גם אני מצטרף, אשמח אם ימצאו הקראה יותר ברורה וטובהלמה ההודעות באידיש נשמעים גרועים לעומת ההודעות בעברית?
הוראות הפעלה באידיש
Re: הוראות הפעלה באידיש
-
בתור מנהל מערכת באידיש אני מוכרח גם לסנגר על "ימות המשיח" ולציין שיחסית ההקלטות ממש מצוינות
פרט לכך שצריך לערוך כאן בפורום משאל עם איזה אידיש הכי מבוקשת
ירושלמית?
חסידית?
אמריקאית?
הונגרית?
או משהו אחר
ולפי זה לחפש את הקריין המתאים ביותר
ירושלמית?
חסידית?
אמריקאית?
הונגרית?
או משהו אחר
-
זה מחליף רק חלק מההודעותהגדרתי את כל המערכת לאידיש ולא הכל השתנה
איזה אידיש יש לך?בתור מנהל מערכת באידיש אני מוכרח גם לסנגר על "ימות המשיח" ולציין שיחסית ההקלטות ממש מצוינות
ירושלמית?
חסידית?
אמריקאית?
הונגרית?
או משהו אחר
נראה לי, שלא כ"כ משנה בין סוגי האידיש, יותר משנה שיהיה קול ברור ויפה וצלול
בימים אלי אני עובד אם חברה שעושים כל ההקלטות שלל המערכת לאידישנראה לי, שלא כ"כ משנה בין סוגי האידיש, יותר משנה שיהיה קול ברור ויפה וצלול
ואני עושה סקר איזה אידיש יותר מואיל ורוב אנשים רוצים וכפי שאני יודע עד אכשיו רוב אנישים לא רוצים אידיש ירושלמית ויש לי עוד בערך 2 סוגי אידיש שיש הרבה אנשים שרוצים
1) פלען אידיש
עברי אידיש (2
(ואני בודק אם אנשים רוצים שניים ביחד או רק 1 לחוד למשל מקש # לומר פאנד סולמית או רק פאנד או להפך וד"ל)
אם יש מישהו רוצה לעזור לזכות הרבים הן בעצות והן בממן מפני זה עולה דיי יקר
2612381@gmail.com
יישר כח
-
אני באופן אישי תירגמתי לאידיש מאוד ירושלמית אולי אפילו מדי... אטינני חושב שזה מתאים לכולם ואפילו לא לרובם של מנהלי המערכות באידישאיזה אידיש יש לך?בתור מנהל מערכת באידיש אני מוכרח גם לסנגר על "ימות המשיח" ולציין שיחסית ההקלטות ממש מצוינות
ירושלמית?
חסידית?
אמריקאית?
הונגרית?
או משהו אחר
ולכן ביקשתי פה מכלל מנהלי המערכות באידיש להצביע כל אחד על האידיש המתאימה לו
כדי שנוכל כולנו ביחד לכוון את ימות המשיח לספק לנו את המיטב...
בסך הכל זה מה שהם מעוניינים אבל בינינו הם לא דוברים אידיש ולכן הם מחכים לתגובות שלכם מנהלי המערכות כדי לדעת לאן להתקדם
בהצלוחה טייערע מנהלי מערעוית הקוידעש...
הגם יש לימות המשיח כמה עובדים המדברים אידיש ואחד מהם חסיד קרעשנוף שמדבר בדי היימישע גורפ וכו' וכן הבעל הבית של ימות המשיח ג"כ דובר אידישאני באופן אישי תירגמתי לאידיש מאוד ירושלמית אולי אפילו מדי... אטינני חושב שזה מתאים לכולם ואפילו לא לרובם של מנהלי המערכות באידיש
בסך הכל זה מה שהם מעוניינים אבל בינינו הם לא דוברים אידיש ולכן הם מחכים לתגובות שלכם מנהלי המערכות כדי לדעת לאן להתקדם
בהצלוחה טייערע מנהלי מערכות הקודש...
נערך לאחרונה על ידי noam ב 18:14 13/08/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
ימות המשיח אמר לי בזה הלשון אנו רוצים לעשות היימישע אידיש כמו שמדברים בחסידות למשל בחו"ל לא בארץ אבל זה מה שהם אומרים לי המשל שלהם שיהי היימיש חסידיש אין אידיש די מאמע לשון אז אפילי מענטעשן פון חו"ל זאלען אויכט קענען האבען מערכות והם ג"כ פארשטיין די מערכת והם גם עושים כל ההקלטות לאנגלית מפני זה ואני באופן אישי מקיר יותר מ50 בעלי מערכות בימות המשיח שלא מבינים אפילי מילה אחד עברית ואני המתרגמן להם ועם מישהו רוצה אני מוכן לקבל עוד בעלי מערכות והכל לשם מצוה להפוצות התורה ולקיים השפות האיידשהגם יש לימות המשיח כמה עובדים המדברים אידיש ואחד מהם חסיד קרעשנוף שמדבר בדי היימישע גורפ וכו' וכן הבעל הבית של ימות המשיח ג"כ דובר אידישאני באופן אישי תירגמתי לאידיש מאוד ירושלמית אולי אפילו מדי... אטינני חושב שזה מתאים לכולם ואפילו לא לרובם של מנהלי המערכות באידיש
בהצלוחה טייערע מנהלי מערכות הקודש...
2612381@gmail.com תשלך לי מייל בבקשה יש לי הרבה הקלטות באידיש ובקמה סוגי אידיש
אני רוצה אידיש חסידית רגילה של רוב החסידויות בארץ יחד עם עברית וקצת עם פלען אידיש פאנד סולמית וכדו'
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 2 אורחים