נכתב מניו יורק:המספר האמריקאי של ימות המשיח-משהו יודע מה המספר? פרסמו לפני כמה זמן בפורום אך לא מצאתי למרות שעשיתי חיפוש. אשמח שיכתבו כאן את המספר.
תודה
נכתב מניו יורק:המספר האמריקאי של ימות המשיח-משהו יודע מה המספר? פרסמו לפני כמה זמן בפורום אך לא מצאתי למרות שעשיתי חיפוש
Re: נכתב מניו יורק:המספר האמריקאי של ימות המשיח-משהו יודע מה המספר? פרסמו לפני כמה זמן בפורום אך לא מצאתי למרות שעשיתי ח
המס' של מסר אך נדמה לי שימות לא מעוניינים לפרסמו !נכתב מניו יורק:המספר האמריקאי של ימות המשיח-משהו יודע מה המספר? פרסמו לפני כמה זמן בפורום אך לא מצאתי למרות שעשיתי חיפוש. אשמח שיכתבו כאן את המספר.
תודה
-
Re: נכתב מניו יורק:המספר האמריקאי של ימות המשיח-משהו יודע מה המספר? פרסמו לפני כמה זמן בפורום אך לא מצאתי למרות שעשיתי ח
לא חייב להיות יש בארה"ב קווי SIP חינםזה לא עולה להם כסף כל חיוג?
-
מה זה sip ואם זה יכול לעזור לי חינם לעשות הפנייה למערכת שלי בישראל איך אני עושה את זה?לא חייב להיות יש בארה"ב קווי SIP חינםזה לא עולה להם כסף כל חיוג?
מחכה לתשובה
מנחם
אי אפשר לעשות הפניה חינםמה זה sip ואם זה יכול לעזור לי חינם לעשות הפנייה למערכת שלי בישראל איך אני עושה את זה?לא חייב להיות יש בארה"ב קווי SIP חינםזה לא עולה להם כסף כל חיוג?
מחכה לתשובה
מנחם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 25 אורחים