האם יש אפשרות להפנות שיחה בלי לשלם ע"ז יחידות לחיוג???
עקרונית אמור להיות כזו אפשרות, כמו שאם אני עושה הפניה מהנייד שלי אני לא משלם על השיחה..
הפניית שיחות
Re: הפניית שיחות
אתה לא משלם בגלל שיש לך ללא הגבלה
-
לא בגלל זה, אלא בגלל שכשאני מפנה אותו זה נהיה כאליו שהוא חייג ישיר למספר המופנה.
אם אתה משוכנע בזה אז תפנה לקול הלשון ותקשיב כמות דקות שיעבור את זמן הללא הגבלה שלך ואז לא תדע איך הגעת לכזה חשבונית.לא בגלל זה, אלא בגלל שכשאני מפנה אותו זה נהיה כאליו שהוא חייג ישיר למספר המופנה.
אין דבר כזה הפנייה זה כאילו אתה הוצאת שיחה
אם אתה משוכנע בזה אז תפנה לקול הלשון ותקשיב כמות דקות שיעבור את זמן הללא הגבלה שלך ואז לא תדע איך הגעת לכזה חשבונית.לא בגלל זה, אלא בגלל שכשאני מפנה אותו זה נהיה כאליו שהוא חייג ישיר למספר המופנה.
אין דבר כזה הפנייה זה כאילו אתה הוצאת שיחה, וגם לא כאילו חברות יצטרכו לשלם קישוריות במידה ומחייגים אליך לנייד והפנית לנייח החברה של המחייג תשלם את הקישוריות לחברה של הנייד שלך ולא לאף אחד אחר, זה שהחברה של הנייד שלך תשלם גם לחברה בה נמצא הקו אליו הופנה השיחה זה לא סותר
-
לא הבנתי כ"כ את כוונתךאם אתה משוכנע בזה אז תפנה לקול הלשון ותקשיב כמות דקות שיעבור את זמן הללא הגבלה שלך ואז לא תדע איך הגעת לכזה חשבונית.לא בגלל זה, אלא בגלל שכשאני מפנה אותו זה נהיה כאליו שהוא חייג ישיר למספר המופנה.
אין דבר כזה הפנייה זה כאילו אתה הוצאת שיחה, וגם לא כאילו חברות יצטרכו לשלם קישוריות במידה ומחייגים אליך לנייד והפנית לנייח החברה של המחייג תשלם את הקישוריות לחברה של הנייד שלך ולא לאף אחד אחר, זה שהחברה של הנייד שלך תשלם גם לחברה בה נמצא הקו אליו הופנה השיחה זה לא סותר
וציך לברר בשירות לקוחות של החברה איך זה באמת עובד
לא צריך לדון בזה יותר מדי כאן, זה לא המקום. אני יכול לציין בוודאות שאתה משלם על כל שיחת הפנייה הסיבה שאין חיוב כי זה תוכנית שיחה ללא הגבלהלא הבנתי כ"כ את כוונתךלא בגלל זה, אלא בגלל שכשאני מפנה אותו זה נהיה כאליו שהוא חייג ישיר למספר המופנה.
וציך לברר בשירות לקוחות של החברה איך זה באמת עובד
שירות הפניית שיחה פירושו שכאילו השיחה נענתה והעברת אותה למקום אחר כך שיש שתי שיחות בעצם א' מי שהתקשר אליך ב' לאיפה שהופנה השיחה,
החברה של המתקשר אליך משלמת את דמי הקישוריות לחברה שלך והחברה שלך משלמת לחברה בעלת המספר שאליו הופנה השיחה,
החברה של המתקשר אליך משלמת את דמי הקישוריות לחברה שלך והחברה שלך משלמת לחברה בעלת המספר שאליו הופנה השיחה,
בוודאי ובוודאי
תברר אצל כל בנאדם שאין לו 'שיחות חופשי'..
בימות המשיח הפיתרון היחיד זה רק קו של חברת 012
תברר אצל כל בנאדם שאין לו 'שיחות חופשי'..
בימות המשיח הפיתרון היחיד זה רק קו של חברת 012
-
למה א"א לעשות את זה גם בימות שהם ישלמו להם וכנ"ל ???שירות הפניית שיחה פירושו שכאילו השיחה נענתה והעברת אותה למקום אחר כך שיש שתי שיחות בעצם א' מי שהתקשר אליך ב' לאיפה שהופנה השיחה,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 46 אורחים