לסולקים דרך נדרים פלוס
עדכנו במודול
קוד: בחירת הכל
type=credit_card
במידה ויש שגיאה מושמע וגם כתוב סיבת השגיאה
קוד: בחירת הכל
type=credit_card
תודה על התיקון אבל זה עדיין לא מושלם כרגע סלקתי דרך המודול לבדיקה, בסיום אני שומע העסקה התקבלה בהצלחה אישור מספר אחרי זה שקט לא קיבלתי מספר אישור ואז משמיע לשמיעה חוזרת של מספר האישור וכו' לחצתי ושוב אישור מספר ללא מספר.ב"ה
לסולקים דרך נדרים פלוס
עדכנו במודולשבמידה והסליקה התבצעה בהצלחה - שתקבלו וגם יושמע מספר האישורקוד: בחירת הכל
type=credit_card
במידה ויש שגיאה מושמע וגם כתוב סיבת השגיאה
מה קורה כשמגדירים דרך הAPI שאם התשלום מבוצע יהיה תוצאה כלשהי, הלקוח ישמע העסקה נקלטה ובפועל לא יקבל כי העסקה נדחתה ולא יבין למה או להיפך? הוא יקבל למרות שלא אמור לקבל.תודה על כל השידרוגים האחרונים.
רק שמבדיקה שערכתי עלה לי כך, בכל מקרה המערכת משמיעה העיסקה נקלטה בהצלחה, רק שאם זה אכן הצליח זה אומר מספר
אישור, ואם באמת זה נכשל הוא אומר
"מספר אישור,,, לשמיעה חוזרת הקש 1", ולא
משמיע מספר.
תודה
לא הבנתי בדיוק את כוונתך, האם לשלוחה של API שמוגדר לסליקה של נדרים פלוס, כמו שהעלתי ברעיונות וטריקים, או כוונתך לשלוחת API שמקבל תשובה מהשרת לעשות סליקה ולהחזיר את הסטטוס לשרת.מה קורה כשמגדירים דרך הAPI שאם התשלום מבוצע יהיה תוצאה כלשהי, הלקוח ישמע העסקה נקלטה ובפועל לא יקבל כי העסקה נדחתה ולא יבין למה או להיפך? הוא יקבל למרות שלא אמור לקבל.תודה על כל השידרוגים האחרונים.
רק שמבדיקה שערכתי עלה לי כך, בכל מקרה המערכת משמיעה העיסקה נקלטה בהצלחה, רק שאם זה אכן הצליח זה אומר מספר
משמיע מספר.
תודה
לא דיברתי על API שבנית לנדרים פלוס, דיברתי על שלוחת API שהשרת שולח פקודה לביצוע סליקה ואח"כ במידה והסליקה הצליחה הוא שולח ללקוח את המוצר וכדומה, יהיה בעיה לא קטנה בזה כי הלקוח שומע שהסליקה הצליחה ובפועל זה לא עבר ולא יקבל לחלופין הלקוח יקבל למרות שלא הצליח.לא הבנתי בדיוק את כוונתך, האם לשלוחה של API שמוגדר לסליקה של נדרים פלוס, כמו שהעלתי ברעיונות וטריקים, או כוונתך לשלוחת API שמקבל תשובה מהשרת לעשות סליקה ולהחזיר את הסטטוס לשרת.מה קורה כשמגדירים דרך הAPI שאם התשלום מבוצע יהיה תוצאה כלשהי, הלקוח ישמע העסקה נקלטה ובפועל לא יקבל כי העסקה נדחתה ולא יבין למה או להיפך? הוא יקבל למרות שלא אמור לקבל.תודה על כל השידרוגים האחרונים.
משמיע מספר.
תודה
בכל מקרה נראה לי ששם אין את הבעיה היות ושם אתה מגדיר מה להשמיע במקרה שהתשובה היא error או ok.
רק כאן שהמערכת של ימות מטפלת בתשובה יש את הבעיה.
בדקת?לא דיברתי על API שבנית לנדרים פלוס, דיברתי על שלוחת API שהשרת שולח פקודה לביצוע סליקה ואח"כ במידה והסליקה הצליחה הוא שולח ללקוח את המוצר וכדומה, יהיה בעיה לא קטנה בזה כי הלקוח שומע שהסליקה הצליחה ובפועל זה לא עבר ולא יקבל לחלופין הלקוח יקבל למרות שלא הצליח.לא הבנתי בדיוק את כוונתך, האם לשלוחה של API שמוגדר לסליקה של נדרים פלוס, כמו שהעלתי ברעיונות וטריקים, או כוונתך לשלוחת API שמקבל תשובה מהשרת לעשות סליקה ולהחזיר את הסטטוס לשרת.
מה קורה כשמגדירים דרך הAPI שאם התשלום מבוצע יהיה תוצאה כלשהי, הלקוח ישמע העסקה נקלטה ובפועל לא יקבל כי העסקה נדחתה ולא יבין למה או להיפך? הוא יקבל למרות שלא אמור לקבל.
בכל מקרה נראה לי ששם אין את הבעיה היות ושם אתה מגדיר מה להשמיע במקרה שהתשובה היא error או ok.
רק כאן שהמערכת של ימות מטפלת בתשובה יש את הבעיה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים