הטמעה באתר חיצוני
-
הטמעה באתר חיצוני
האם יש אפשרות להטמיע את הקבצים מתוך הקו באתר אינטרנט פרטי?
-
Re: הטמעה באתר חיצוני
'ימות' זה לא שירות איכסון?!
-
אני רוצה להשתמש עם הקבצים שנמצאים בימות המשיח ולהציג את זה באתר אינטרנט אחר, אפשרי?
כגון איזה קבצים?אני רוצה להשתמש עם הקבצים שנמצאים בימות המשיח ולהציג את זה באתר אינטרנט אחר, אפשרי?
-
יש לי קו של שיעורים, אני מעוניין שתהיה אפשרות לשמוע ולהוריד את כל השיעורים הללו מאתר אינטרנט שאני בונה.
האם אני מוכרח להעלות את זה שוב לשרת פרטי, או שיש לי את האופציה להטמיע את השיעורים מתוך השרת של ימות המשיח.
האם אני מוכרח להעלות את זה שוב לשרת פרטי, או שיש לי את האופציה להטמיע את השיעורים מתוך השרת של ימות המשיח.
אני לא יודע אם אפשר ואם זה כבר קייםיש לי קו של שיעורים, אני מעוניין שתהיה אפשרות לשמוע ולהוריד את כל השיעורים הללו מאתר אינטרנט שאני בונה.
אבל לדעתי זה יכול לעבוד שיגדירו שכל הודעה שנקלטת תשלח למייל ותפתח מייל חדש שלשם ישלחו ההקלטות ובמייל תגדיר שכל ההקלטות ישלחו גם לאתר
מנסה לעזור
בתקווה שכתבתי לעניין אם הבנתי נכון
-
לא קשור, אני יכול להוריד את זה בעצמי.אבל לדעתי זה יכול לעבוד שיגדירו שכל הודעה שנקלטת תשלח למייל ותפתח מייל חדש שלשם ישלחו ההקלטות ובמייל תגדיר שכל ההקלטות ישלחו גם לאתר
שאלתי אם אפשר "להטמיע"
אז סליחה כנראה לא הבנתי נכוןלא קשור, אני יכול להוריד את זה בעצמי.אבל לדעתי זה יכול לעבוד שיגדירו שכל הודעה שנקלטת תשלח למייל ותפתח מייל חדש שלשם ישלחו ההקלטות ובמייל תגדיר שכל ההקלטות ישלחו גם לאתר
שאלתי אם אפשר "להטמיע"
דרך אגב אם לא איכפת לך להסביר לי מה זה להטמיע
התשובה היא ככל הנראה לא.אז סליחה כנראה לא הבנתי נכוןלא קשור, אני יכול להוריד את זה בעצמי.אבל לדעתי זה יכול לעבוד שיגדירו שכל הודעה שנקלטת תשלח למייל ותפתח מייל חדש שלשם ישלחו ההקלטות ובמייל תגדיר שכל ההקלטות ישלחו גם לאתר
שאלתי אם אפשר "להטמיע"
דרך אגב אם לא איכפת לך להסביר לי מה זה להטמיע
-
כשבונים אתר אינטרנט, ע"פ הרוב שוכרים שרת של שני ג"ב בודדים, מה עושים במקרה שרוצים להציג באתר וידאו ששוקל שתי ג"ב?דרך אגב אם לא איכפת לך להסביר לי מה זה להטמיע
מעלים את זה ליוטיוב וכדומה, ומטמיעים את זה בתוך האתר, כך שהגולש רואה את זה יושב בתוך האתר כבעל הבית מימים ימימה.
הבנת?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 54 אורחים