ואיך מטמיעים?כשבונים אתר אינטרנט, ע"פ הרוב שוכרים שרת של שני ג"ב בודדים, מה עושים במקרה שרוצים להציג באתר וידאו ששוקל שתי ג"ב?דרך אגב אם לא איכפת לך להסביר לי מה זה להטמיע
מעלים את זה ליוטיוב וכדומה, ומטמיעים את זה בתוך האתר, כך שהגולש רואה את זה יושב בתוך האתר כבעל הבית מימים ימימה.
הבנת?
הטמעה באתר חיצוני
Re: הטמעה באתר חיצוני
-
תלוי מה אתה רוצה להטמיע, לכל דבר יש קוד מיוחד שמשרשרים בו את הכתובת של הדבר שאתה מעוניין להטמיע.ואיך מטמיעים?
אפשר להטמיע וידאו, אודיו, תמונות או אתרים שלמים. אפשר גם להטמיע את כל הקבצים שלך מגוגל דרייב או דרופבוקס, ועוד
כשיהיה נוגע למעשה - אוכל בל"נ לשלוח לך את הקוד שתצטרך.
אני יודע שזה קיים בחברה אחרת.האם יש אפשרות להטמיע את הקבצים מתוך הקו באתר אינטרנט פרטי?
כך שזה אפשרי.
-
אז מה שאני אמור לעשות זה לכתוב את זה באשכול "בקשות פיתוח והצעות מחיר"?כך שזה אפשרי.
והסיכוי שיפתחו נמוך מאוד כי ימות המשיח זה לא שירותי איחסון חינמיים, ברגע שזה יהיה הפלטפורמה לאחסון בחינם זה לא יבוצעאז מה שאני אמור לעשות זה לכתוב את זה באשכול "בקשות פיתוח והצעות מחיר"?כך שזה אפשרי.
-
לא איכפת לי לשלם, אלא שחבל לי לעבוד פעמיים, אם הכל כבר נמצא על שרת.והסיכוי שיפתחו נמוך מאוד כי ימות המשיח זה לא שירותי איחסון חינמיים, ברגע שזה יהיה הפלטפורמה לאחסון בחינם זה לא יבוצעאז מה שאני אמור לעשות זה לכתוב את זה באשכול "בקשות פיתוח והצעות מחיר"?כך שזה אפשרי.
לפנות אליהם אתה יכול תמיד, אבל לי קשה להאמין שהם יפתחולא איכפת לי לשלם, אלא שחבל לי לעבוד פעמיים, אם הכל כבר נמצא על שרת.והסיכוי שיפתחו נמוך מאוד כי ימות המשיח זה לא שירותי איחסון חינמיים, ברגע שזה יהיה הפלטפורמה לאחסון בחינם זה לא יבוצעאז מה שאני אמור לעשות זה לכתוב את זה באשכול "בקשות פיתוח והצעות מחיר"?
נערך לאחרונה על ידי BY6199 ב 00:10 28/07/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
בתשלום, ייתכן מאד.לפנות אליהם את יכולה תמיד, אבל לי קשה להאמין שהם יפתחולא איכפת לי לשלם, אלא שחבל לי לעבוד פעמיים, אם הכל כבר נמצא על שרת.
והסיכוי שיפתחו נמוך מאוד כי ימות המשיח זה לא שירותי איחסון חינמיים, ברגע שזה יהיה הפלטפורמה לאחסון בחינם זה לא יבוצע
-
תשלום חודשי?בתשלום, ייתכן מאד.
אחרת הם לא מרוויחים (כי הרי אין דקות על הקבצים האלה)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 12 אורחים