ניתוב שיחה לIP
Re: ניתוב שיחה לIP
אני רוצה לחבר לרדיו מחו"ל. מה זה 'מודול מיוחד', ואיך מוצאים את כתובת הIP? [תודה רבה לך by6199!]
ככל הנראה הרדיו הזה עדיין לא פותח לו מודול, התחנות שפותחו מודולים זה גאולה FM וכדומה, כפי הנראה גם קול-חי וכו' אבל הקוד לא מפורסם בגלל הזיכיון.אני רוצה לחבר לרדיו מחו"ל. מה זה 'מודול מיוחד', ואיך מוצאים את כתובת הIP? [תודה רבה לך by6199!]
לצורך כך רצוי לפנות לשירות הלקוחות והם יתנו לך קוד לרדיו הנ"ל, זה האפשרות היחידה שיש לך כל עוד אין לך דרך אחרת ברורה להתחבר אליה, ייתכן וזה יהיה בתשלום חד פעמי בשירות לקוחות רצוי לפנות במייל, לקבלת מענה רציני ואנושי.
להלן מענה שניתן ללקוח אחר בנוגע לפיתוח מודל תחנה משלו
תוכל לקבל הצעת מחיר בשרות הלקוחות
במידה ומדובר על שידור שיהיה פתוח לכולם להטמעה במערכות, ויש לו ביקוש מצד מאזינים רבים - תוכל לקבל אף ללא עלות.
-
מהתחלה.אני מדבר על שידור חי מרדיו. מה זה קשור למרכזייה? (כנראה אני מפספס פה משהו...)
ישנו מושג כזה "מרכזיית IP" - ז"א מרכזייה, שמתחברים אליה דרך האינטרנט,
וכך ארגון עם סניפים ברחבי העולם, יכול להפנות שיחות לכל סניף בעולם, מאותה המרכזייה.
ימות המשיח, מאפשרים לגשת מקו תוכן, למרכזיה, וכך תתבצע שיחה, ללא עלות של יחידות (כי השיחה עוברת דרך האינטרנט).
זה לא אמור להיות קשור לתחנות רדיו.
תיקון קטן, זה לא קשור אבל זה אפשרי במידה ויש מרכזיית IP והיא מחוברת לשידור אבל זה פיתרון הפוך על הפוךמהתחלה.אני מדבר על שידור חי מרדיו. מה זה קשור למרכזייה? (כנראה אני מפספס פה משהו...)
ישנו מושג כזה "מרכזיית IP" - ז"א מרכזייה, שמתחברים אליה דרך האינטרנט,
וכך ארגון עם סניפים ברחבי העולם, יכול להפנות שיחות לכל סניף בעולם, מאותה המרכזייה.
ימות המשיח, מאפשרים לגשת מקו תוכן, למרכזיה, וכך תתבצע שיחה, ללא עלות של יחידות (כי השיחה עוברת דרך האינטרנט).
זה לא אמור להיות קשור לתחנות רדיו.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים