרך שירות הלקוחות, לא בטוח שבתשלום.רציתי לדעת איך אפשר לחבר שידור חי שנמצא באיזה אתר לשלוחה מסוימת במערכת,ע"י API,אשמח לדעת תשובה למי שמבין בזה?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 20 אורחים