זה עניין של חברה, לדוגמא גולן לא ניתן להפנות רק למספר נייח, פלאפון רק למספר שהוא בפלאפון בדרך כלל כששמים מספר שהוא 050 והוא מנוייד הוא לא קולט שזה מנוייד וכל חברה עם ההגדרה שלהנראה לי שאתה לא צודק. גם אם אפשר להתקשר מכשר ללא כשר - להפנות מטלפון כשר אפשרי רק לכשר [או נייח].כל עוד המספר פתוח בכשרים זה לא בעיה
הסיבה לכך פשוטה - כל אחד שרוצה מספר כשר יקנה מספר נוסף ויפנה את השיחות לטלפון הלא כשר שלו.
מספר וירטואלי אישי חינם, גילוי חסוי חינם "לא אפליקציה"
Re: מספר וירטואלי אישי חינם, גילוי חסוי חינם "לא אפליקציה"
מדוע זה לא עובד במספרים הכשרים שהיה בהתחלה???
ניסתי בכשרים הנ"ל וזה לא עובד אבל בחדשים זה עובד
מה לא עובד הפנייה? קח בחשבון שסמידה והמספר חסום בכשרים לא ניתן לבצע הפניית שיחות מכשרמדוע זה לא עובד במספרים הכשרים שהיה בהתחלה???
אין שום חברה שאפשר להפנות מכשר ללא כשר!מה לא עובד הפנייה? קח בחשבון שסמידה והמספר חסום בכשרים לא ניתן לבצע הפניית שיחות מכשרמדוע זה לא עובד במספרים הכשרים שהיה בהתחלה???
לידיעתך הנך טועה, יש דברים שלא כדאי לכתוב בצורה מדוייקת אבל אתה יכול לבדוק זה תלוי בהמון פרטים, כמו שכבר ציינתי בקידומת המספראין שום חברה שאפשר להפנות מכשר ללא כשר!מה לא עובד הפנייה? קח בחשבון שסמידה והמספר חסום בכשרים לא ניתן לבצע הפניית שיחות מכשרמדוע זה לא עובד במספרים הכשרים שהיה בהתחלה???
מה שמצאת מקרה מסויים, עדיין לא אומר שזה אפשרי, בגדול, אי אפשר.לידיעתך הנך טועה, יש דברים שלא כדאי לכתוב בצורה מדוייקת אבל אתה יכול לבדוק זה תלוי בהמון פרטים, כמו שכבר ציינתי בקידומת המספר
כמו"כ זה לא קשור כלל אם המספר חסום בועדת הרבנים, לדוגמה מספר נייח חסום, ניתן להפנות אליו.
זה מאוד תלוי בחברה, במספר, ובקידומת, והאם הוא פתוח או חסום, !!!!!מה שמצאת מקרה מסויים, עדיין לא אומר שזה אפשרי, בגדול, אי אפשר.לידיעתך הנך טועה, יש דברים שלא כדאי לכתוב בצורה מדוייקת אבל אתה יכול לבדוק זה תלוי בהמון פרטים, כמו שכבר ציינתי בקידומת המספר
כמו"כ זה לא קשור כלל אם המספר חסום בועדת הרבנים, לדוגמה מספר נייח חסום, ניתן להפנות אליו.
מה ששאלתי שזה לא עובד זה על הגילוי של מספר חסוי וזה לא עובד על המספרים הכשרים שחילקו עד לפני כחודש
למעישה - כעת היתה לי שיחה חסויה [שכבר הסתיימה] -
יש לי אפשרות לדעת מה היה המספר?
יש לי אפשרות לדעת מה היה המספר?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 28 אורחים