פריצה?
פריצה?
מה זה אומר כשאני רואה מאזינים בשלוחה 0 כבר 30 דקות???
Re: פריצה?
תתקשר למספר שרשום שםמה זה אומר כשאני רואה מאזינים בשלוחה 0 כבר 30 דקות???
-
הכי טוב עם זיהוי המערכת, והוא יענה ובינתיים תחליף סיסמאתתקשר למספר שרשום שםמה זה אומר כשאני רואה מאזינים בשלוחה 0 כבר 30 דקות???
סתם כך לא מחייב שזה באמת כ"כ הרבה זמן
אני למשל כשהעלתי לשלוחה קובץ tts ואח"כ התקשרתי אז זה עדיין לא עבד (כנראה זה היה צריך לטעון אותו)
עכ"פ כשניתקתי עדיין הופיע השם שלי כאילו אני מאזין .התקשרתי כמה פעמים והופעתי כאילו אני כמה פעמים מאזין
השאלה היא רק מה הוא מחפש שם בשלוחת הניהול
אני למשל כשהעלתי לשלוחה קובץ tts ואח"כ התקשרתי אז זה עדיין לא עבד (כנראה זה היה צריך לטעון אותו)
עכ"פ כשניתקתי עדיין הופיע השם שלי כאילו אני מאזין .התקשרתי כמה פעמים והופעתי כאילו אני כמה פעמים מאזין
השאלה היא רק מה הוא מחפש שם בשלוחת הניהול
הוה יחשב בשלוחת הניהול אפי' שהוא עדיין לע עבר את הסיסמא וחוץ מזה איפשהוא בפורום יש הגדרה של סיסמא שאפשר לראות מי עבר בה ואפשר להוסיף על שלוחת הניהול גם כזו סיסמא
מה יצא עם זה בסוף?מה זה אומר כשאני רואה מאזינים בשלוחה 0 כבר 30 דקות???
בשירות הלקוחות יש לוג על נסיונות כניסה לניהול.
-
אצלי במערכת זה אומר שהמספר הזה מתווסף מיידית לרשימת החסומים שאינם יכולים לחייג יותר לקו...מה זה אומר כשאני רואה מאזינים בשלוחה 0 כבר 30 דקות???
-
יכול להיות שהוא ניסה פעם אחת להכנס לניהול,ושם הוא ניתק.מה זה אומר כשאני רואה מאזינים בשלוחה 0 כבר 30 דקות???
לי זה קרה כמה פעמים בשלוחות אחרות, שאיפה שהמאזין אחז כשהוא ניתק, הוא נשאר "תקוע" הרבה זמן, אפילו שבפועל הוא כבר ניתק.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 46 אורחים