יש לי חבר שפתח קו לשיעורים ויש לו צורך בתרומה של יחידות בודדות, מי שיכול לתרום יחידות "מעשר יחידות" תבוא עליו הברכה
כל תרומה תתקבל בברכה
המספר להעברה הוא 0795143587 (זה לא המספר של השיעורים מכיון שהוא אינו מעונין בפרסום המספר)
תזכו למצוות ושנה טובה
מעשר יחידות
Re: מעשר יחידות
אני במקומך הייתי שולח את חבר שלי שיגיד שיש לו חבריש לי חבר שפתח קו לשיעורים ויש לו צורך בתרומה של יחידות בודדות, מי שיכול לתרום יחידות "מעשר יחידות" תבוא עליו הברכה
כל תרומה תתקבל בברכה
המספר להעברה הוא 0795143587 (זה לא המספר של השיעורים מכיון שהוא אינו מעונין בפרסום המספר)
תזכו למצוות ושנה טובה
-
רעיון חזק, אבל אין לו גישה לפורום (רק דרך קו יחידומט... ושם אין אפשרות להשאיר הודעות...)אני במקומך הייתי שולח את חבר שלי שיגיד שיש לו חבריש לי חבר שפתח קו לשיעורים ויש לו צורך בתרומה של יחידות בודדות, מי שיכול לתרום יחידות "מעשר יחידות" תבוא עליו הברכה
כל תרומה תתקבל בברכה
תזכו למצוות ושנה טובה
אין אפשרות להעביר פחות מ15 יחידות בפעם אחת, הסך המינימלי להעברה הוא: 15 יחידות.
גם טוב...אין אפשרות להעביר פחות מ15 יחידות בפעם אחת, הסך המינימלי להעברה הוא: 15 יחידות.
אפשר 11אין אפשרות להעביר פחות מ15 יחידות בפעם אחת, הסך המינימלי להעברה הוא: 15 יחידות.
-
כל תרומה תתקבל בברכה.........אפשר 11אין אפשרות להעביר פחות מ15 יחידות בפעם אחת, הסך המינימלי להעברה הוא: 15 יחידות.
התכוונתי שאפשר לעשות העברה מ-11...כל תרומה תתקבל בברכה.........אפשר 11אין אפשרות להעביר פחות מ15 יחידות בפעם אחת, הסך המינימלי להעברה הוא: 15 יחידות.
12אין אפשרות להעביר פחות מ15 יחידות בפעם אחת, הסך המינימלי להעברה הוא: 15 יחידות.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 28 אורחים