דרוש מפתח לקו טלפון עבור תלמד תורה
דרוש מפתח לקו טלפון עבור תלמד תורה
ניתן ליצור איתי קשר ב052-7656562 או במייל 7656562@gmail.com
Re: דרוש מפתח לקו טלפון עבור תלמד תורה
תתקשר לימות המשיח פרמיום - 0773137770 שלוחה 1
אני לא יודע בדיוק מה אתה צריך, אבל מערכת בשביל תלמוד תורה לא נצרך פיתוחים.
-
Re: דרוש מפתח לקו טלפון עבור תלמוד תורה
דיברתי עם הבן אדם, הוא רוצה מישהו שיבנה לו מערכת בה יוכלו כל המלמדים בתלמוד תורה לעדכן את ציוני התלמידים בכל מקצוע, והוא יוכל להוריד את הנתונים אחר כך בקובץ אקסל מסודר. זה דבר שצריך קצת פיתוח, אבל אולי אפשר בשביל זה להשתמש במערכת מכירות, להגדיר תלמיד א' כעגבניה, תלמיד ב' כמלפפון וכדו' וכן להגדיר קטגוריה לכל מקצוע, ואם למשל יזמין 95 מלפפונים של חברת XYZ זה אומר שתלמיד פלוני קיבל ציון 95% במקצוע אלמוני...תתקשר לימות המשיח פרמיום - 0773137770 שלוחה 1
מסובך והזוי, דרך הAPI זה פשוט ולא מסובך בכלל, אם כי זה שעות עבודה בלתי מבוטלותדיברתי עם הבן אדם, הוא רוצה מישהו שיבנה לו מערכת בה יוכלו כל המלמדים בתלמוד תורה לעדכן את ציוני התלמידים בכל מקצוע, והוא יוכל להוריד את הנתונים אחר כך בקובץ אקסל מסודר. זה דבר שצריך קצת פיתוח, אבל אולי אפשר בשביל זה להשתמש במערכת מכירות, להגדיר תלמיד א' כעגבניה, תלמיד ב' כמלפפון וכדו' וכן להגדיר קטגוריה לכל מקצוע, ואם למשל יזמין 95 מלפפונים של חברת XYZ זה אומר שתלמיד פלוני קיבל ציון 95% במקצוע אלמוני...תתקשר לימות המשיח פרמיום - 0773137770 שלוחה 1
-
שכחתי לומר, הוא מסכים לשלם. אז אולי זה באמת שווה למי שמבין בAPIמסובך והזוי, דרך הAPI זה פשוט ולא מסובך בכלל, אם כי זה שעות עבודה בלתי מבוטלות
לא חשבתי שלא, השאלה היא כמה זה חשוב לו בשביל לשלם את הפיתוח, במידה וזה חשוב לו הוא יוכל ליצור קשרשכחתי לומר, הוא מסכים לשלם. אז אולי זה באמת שווה למי שמבין בAPIמסובך והזוי, דרך הAPI זה פשוט ולא מסובך בכלל, אם כי זה שעות עבודה בלתי מבוטלות
ניתן ליצור איתי קשר ב052-7656562 או במייל 7656562@gmail.com
אם יש כאן מישהו שמבין ב API אשמח אם ייצור איתי קשר. תודה רבהמסובך והזוי, דרך הAPI זה פשוט ולא מסובך בכלל, אם כי זה שעות עבודה בלתי מבוטלותדיברתי עם הבן אדם, הוא רוצה מישהו שיבנה לו מערכת בה יוכלו כל המלמדים בתלמוד תורה לעדכן את ציוני התלמידים בכל מקצוע, והוא יוכל להוריד את הנתונים אחר כך בקובץ אקסל מסודר. זה דבר שצריך קצת פיתוח, אבל אולי אפשר בשביל זה להשתמש במערכת מכירות, להגדיר תלמיד א' כעגבניה, תלמיד ב' כמלפפון וכדו' וכן להגדיר קטגוריה לכל מקצוע, ואם למשל יזמין 95 מלפפונים של חברת XYZ זה אומר שתלמיד פלוני קיבל ציון 95% במקצוע אלמוני...תתקשר לימות המשיח פרמיום - 0773137770 שלוחה 1
-
אני לא יודע אם כד יתבין עוקב אחרי הפורום (זה נראה שהוא פתח את הניק בשביל לשלוח הודעה וללכת) עדיף לך לשלוח לו מייל
-
תוכל לפנות ל"מוקד החרדי פתרונות תקשורת" - שמתמכה בבנית מערכות בהתאמה אישית,ניתן ליצור איתי קשר ב052-7656562 או במייל 7656562@gmail.com
בטלפון: 0799307900
באתר: http://www.0772224549.022.co.il
בהצלחה!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 48 אורחים