ברצוני להעביר קבצים משלוחה לשלוחה
אבל שיעברו לפי הסדר
מה שקרה זה שהם התערבבבו
האם משהו כבר נתקל בכזו בעיה ויודע את הפיתרון
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש
העברה משלוחה לשלוחה
Re: העברה משלוחה לשלוחה
ברצוני להעביר קבצים משלוחה לשלוחה
אבל שיעברו לפי הסדר
מה שקרה זה שהם התערבבבו
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש
אבל שיעברו לפי הסדר
מה שקרה זה שהם התערבבבו
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש
מהניסיון שלי קובץ שמתחיל עם השם M או אות באנגלית לא מתערבב ונשאר בשמו המקורי ואותו סדר כמו שזה היהברצוני להעביר קבצים משלוחה לשלוחה
אבל שיעברו לפי הסדר
מה שקרה זה שהם התערבבבו
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש
אתה מדבר על קובץ להעלה או על הקובץ הקיים כיום בשלוחה?מהניסיון שלי קובץ שמתחיל עם השם M או אות באנגלית לא מתערבב ונשאר בשמו המקורי ואותו סדר כמו שזה היהברצוני להעביר קבצים משלוחה לשלוחה
אבל שיעברו לפי הסדר
מה שקרה זה שהם התערבבבו
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש
העתק הדבק משלוחה לשלוחהאתה מדבר על קובץ להעלה או על הקובץ הקיים כיום בשלוחה?מהניסיון שלי קובץ שמתחיל עם השם M או אות באנגלית לא מתערבב ונשאר בשמו המקורי ואותו סדר כמו שזה היהברצוני להעביר קבצים משלוחה לשלוחה
אבל שיעברו לפי הסדר
מה שקרה זה שהם התערבבבו
אשמח לקבל תשובה
תודה מראש
לא הבנת את השאלה שליהעתק הדבק משלוחה לשלוחהאתה מדבר על קובץ להעלה או על הקובץ הקיים כיום בשלוחה?
מהניסיון שלי קובץ שמתחיל עם השם M או אות באנגלית לא מתערבב ונשאר בשמו המקורי ואותו סדר כמו שזה היה
מתי הקובץ צריך להיות באותיות אנגלים לפני שאני מעלה אותו - או אחרי שהוא על המערכת בשלוחה?
קובץ שנמצא עם אות באנגלית בשלוחה לא משתנה בהעברה משלוחה לשלוחה אם תעלה קובץ עם שם באנגלית הוא ישתנהלא הבנת את השאלה שליהעתק הדבק משלוחה לשלוחה
אתה מדבר על קובץ להעלה או על הקובץ הקיים כיום בשלוחה?
מתי הקובץ צריך להיות באותיות אנגלים לפני שאני מעלה אותו - או אחרי שהוא על המערכת בשלוחה?
כלומר לשנות את השם של הקובץ לאותיות באנגלית?קובץ שנמצא עם אות באנגלית בשלוחה לא משתנה בהעברה משלוחה לשלוחה אם תעלה קובץ עם שם באנגלית הוא ישתנהלא הבנת את השאלה שלי
העתק הדבק משלוחה לשלוחה
כלומר לשנות את השם של הקובץ לאותיות באנגלית?קובץ שנמצא עם אות באנגלית בשלוחה לא משתנה בהעברה משלוחה לשלוחה אם תעלה קובץ עם שם באנגלית הוא ישתנה
לא הבנת את השאלה שלי
אני לא יודע כמה זה יעיל עבורך, עבור הודעות מערכת זה מאוד יעיל
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים