א אני רוצה שבכל שלוחה פנימית יוכלו בלחיצה על מקש 0 לחזור לתפריט ראשי. (כבר שאלתי מישהו והוא אמר לי בשלוחה ראשית להוסיף קובץ IVR עם האפשרות הזאת אך הוא לא נותן לי להפעיל את זה באמצע רצועה רק בין שלוחה לשלוחה).?
ב אןדה מאוד לכל מי שיסביר לי למה התקלקל לי שלוחת 0 הוא לא נותן לי להפוך את זה חזרה לכניסה לניהול?
ג איך הופכים את הסדר של שמיעת הרצועות שבלחיצה על מקש 2 יהיה הרצועה הקודמת.?
ד האם אפשר להגיע ישירות לרצועה מסוימת לפי המספר שלה?
צרור שאלות
-
Re: צרור שאלות
א. נראה לי שאפשר להגדיר את שלוחה 0 כהעברה לשלוחה אחרת. (לא בדוק..)
ב. ????? מה הגדרת???
ג. ועיין עוד בקישור הבא
ד. עיין כאן הגדרות בחירת קובץ.
בהצלחה
ב. ????? מה הגדרת???
ג.
קוד: בחירת הכל
control_play2=plus
ד. עיין כאן הגדרות בחירת קובץ.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי 0772265918 ב 16:51 15/08/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
א. תוסיף לקובץ ivr.ini את השורה root=0
ג. start=min
ג. start=min
תודה רבה לכל מי שענה לי עזרתם לי מאוד בקשר לשלוחה 0 כרגע הוא מעודכן לי לכניסה לניהול ובפועל הוא לא נותן לי להיכנס לשם
-
מוזר, אולי תשנה בכרטיסיה "מאפיינים" לכניסה לניהולתודה רבה לכל מי שענה לי עזרתם לי מאוד בקשר לשלוחה 0 כרגע הוא מעודכן לי לכניסה לניהול ובפועל הוא לא נותן לי להיכנס לשם
ימות המשיח כבר אמרו כמה פעמים:תודה רבה לכל מי שענה לי עזרתם לי מאוד בקשר לשלוחה 0 כרגע הוא מעודכן לי לכניסה לניהול ובפועל הוא לא נותן לי להיכנס לשם
כאלו סוגי באגים, לא יכולו להטפל. אין לאף אחד בפורום רוח הקודש (מסיבה פשוטה שהוא גולש באינטרנט)
ולכן אין לו אפשרות לדעת מה הבעיה. אז או שתחליט שזה בעיה ותכתוב בבאגים או שתתקשר אליהם.
או שאתה מעתיק פה בדיוק את כל ההגדרות ששמת בשלוחה, ולפי"ז נראה מה הבעיה?
אם כל דבר כזה היה בבאגים אבדנואז או שתחליט שזה בעיה ותכתוב בבאגים או שתתקשר אליהם.
[size=150[/size]
-
תדון אותנו לכף זכות שאנחנו משתמשים עם זהכאלו סוגי באגים, לא יכולו להטפל. אין לאף אחד בפורום רוח הקודש (מסיבה פשוטה שהוא גולש באינטרנט)
חדש מבית "יחידומט"!!
ניתן לשמוע את ההודעות האחרונות שהושארו בפורום "הגדרות מתקדמות"!!
חדש מבית "יחידומט"
מקוה רק שאחרי כל הציניות, כולם מבינים ששורה זו המוגדלת היא העיקראו שאתה מעתיק פה בדיוק את כל ההגדרות ששמת בשלוחה, ולפי"ז נראה מה הבעיה?
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים