משתמשי הפורום, אני רוצה לעדכן אתכם במידע חשוב מאד - אפשר לבטל את החסימות השערוריתיות של ועדת החסימות!
כפי שידוע לכולם, ועדת החסימות מתחרפנת לחלוטין בזמן האחרון, וחוסמת ללא הצדקה קווים של קהילות ומשפחות, ולא מוכנה להתייחס בכלל לפניות אליה.
שלחתי טופס לועדה כבר לפני חודש, אבל הם מסננים אותי ולא מוכנים להתייחס בכלל לטופס.
והנה, מצאתי את הפתרון, התקשרתי לשרות הלקוחות של אורנג', שיגעתי להם את השכל (זה לא היה קל), ואחרי כ20 שיחות עם נציגי שרות, כאשר לפחות ב5 מתוכם דרשתי וקיבלתי "מנהל" - פרטנר ביטלה לי את החסימה למספרים שדרשתי! מאז אני יכול לחייג לבלוק פון המשפחתי שלנו!!
דיברתי עם חברים על הנושא, ואמרו לי שגם בסלקום זה עובד, אחרי שמשגעים את השכל לנציגי השרות ולמנהלים, הם מבטלים את החסימה למספרים שמבקשים מהם!!
צריך להדגיש להם שהועדה לא מייצגת אותך בחסימה הזו, ואתה דורש שיפתחו לך את החיוג למספרים האלה שאתה מבקש, אתה רוצה שיחסמו רק תכנים בעיתיים, ולא וצאפון ובלוק פון של המשפחה שלך.
פתיחת חסימות לא מוצדקות של ועדת החסימות לענייני תקשורת
Re: פתיחת חסימות לא מוצדקות של ועדת החסימות לענייני תקשורת
אכן, דברים ידועים עם זאת לא רצוי לפרסם דברים מסוג זה בפרהסיא וד"למשתמשי הפורום, אני רוצה לעדכן אתכם במידע חשוב מאד - אפשר לבטל את החסימות השערוריתיות של ועדת החסימות!
כפי שידוע לכולם, ועדת החסימות מתחרפנת לחלוטין בזמן האחרון, וחוסמת ללא הצדקה קווים של קהילות ומשפחות, ולא מוכנה להתייחס בכלל לפניות אליה.
שלחתי טופס לועדה כבר לפני חודש, אבל הם מסננים אותי ולא מוכנים להתייחס בכלל לטופס.
והנה, מצאתי את הפתרון, התקשרתי לשרות הלקוחות של אורנג', שיגעתי להם את השכל (זה לא היה קל), ואחרי כ20 שיחות עם נציגי שרות, כאשר לפחות ב5 מתוכם דרשתי וקיבלתי "מנהל" - פרטנר ביטלה לי את החסימה למספרים שדרשתי! מאז אני יכול לחייג לבלוק פון המשפחתי שלנו!!
דיברתי עם חברים על הנושא, ואמרו לי שגם בסלקום זה עובד, אחרי שמשגעים את השכל לנציגי השרות ולמנהלים, הם מבטלים את החסימה למספרים שמבקשים מהם!!
צריך להדגיש להם שהועדה לא מייצגת אותך בחסימה הזו, ואתה דורש שיפתחו לך את החיוג למספרים האלה שאתה מבקש, אתה רוצה שיחסמו רק תכנים בעיתיים, ולא וצאפון ובלוק פון של המשפחה שלך.
אכן, דברים ידועים עם זאת לא רצוי לפרסם דברים מסוג זה בפרהסיא וד"ל
זה טוב ללקוח פרטי שרוצה שקו מסויים יהיה פתוח לו, אבל למפעיל הקו אין כלום מזה, כי הוא צריך שלכולם יהיה גישה לקו שלו.
אם פונים לכל חברה בנפרד זה מועיל לכולם מניסיון, עם זאת כשמדובר בתוכן זה בעייהזה טוב ללקוח פרטי שרוצה שקו מסויים יהיה פתוח לו, אבל למפעיל הקו אין כלום מזה, כי הוא צריך שלכולם יהיה גישה לקו שלו.
האינטרס של כולם זה שיתקשרו כמה שיותר לחברות התקשורת
צריך לשגע את החברות, עד שהם יבינו שועדת העסקנים לעניני חסימות לא מייצגת את הציבור, והם סתם חוסמים. ככה מרווחים שתי ציפורים בבת אחת, גם חברות התקשורת פותחות לך את הקו, וגם זה משדר מסר לחברות שאם הם ימשיכו עם השטויות של הועדה זה יציף להם את שרות הלקוחות.
אין שום סיבה שהם לא מאשרים את הבלוק פון של המשפחה שלי כבר יותר מחודש, ולא עוזרים לא טלפונים ולא טפסים. הדרך היא לשגע את חברות התקשורת עד שיפתחו.
בנוסף, אפשר לפנות גם למשרד התקשורת בנושא, להסביר שהועדה לא מייצגת אותנו, והם סתם חוסמים לנו דברים.
זה הטלפונים במשרד התקשורת: http://www.moc.gov.il/76-he/MOC.aspx
אגף בכיר פיקוח ואכיפה מערך התקשורת
טלפון:03-5198214
פקס:03-5198110
דוא"ל:pnyot@moc.gov.il
פירוט בעלי התפקידים:
שם: מימון שמילה
תפקיד: סמנכ"ל בכיר
טלפון: 03-5198214
שם: איתן כסיף
תפקיד: סגן מנהל אגף בכיר
טלפון: 03-5198167
שם: מאיר בן-בסט
תפקיד: מנהל תחום בכיר פיקוח צרכני
טלפון: 03-5198232
שם: דולי דדון-איזנברג
תפקיד: מנהלת תחום פניות ציבור
טלפון: 03-5198231
פקס: 03-5198106
שם: גדעון שטרית
תפקיד: מנהל תחום פיקוח טכנולוגי
טלפון: 03-5198235
לא להתבייש, פוגעים בנו, וצריך להתלונן על זה.
נציף את חברות התקשורת ואת משרד התקשורת עד שיפתרו לנו את הבעיה עם החסימות המטרוללות של ועדת העסקנים!
צריך לשגע את החברות, עד שהם יבינו שועדת העסקנים לעניני חסימות לא מייצגת את הציבור, והם סתם חוסמים. ככה מרווחים שתי ציפורים בבת אחת, גם חברות התקשורת פותחות לך את הקו, וגם זה משדר מסר לחברות שאם הם ימשיכו עם השטויות של הועדה זה יציף להם את שרות הלקוחות.
אין שום סיבה שהם לא מאשרים את הבלוק פון של המשפחה שלי כבר יותר מחודש, ולא עוזרים לא טלפונים ולא טפסים. הדרך היא לשגע את חברות התקשורת עד שיפתחו.
בנוסף, אפשר לפנות גם למשרד התקשורת בנושא, להסביר שהועדה לא מייצגת אותנו, והם סתם חוסמים לנו דברים.
זה הטלפונים במשרד התקשורת: http://www.moc.gov.il/76-he/MOC.aspx
אגף בכיר פיקוח ואכיפה מערך התקשורת
טלפון:03-5198214
פקס:03-5198110
דוא"ל:pnyot@moc.gov.il
פירוט בעלי התפקידים:
שם: מימון שמילה
תפקיד: סמנכ"ל בכיר
טלפון: 03-5198214
שם: איתן כסיף
תפקיד: סגן מנהל אגף בכיר
טלפון: 03-5198167
שם: מאיר בן-בסט
תפקיד: מנהל תחום בכיר פיקוח צרכני
טלפון: 03-5198232
שם: דולי דדון-איזנברג
תפקיד: מנהלת תחום פניות ציבור
טלפון: 03-5198231
פקס: 03-5198106
שם: גדעון שטרית
תפקיד: מנהל תחום פיקוח טכנולוגי
טלפון: 03-5198235
לא להתבייש, פוגעים בנו, וצריך להתלונן על זה.
נציף את חברות התקשורת ואת משרד התקשורת עד שיפתרו לנו את הבעיה עם החסימות המטרוללות של ועדת העסקנים!
עדכון בנוגע לפתיחת החסימות של ועדת העסקנים
אתמול התקשרתי עבור 4 מהמשפחה שלי שהקו שלהם באורנג' וסלקום והפעם הנציג השלישי שענה לי כבר פתח באורנג' בסלקום כנראה צריך עדיין קצת יותר טלפונים.
מתברר שהטלפונים משפיעים, ועכשיו הם מתווכחים פחות ופותחים הרבה יותר מהר.
לא להתבייש! להתקשר עכשיו לחברת התקשורת שלכם ולבטל את החסימות של ועדת העסקנים לענייני חסימות!
אתמול התקשרתי עבור 4 מהמשפחה שלי שהקו שלהם באורנג' וסלקום והפעם הנציג השלישי שענה לי כבר פתח באורנג' בסלקום כנראה צריך עדיין קצת יותר טלפונים.
מתברר שהטלפונים משפיעים, ועכשיו הם מתווכחים פחות ופותחים הרבה יותר מהר.
לא להתבייש! להתקשר עכשיו לחברת התקשורת שלכם ולבטל את החסימות של ועדת העסקנים לענייני חסימות!
-
האם שייך להיתלונן על המספר האישי שחברת ימות המשיח סיפקה ונחסם ואם כן איך ואצל מי ????לא להתבייש! להתקשר עכשיו לחברת התקשורת שלכם ולבטל את החסימות של ועדת העסקנים לענייני חסימות!
אגב לא מזמן הבטיחה חברת ימות המשיח שהיא תספק מספרים אישיים חדשים מה קורה עם זה ?
יש מספרים חדשיםהאם שייך להיתלונן על המספר האישי שחברת ימות המשיח סיפקה ונחסם ואם כן איך ואצל מי ????לא להתבייש! להתקשר עכשיו לחברת התקשורת שלכם ולבטל את החסימות של ועדת העסקנים לענייני חסימות!
אגב לא מזמן הבטיחה חברת ימות המשיח שהיא תספק מספרים אישיים חדשים מה קורה עם זה ?
https://drive.google.com/file/d/0B0D1uv ... QwTkU/view
בקישור זה תוכלו לראות דוח מלא של רשם העמותות על ועדת העסקנים לענייני חסימות.
העלימו מאות אלפי שקלים לחברות פרטיות, וכל זה על חשבוננו!
בקישור זה תוכלו לראות דוח מלא של רשם העמותות על ועדת העסקנים לענייני חסימות.
העלימו מאות אלפי שקלים לחברות פרטיות, וכל זה על חשבוננו!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים