במהלך ביצוע שידרוגים במערכת שלי, הקמתי שלוחות של תא קולי למייל וכן שלוחות של הכנסת נתונים, בהם מאזינים יוכלו להשאיר לו הודעות ובקשות לטיפול בנושאים שונים.
על מנת שאוכל לראות באיזה פעולה חפץ המאזין שהשאיר לי את ההודעה, ננתי לשלוחות שמות בטקסט לדוגמא קראתי לשלוחה אחת, מעוניין להצטרף לפרויקט אאא, וכדומה לזה, כאשר כדי לאפשר למאזינים להגיע לשלוחה יצרתי שלוחה עם מספר, המוגדרת כהפעלת שלוחה אחרת והיא למעשה מפעילה את השלוחה עם השם בטקסט.
לכאורה נפלא ואמור לעבוד מצוין.
אך כאן גיליתי בעיה מפתיעה ולא צפויה, משום מה כאשר שם השלוחה בטקסט, לא נשמרות הקלטות בשלוחה, כלומר אני מקבל את המייל עם הקובץ של פירוט כל ההודעות שהשאירו בשלוחה, אך ללא קובץ השמע אותו הקליטו המאזינים.
אשמח לשמוע פתרון או רעיון מהכין הבעיה נובעת וכיצד ניתן לפותרה
בתודה מראש.
מה יש להקלטות נגד שם שלוחה בטקסט???
-
Re: מה יש להקלטות נגד שם שלוחה בטקסט???
לי יש אותה בעיה, בשלוחות רגילות, עם מספרים.
כך שהבעיה לא קשורה לטקסט.
התא הקולי היחיד שעובד לי זה התא קולי הישן, שמגיע לשלוחה 5 בניהול. החדש, וכן הקלטות מאזינים, ההקלטות לא נשמרות.
התא הקולי היחיד שעובד לי זה התא קולי הישן, שמגיע לשלוחה 5 בניהול. החדש, וכן הקלטות מאזינים, ההקלטות לא נשמרות.
לך כנראה יש בעיה אחרת כי במערכת שלי יש 8 שלוחות עם הקלטות מסוגים שונים [תא קולי החדש למייל, וכן הכנסת נתונים] והם עובדים מצוין. ורק כאשר אני נותן שם שלוחה בטקסט זה עושה לי בעיותלי יש אותה בעיה, בשלוחות רגילות, עם מספרים.
אולי יעזור לך.
היתה לי בעיה, הגדרתי שהקלטות יישמרו בשלוחה star/9 , וכמובן שאת שלוחה כוכבית 9 הגדרתי להשמעת קבצים, אך בפועל שום הקלטה לא נכנסה לשלוחה.
לאחר זמן מה גיליתי שנפתחה תיקיה בשם star ובתוכה תיקיה 9. ואז שמתי לב ששלוחת כוכבית נקראת בדווקא Star (עם S גדולה) כך שנהיו שתי שלוחות שונות במערכת וההקלטות נכנסו לתיקיה הלא נכונה.
הבעיה נפתרה כששיניתי את השורה folder_move=Star/9
בקיצור, שים לב שאין טעות באותיות גדולות וקטנות!
היתה לי בעיה, הגדרתי שהקלטות יישמרו בשלוחה star/9 , וכמובן שאת שלוחה כוכבית 9 הגדרתי להשמעת קבצים, אך בפועל שום הקלטה לא נכנסה לשלוחה.
לאחר זמן מה גיליתי שנפתחה תיקיה בשם star ובתוכה תיקיה 9. ואז שמתי לב ששלוחת כוכבית נקראת בדווקא Star (עם S גדולה) כך שנהיו שתי שלוחות שונות במערכת וההקלטות נכנסו לתיקיה הלא נכונה.
לעת עתה עד כמה שידוע לי אין בעברית אותיות גדולות וקטנות.אולי יעזור לך.
אם למישהו ידוע אחרת אשמח להעתדכן.
לגופו של עניין לא זה הבעיה כיוון שהשיחה מופנת אכן לשלוחה הנכונה אלא ואף נוצר קובץ לוג של הקלטה, אך ההקלטה בפועל לא קיימת.
לא הבנתי שמדובר בעברית.
ייתכן שבכלל הגדרות בעברית לא עובדות כמו שצריך, למשל ניסיתי להשתמש בזה:
איני יודע אם הבעיה בהגדרה בעברית בקובץ ext.ini או בקובץ ini עם שם בעברית.
ייתכן שבכלל הגדרות בעברית לא עובדות כמו שצריך, למשל ניסיתי להשתמש בזה:
ולא עבד לי. כשהגדרתי באנגלית הכל היה בסדר.
איני יודע אם הבעיה בהגדרה בעברית בקובץ ext.ini או בקובץ ini עם שם בעברית.
אני רואה שלא כתבתי ברור מספיק
בהגדרות הכל מופיע באנגלית כרגיל
אלא שברגע שאני נותן לשלוחה שם בעברית ההקלטות מפסיקות להקלט.
אדרבה אני מזמין אותך לנסות ולעדכן אותנו פתח במערכת שלך שלוחת תא קולי למייל, תתקשר תבדוק שזה עובד ושאכן ההודעות מגיעות למייל.
לאחר מכן תשנה את שם השלוחה לשם בעברית, ותעשה שלוחה אחרת עם מספר שתפעיל את השלוחה הזו, תתקשר שוב ותקליט שוב הודעה, ובטלפון לכאורה תשמע שהכל כרגיל אתה מקליט וזה נקלט והכל בסדר, אלא שלאחר דקה תקבל מייל שבו יהיה רק את הלוג של המספר שהתקשר משך השיחה וכו' ואילו ההקלטה עצמה לא תופיע לא במייל ולא בשלוחה עצמה.
אם למישהו יש פתרון לבעיה אשמח מאוד לשמוע.
בהגדרות הכל מופיע באנגלית כרגיל
אלא שברגע שאני נותן לשלוחה שם בעברית ההקלטות מפסיקות להקלט.
אדרבה אני מזמין אותך לנסות ולעדכן אותנו פתח במערכת שלך שלוחת תא קולי למייל, תתקשר תבדוק שזה עובד ושאכן ההודעות מגיעות למייל.
לאחר מכן תשנה את שם השלוחה לשם בעברית, ותעשה שלוחה אחרת עם מספר שתפעיל את השלוחה הזו, תתקשר שוב ותקליט שוב הודעה, ובטלפון לכאורה תשמע שהכל כרגיל אתה מקליט וזה נקלט והכל בסדר, אלא שלאחר דקה תקבל מייל שבו יהיה רק את הלוג של המספר שהתקשר משך השיחה וכו' ואילו ההקלטה עצמה לא תופיע לא במייל ולא בשלוחה עצמה.
אם למישהו יש פתרון לבעיה אשמח מאוד לשמוע.
נסה לתת לשלוחה שם עם טקסט ללא תווי רווח (ללא קשר לשפה),
וכן ללא תווים שלא ניתן לתת לשמות קבצים,
ניתן להפריד בין מילים באמצעות תו מקף '-',
בכל אופן ניתן למצוא את ההקלטות בסל מחזור->record לפי פרטי הקובץ הטלפון והתאריך.
--אזהרה !!! --
אל תתן שם לשלוחה עם מקף תחתון '_' זה הורס את כל התיקייה ותתי תיקיות ללא אפשרות גישה יותר דרך האתר.
וכן ללא תווים שלא ניתן לתת לשמות קבצים,
ניתן להפריד בין מילים באמצעות תו מקף '-',
בכל אופן ניתן למצוא את ההקלטות בסל מחזור->record לפי פרטי הקובץ הטלפון והתאריך.
--אזהרה !!! --
אל תתן שם לשלוחה עם מקף תחתון '_' זה הורס את כל התיקייה ותתי תיקיות ללא אפשרות גישה יותר דרך האתר.
נערך לאחרונה על ידי i05276 ב 13:29 23/08/2017, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אז זו הבעיה???אל תתן שם לשלוחה עם מקף תחתון '_' זה הורס את כל התיקייה ותתי תיקיות ללא אפשרות גישה יותר.
סתם כך, לידיעת הציבור: ניסיתי להעלות קובץ בשם "מספרי_המערכת_והשיוכים.ini " ובפועל הוא נכנס לתיקיה תחת השם "_המערכת_והשיוכים".
כל הנסיונות לשנות את השם לא הועילו. רק דרך FTP.
תודה רבה אכן הפתרון עבד
ישר כח לכל העוזרים.
ישר כח לכל העוזרים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 34 אורחים