כפי שאני מבין זוהי כבר לא רק הבעיה של ימות המשיח, אלא כל הקוים שמתחילים ב07, 072 או 073 וכדו' נחסמו,
יש לי חבר שיש לו קו טלפון בבית מחברת נטויזין שמתחיל ב073 וזה גם נחסם לו...
פתרון זמני לחסימת השיחות מפלאפון ורמי לוי.
Re: פתרון זמני לחסימת השיחות מפלאפון ורמי לוי.
נערך לאחרונה על ידי פעלעד ב 22:51 23/05/2016, נערך פעם 1 בסך הכל.
ככלל רצוי לכתוב קצת יותר בכבוד על הרבנים, [לכולנו נגרם נזק מכך, אך חשוב לשמור על כבוד הרבנים, ולא להגרר לדברים לא מכובדים]כפי שאני מבין זוהי כבר לא רק הבעיה של ימות המשיח, אלא כל הקוים שמתחילים ב07, 072 או 073 וכדו' נחסמו,
הם פשוט נפלו על הראש הרבננים האלו...
לגופו של עניין הבעיה נפתרה, וכשהיתה אכן לא הייתה רק של ימות המשיח, כי אם גם של מערכות תוכן אחרות כמו 'יזכרם', ואפילו הקו של רבני שונה הלכות גם נחסם.
אך קווים ביתיים פרטיים לא נחסמו, בכל אופן לפי הבדיקה שאני ערכתי
נערך לאחרונה על ידי איש שלום ב 23:18 23/05/2016, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמובן איני מזלזל בכבוד הרבנים ח"ו, הכונה רק לאלו המושכים בחוטים שהם בעלי אינטרסים ומכונים בשם רבנים בועדת התקשורת, וכבר ידוע מזמן שיש עליהם טענות מרובות באופן הגישה שלהם, ואין הכונה לרבנים האמיתיים.ככלל רצוי לכתוב קצת יותר בכבוד על הרבנים, [לכולנו נגרם נזק מכך, אך חשוב לשמור על כבוד הרבנים, ולא להגרר לדברים לא מכובדים, מה גם שאני לא רוצה שמחר נתיב יחסמו את הפורום]כפי שאני מבין זוהי כבר לא רק הבעיה של ימות המשיח, אלא כל הקוים שמתחילים ב07, 072 או 073 וכדו' נחסמו,
הם פשוט נפלו על הראש הרבננים האלו...
לגופו של עניין הבעיה נפתרה, וכשהיתה אכן לא הייתה רק של ימות המשיח, כי אם גם של מערכות תוכן אחרות כמו 'יזכרם', ואפילו הקו של רבני שונה הלכות גם נחסם.
אך קווים ביתיים פרטיים לא נחסמו, בכל אופן לפי הבדיקה שאני ערכתי
-
אני מאורנג' מצליח לחייג מעולה להכל אבל פלאפון לא עובד לרוב המערכות (יש וואטסאפ פון אחד שכן עובד)
לענ"ד רצוי מכל הבחינות שלא לעסוק בנושא זה בפורום זה, וד"לכמובן איני מזלזל בכבוד הרבנים ח"ו, הכונה רק לאלו המושכים בחוטים שהם בעלי אינטרסים ומכונים בשם רבנים בועדת התקשורת, וכבר ידוע מזמן שיש עליהם טענות מרובות באופן הגישה שלהם, ואין הכונה לרבנים האמיתיים.
-
היה פה או בפורום אחר בנושא מישהו שאמר שוועדת הרבנים חסמה את כל הקידומות של 077 חוץ ממה שמאושר זה פשוט שטויות יש לי קו עם 077 שמאושר ועדיין לא עובד
יכול לקרות תקלות להאשים זה לא חכם
לא הבנתי, אם הוא עדיין לא עובד למה זה שטויות, הרי אתה רואה בפירוש שזה נחסם לך.היה פה או בפורום אחר בנושא מישהו שאמר שוועדת הרבנים חסמה את כל הקידומות של 077 חוץ ממה שמאושר זה פשוט שטויות יש לי קו עם 077 שמאושר ועדיין לא עובד
בכל מקרה חבר שלי יש לו בבית קו שמתחיל 073 מנטויזין, שכאשר נחסם מסלקום למערכות שלנו וכו' נחסם לו גם המס' של הבית, וברגע שנפתח לכולם אז נפתח לו חזרה לבית, אז זה לא קשור?
כעת אני שומע מאחד שיש לו פלאפון, שזה עדיין חסום אצלו,
כלומר רק סלקום הסירו את החסימה שלהם, אבל פלאפון נשאר חסום כמעיקרא.
כלומר רק סלקום הסירו את החסימה שלהם, אבל פלאפון נשאר חסום כמעיקרא.
נכון, וגם רמי לוי.
יש פה מישהו שפתח מספר אישי וקיבל מספר שמתחיל בקידומת 05484? אם כן, האם זה עובד לו או לא?יש פרויקט שהוא בשלבים האחרונים ממש לפני ההשקה - המספר האישי הוירטואלי.
בנתיים תוכלו להגיד למנויי פלאפון ורמי לוי להתקשר ל0795624734 ולפתוח מספר אישי, ודרך המספר האישי הם יוכלו להגיע (כמו לכל מספר ישראלי) גם למערכות שלכם.
המספר האישי לא נועד בשביל זה בכלל, אבל כפתרון זמני כשאין משהו אחר זה גם יכול לעבוד.
בהצלחה לכולם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים