בחברת ימות המשיח שוקלים לפרסם רשימה של "מפתחים מורשים", כאלו שיודעים להקים מערכות, יודעים לתפעל אותן.
כך שמי שצריך עזרה במערכות, שיקימו עבורו וכו', יוכל לפנות או לשרותי הפרמיום של ימות המשיח, או לפנות לכאלו ברשימה שיתכן ויוכלו לתת לו הצעת מחיר יותר טובה, או יותר זמינות.
מי שמעוניין להיות רשום כמפתח מורשה, או שיש לו הארות והערות על הפרויקט והפרסום ואיך שלדעתו הכי נכון לעשות זאת, מוזמן לפנות במייל yemot.media@gmail.com
מפתח מורשה
-
- הנהלה ראשית
Re: מפתח מורשה
כל מי שפנה בנושא, ולא קיבל בשעה האחרונה הסכם להצטרפות לרשימת המפתחים המורשים, מוזמן לפנות שוב פעם בדוא"ל.
-
מתי הרשימה תתפרסם?
אני מחפש מישהו שיודע להתעסק במערכות, בשביל מערכת קיימת, לתחזק ולהרחיב את המערכת.
לפנות לדוא"ל 5790088@gmail.com
אני מחפש מישהו שיודע להתעסק במערכות, בשביל מערכת קיימת, לתחזק ולהרחיב את המערכת.
תוכל להתרשם במערכת שפתחתי 077-2222-767 ולקבל הצעת מחירמתי הרשימה תתפרסם?
-
אני מציע שלכל מפתח יהיה פרופיל (עם צבע מסוים) בפורום, ושיוכלו לבדוק כמה הודעות הוא כתב ולפי זה לבחור
זה מאוד יועיל לפורום שיש כאן המון שאלות בלתי פתורות, וגם יוכלו להתרשם מהמפתח
מה יצא עם זה?
כנראה שעדיין 'שוקלים' נראה לי שדוקא המפתחים 'שוקלים'מה יצא עם זה?
לא צריך לזה צבע אחר, אתה יכול לבדוקבצד שמאל, וע"י לחיצה על המספר ניתן לראות את כל ההודעות שלואני מציע שלכל מפתח יהיה פרופיל (עם צבע מסוים) בפורום, ושיוכלו לבדוק כמה הודעות הוא כתב ולפי זה לבחור
-
צריך צבע כדי שידעו מי מפתח ומי סתם עונהלא צריך לזה צבע אחר, אתה יכול לבדוקבצד שמאל, וע"י לחיצה על המספר ניתן לראות את כל ההודעות שלואני מציע שלכל מפתח יהיה פרופיל (עם צבע מסוים) בפורום, ושיוכלו לבדוק כמה הודעות הוא כתב ולפי זה לבחור
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים