אני מעוניין לעשות קבצים להשמעה תשע"א ע"ב ע"ג וכו' וכשיקישו 71 הוא ישמע תשע,א וכן הלאה השאלה היא האם יש גם אפשרות שבדו"ח זה יגיע אחרת לדוגמא במידה והלקוח הקיש בקובץ 050 77 נגדיר שזה תשע"ז ובמידה והוא הקיש 75 נגדיר שזה תשע"ה וזה יהיה התוצאה בדו"ח?SayFile - בערך הרביעי מאפשר לפתוח תיקיה כשם המוצר ובתוכו הקבצים להשמעה ואז המערכת במקום להשמיע ספרות או מספר המערכת תשמיע את הקובץקוד: בחירת הכל
type=recording_and_entering_data
מספר הספרות של הקובץ הוא 3 ספרות. גם באם האדם הקיש סיפרה אחת או שתים המערכת תשלים אפסים ל 3 ספרות.
כך שאם רוצים למשל בקובץ 053 לדוגמא במידה והלקוח הקיש 1 להשמיע
"מלפפונים" ובמקש 2 "עבניות"
יש להגדיר בערך הרביעי "SayFile" וכן ליצור תיקית 053 , ובפנים להכניס קובץ 001.wav שבו יושמע "מלפפונים" ובמקש 002.wav יושמע "עגבניות"
במידה ואין קובץ תואם אז ישמיע את הקשת הלקוח בצורת "ספרות"
סוג התוצאה בקבלת נתונים
סוג התוצאה בקבלת נתונים
Re: סוג התוצאה בקבלת נתונים
ראה כאן
תעדכן אם זה עבד...
תעדכן אם זה עבד...
הקישור לא מוביל למקום הנכון, אני חושב שהבנתי לאן רצית לשלוח אותי, בשורה התחתונה זה לא עובד ולא אמור לעבודראה כאן
תעדכן אם זה עבד...
התכוונתי למה שכתבתי בהודעה שם.
אין לי מושג מה כן אמור לעבוד, אולי רק החלפת הערכים המוגדרים להחלפה,
אבל אסביר למה הצעתי את הרעיון.
בעבר ניסיתי לבנות שלוחה שתקבל אותיות, משהו מעין "מדור הקלדת אימייל" של ימות,
ושם הגדרתי בקבצים ApprovalAll.ini ו- LogRecordingAndEnteringData.ini ערכים להחלפה - כך שבמקום הקשת המספרים אראה את האותיות. למשל:
3=א
33=ב
333=ג וכן הלאה
בפועל המערכת המירה רק חלק מהערכים, וחלקם באופן שגוי. כך 3 הוחלף ל-א, 88 בכלל לא הוחלף, ו-4 משום מה הוחלף ל-ב.
לכן ביקשתי שתנסו לבדוק את האפשרות - אולי זה באג.
ושם הגדרתי בקבצים ApprovalAll.ini ו- LogRecordingAndEnteringData.ini ערכים להחלפה - כך שבמקום הקשת המספרים אראה את האותיות. למשל:
3=א
33=ב
333=ג וכן הלאה
בפועל המערכת המירה רק חלק מהערכים, וחלקם באופן שגוי. כך 3 הוחלף ל-א, 88 בכלל לא הוחלף, ו-4 משום מה הוחלף ל-ב.
-
לי זה לא עבד בכלל
כנ"ל וגם לא אמור לעבודלי זה לא עבד בכלל
-
איך הגדרת שאם הוא מעוניין להקיש פחות נתונים הוא יוכל לצאת משלוחת קבלת הנתונים ללא ניתוק השיחה????התכוונתי למה שכתבתי בהודעה שם.
3=א
33=ב
333=ג וכן הלאה
זה לא נראה לי אפשרי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 27 אורחים